Kingston 8 GB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Arkadaşlar,

Orijinal - Kingston 8 GB flash bellek almayı düşünüyorum.

Saygılar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Satış yasak ona göre. :)

Konuyu donanım tavsiyelerine taşıyorum.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Satış yasak ona göre. :)

Konuyu donanım tavsiyelerine taşıyorum.

Hayır, Kingston 8 Gb almayı düşünüyorum. Tüm görüşmeyi özelden yapacam. Hassasiyetinize kesinlikle uyarım.

Evet, elinde orijinal kingston 8 gb flash diski hesaplı fiyata satan arkadaşa var mı?

Saygılar.

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
BAK İLERDE LAZIM OLUR SÖYLEMEDİ DEME !!!
flashbelleko.jpg

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Toshiba alman daha mantıklı olur okuma yazma hızı olarak daha iyi dün aldım Kingston'la Toshiba arasında kaldım Toshiba daha mantıklı geldi dvd player'da film izliyorum flash disk üzerinden dizi film izliyorum takılma olmadı şimdiye kadar.Biçimlendirme olarak NTFS desteklemiyor ama flash disk için o kadar da önemli görmüyorum şahsen.

Toshiba 8 Gb Transmemory 39 TL

Kingston 8 Gb Datatraveler 39 TL

U3 destekli istiyorsan Sandisk önerimdir 3 yıldır kullanıyorum hala sapasağlam titanium ürününü kullanıyorum ama piyasada zor bulunuyor artık.Okuma yazma hızı normal ölçüde dvd player gibi ürünler görmüyor autorun özelligi oldugu için.

Sandisk 8 Gb Cruzer Micro 42 TL

Yazma okuma hızı düşük fakat küçük olan ürünü pek detayı yok.

Kingston 8 Gb Mini 43 TL

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Eχe.CuƬioη;1161524 dedi ki:
BAK İLERDE LAZIM OLUR SÖYLEMEDİ DEME !!!
flashbelleko.jpg

Bencede bi 10 tane al sen bundan :D

Ya da SanDisk'in ürünlerinden al.. Bende var 8GB'lıktan 30a almıştım.. Memnunum... :)

ali1ali2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nt lerde aynı fiyata toshiba var yazma hızı ve okuma hızı çok daha iyi görüntüsüde daha güzel onları tavsiye ederim

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
nt lerde aynı fiyata toshiba var yazma hızı ve okuma hızı çok daha iyi görüntüsüde daha güzel onları tavsiye ederim

Toshibanın 8 Gb Ready Boost özellikli flash diski var. Ancak alan birçok kişi bundan memnun değilmiş. Okuma ve yazma hızı düşük. İçine atılan video vs.leri flashtan okutunca sorun çıkarıyormuş.

En kötüsü NTFS olark biçimlendirmeye izin vermediğin duyunca almaktan vazgeçtim.

---------- saat 12:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:03 eklenmişti ----------

Ya da SanDisk'in ürünlerinden al.. Bende var 8GB'lıktan 30a almıştım.. Memnunum... :)

Allah onu islah eylesin. :D Ben kapağı ne yapacam. :D Ya bu milet bir alem yaa. :D Hemde gittigidiyor.com'dan link veriliyo... O siteye girmem. Hepsiburada.com ondan daha hesaplı ya... :D

Gerçekten temiz kullanılmış ve hiçbir sorunu olmayan orijinal kingston 8 GB flashı satın alabilirim.

İlla sıfır aramıyorum. :)

Senden de satın alabilirim. Eğer ihtiyacın yoksa. :w00t:
:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Allah onu islah eylesin. :D Ben kapağı ne yapacam. :D Ya bu milet bir alem yaa. :D Hemde gittigidiyor.com'dan link veriliyo... O siteye girmem. Hepsiburada.com ondan daha hesaplı ya... :D

Gerçekten temiz kullanılmış ve hiçbir sorunu olmayan orijinal kingston 8 GB flashı satın alabilirim.

İlla sıfır aramıyorum. :) Senden de alabilirm. Eğer ihtiyacın yok. :D

Ben yıl 2005te webtasarımından kazandığım ilk parayla o günün parasıyla 50liraya 256 mb Kingston bellek almıştım. Bir arkadaşım bir yılbaşı gecesinin sabahında uyku sersemi basarak kırmıştı. :D Elinde temiz kullanılmış olan varsa pm atsın, hiç kaçırmam alırım. :D

comp.jpg

Ondan sonra flash belleklere küstüm 2-3 yıl boyunca flashım olmadı. Sonra 8gb'lık bellekler 40dan aşağı bulunmazken, bir kampanyada hemde sandisk'i 30a bulunca aldım. Arkadaşlar, ben flash bellek aldım diye parti düzenledi. :D
Eee bilgisayar mühendisliği okuyup belleksiz dolaşınca olay oluyor. :D Şimdi bunu kalkıp sana verirsem beni öldürürler. :D

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Ben yıl 2005te webtasarımından kazandığım ilk parayla o günün parasıyla 50liraya 256 mb Kingston bellek almıştım. Bir arkadaşım bir yılbaşı gecesinin sabahında uyku sersemi basarak kırmıştı. :D Elinde temiz kullanılmış olan varsa pm atsın, hiç kaçırmam alırım. :D

Ondan sonra flash belleklere küstüm 2-3 yıl boyunca flashım olmadı. Sonra 8gb'lık bellekler 40dan aşağı bulunmazken, bir kampanyada hemde sandisk'i 30a bulunca aldım. Arkadaşlar, ben flash bellek aldım diye parti düzenledi. :D
Eee bilgisayar mühendisliği okuyup belleksiz dolaşınca olay oluyor. :D Şimdi bunu kalkıp sana verirsem beni öldürürler. :D

Evet benimde 2005 yılında 50 liraya 256 MB flash diskim vardı. Dediğin gibi 50 liraya.

Kötüde bir anın olmuş. Kıran arkadaşın başına neler geldiğini yazmamışsın. :w00t: :D

Ben sadece ihtiyacın yoksa satın almayı teklif ettim. İhtiyacın olduğuna göre satış yattı. :D

Sandisk Kingnston'dan daha iyi mi?

Ama, unutma eline temiz kullanılmış bir kingston 8 gb geçince haberdar edersin. :w00t: Ee, senin artık var. Şimdide benim olsun artık. :D

Mağazalarda fiyatı 48 lira ile 40 lira arasında değişiyor. 30 liraya ancak 4 gb bulabildim. o da düşük.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Sandisk Knston'dan daha iyi mi?

Arkadaşımın başına birşey gelmedi, bir flash disk için arkadaşımı kıracak değilim.. :)

Her ikisininde birçok modeli var, her ikiside büyük firma. Kingston'ın da Sandisk'in de çok kötü yazma hızına sahip ürünleri var ama bunun yanında çok başarılı ürünleride var, alırken dikkat etmek lazım. Birde Kapaklı ürünlerde arkadaşın dalga geçtiği gibi kapak büyük sıkıntı oluyor, sürgülü ürünlerden tercih etmen bu açıdan iyi olacaktır. :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Arkadaşımın başına birşey gelmedi, bir flash disk için arkadaşımı kıracak değilim.. :)

Her ikisininde birçok modeli var, her ikiside büyük firma. Kingston'ın da Sandisk'in de çok kötü yazma hızına sahip ürünleri var ama bunun yanında çok başarılı ürünleride var, alırken dikkat etmek lazım. Birde Kapaklı ürünlerde arkadaşın dalga geçtiği gibi kapak büyük sıkıntı oluyor, sürgülü ürünlerden tercih etmen bu açıdan iyi olacaktır. :)

Yok, yok sadece şakaydı.

Evet kapaklı ürünler sorun oluşturabiliyor. Sürgülü olanları var. Uygun fiyata bulabilirsem kesinlikle onu alırım.

Ya, bu kadar kelam ettik bir satıcı çıkmadı :D Ancak kapak satan çıktı. :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bende toshiba 8 gb var tavsiye ederim

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar bende haftasonu 16 yada 8 gb alacağım.
Sandisk düşünüyorum çünkü 16 yada 8 gb kingstonlarda U3 yok.Sandisk daha cazip geliyor.Bana vatan bilgisayar dışında daha ucuz satan bi yerin linkini verebilecek var mı ? :D
Bu arada @keyloger hocam hala 30 tl ise bende alayım :D nerede ?

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
4 gb u3 lü toshiba var :)

Min. 8 GB almayı düşünüyorum. :)

---------- saat 15:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:05 eklenmişti ----------

bende toshiba 8 gb var tavsiye ederim

NTFS olarak biçimlendirme yapabiliyor musun? Gerçek okuma ve yazma hızı nedir?

---------- saat 15:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:06 eklenmişti ----------

Sandisk düşünüyorum çünkü 16 yada 8 gb kingstonlarda U3 yok.Sandisk daha cazip geliyor.Bana vatan bilgisayar dışında daha ucuz satan bi yerin linkini verebilecek var mı ? :D

Eski belleklere U3 özelliğini kazandırabiliyoruz. Link

Saygılar.

---------- saat 15:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:08 eklenmişti ----------

Arkadaşlar,

Kingston ürünlerinden hangisini tavsiye edersiniz?

Link

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
aslında ben anahtar gibi tamamı metal usb belleklerden arıyorum :) varmı yerini bilen?

---------- saat 15:23 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:15 eklenmişti ----------

şuradaki ürünlerden almak isterim ama yerini bilen yok :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

Kipadan almıştım, şu an orada da 40 lira :)

Birde bunların titanyum sürümü var anahtalık olarak kullanmak isteyenlere duyurulur...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

NEEİİİ!!??!

8 GB 30 TL?

Ben Verbatim 4 GB'ı 20 TL'ye almıştım. Ağlarım ama yaa. :( Nerede buluyorsunuz böyle ucuz şeyleri, hiç anlamam.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Kipadan almıştım, şu an orada da 40 lira :)

Birde bunların titanyum sürümü var anahtalık olarak kullanmak isteyenlere duyurulur...

Peki ya,

Kingston ürünlerinden hangisini tavsiye edersiniz?

Link

---------- saat 15:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:32 eklenmişti ----------

NEEİİİ!!??!

8 GB 30 TL?

Ben Verbatim 4 GB'ı 20 TL'ye almıştım. Ağlarım ama yaa. :( Nerede buluyorsunuz böyle ucuz şeyleri, hiç anlamam.

Ne zaman aldın. 4 GB Kingston bellek 15 TL 'ye satılıyor.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Vay be :D o kadar düştü mü :D
Ben 2 gb Toshiba 40 tl ye almıştım zamanında.sonra 2 gb kingston aldım yeşilinden :D onuda 45 tl ye almıştım.zamanında iyi satılıyodu bu ürünler.
Şimdi ucuzladı artık :)
Sizce arkadaşlar 16 gb Sandisk'e 78 tl fazla mı ? almasam mı ?

Not : Toshiba'dan eser yok şimdi.akıbetini ben de bilmiyorum :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
NEEİİİ!!??!

8 GB 30 TL?

verbatimse hiç pişman olma :) yazma okuma hızını en yüksekte tutan şirket diyebilirim. 5 lira fazla olsun iyisi olsun.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Vay be :D o kadar düştü mü :D
Ben 2 gb Toshiba 40 tl ye almıştım zamanında.sonra 2 gb kingston aldım yeşilinden :D onuda 45 tl ye almıştım.zamanında iyi satılıyodu bu ürünler.
Şimdi ucuzladı artık :)
Sizce arkadaşlar 16 gb Sandisk'e 78 tl fazla mı ? almasam mı ?

Not : Toshiba'dan eser yok şimdi.akıbetini ben de bilmiyorum :D

GG'de 128 gb Kingston 89 lira Peter adam birini satmış biri duruyor alacaksan linkini pm'den atayım :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bana kalırsa alma geçenlerde toshiba aldım en kalitelisi diye çok geç dosya kopyalıyor tavsiye etmiyorum 8 gb lik bir usb memory onun yerine 4 gb al o daha hızlı

bd73051.jpg

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
verbatimse hiç pişman olma :) yazma okuma hızını en yüksekte tutan şirket diyebilirim. 5 lira fazla olsun iyisi olsun.

Pişman değilim zaten. Aldığım aygıt şu:

dsc00065tr.jpg

O USB girişi bin kere yamuldu... Tam bilgisayara takılıyken üstüne basıldı, dizi çarpan oldu, vs... Ama hiç veri kaybetmedim! :w00t: Düzeltip içine soktum. :D Ha bir de kapak derdi yok, işin bitince sok ucunu içeri. Kingston'u o yüzden sevmiyorum. :)

Aldığıma pişman değilim de, NT diye bir yerden almıştım. Orası da Fetullah Gülen'in mekanı. Hani diyorum, fazladan para verdiysem yanlış yere gitmesin. :w00t:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
GG'de 128 gb Kingston 89 lira Peter adam birini satmış biri duruyor alacaksan linkini pm'den atayım :D

Valla peter sen beklerken satıldı :D

Şimdi 120 liraya vaar aynısından :D

---------- saat 16:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:58 eklenmişti ----------

85 liradan 10 tane koymuş adamın biri peter elini çabuk tut biri gitti bile :D

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Valla peter sen beklerken satıldı :D

Şimdi 120 liraya vaar aynısından :D

---------- saat 16:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:58 eklenmişti ----------

85 liradan 10 tane koymuş adamın biri peter elini çabuk tut biri gitti bile :D

GG satılan bu ürünlerin çin taklidi olmadığından nasıl emin olabiliriz. Çünkü bu sitede çin malı taklid ürünler cirit atıyor. :D

---------- saat 16:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:03 eklenmişti ----------

Bana kalırsa alma geçenlerde toshiba aldım en kalitelisi diye çok geç dosya kopyalıyor tavsiye etmiyorum 8 gb lik bir usb memory onun yerine 4 gb al o daha hızlı

Toshiba'yı almayı düşünüyordum Ancak birçok kişinin yorumuna baktım Memnun değillermiş. Özellikle hız konusunda. Ayrıca; NTFS olarak biçimlendirmeye izin vermiyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Siz daha iyi bilirsiniz.

Ayrıca;

Neden 8 GB ürünleri tavsiye etmiyorsun? Bunlar daha kullanışlı değil mi? Birkaç sene sonra 2 GB'tın yerine geçecekler.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
U3 kullanacaksan NTFS biçimlendiremezsin, NTFS biçimlendirmek için U3'ü kaldırman lazım...