Adsl Hattım 8 Mb destekliyor mu?

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Adsl Hattım 8 Mb destekliyor mu?

Arkadaşlar hat değerlerim şunlar:

2cptes2.jpg

Adsl hattım maksimum kaç MB hızı destekler bilen biri cevap versin.
Teşekkürler.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Destekler..Zaten Airties İn Sitesine Girersen Görürsün 8 Mpbs Basit Kalır Yani Süphen Olmasın

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
o Resmi koymana gerek yok.

Bunu biz bilemeyiz.

ama şunu bilirsen iyi olur. Hat kaldırmadığı için bu tarifeye geçenlerin çoğu ya 4mb yada 2mb kullanıyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
:D şimdi öncelikle bu fotoğraftan bu anlaşılmaz. Ama kusura bakma bu gülüşüm sana değil, sen sormakta haklısın, ben bu resme göre hattına yorum yapan arkadaşlara gülüyorum :wink: senin hattın ne kadar desteklediğini bir tek Telekom bilebilir, sağlıklı bilgiyi oradan alabilirsin. Kolay gelsin, iyi akşamlar...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Mümkün değil hocam, kabloları bir görsen sen de anlarsın. Bir de bunların bir sürü ek yeri olduğunu düşün.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
:D şimdi öncelikle bu fotoğraftan bu anlaşılmaz. Ama kusura bakma bu gülüşüm sana değil, sen sormakta haklısın, ben bu resme göre hattına yorum yapan arkadaşlara gülüyorum :wink: senin hattın ne kadar desteklediğini bir tek Telekom bilebilir, sağlıklı bilgiyi oradan alabilirsin. Kolay gelsin, iyi akşamlar...

Bilmediğin ne kadarda anlaşılıyor.Bizde zaten kesin bir sonuç sölemedik ordaki değerlere bakarak tahmini bir fikir ortaya koyduk.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
Bilmediğin ne kadarda anlaşılıyor.Bizde zaten kesin bir sonuç sölemedik ordaki değerlere bakarak tahmini bir fikir ortaya koyduk.

Bilen bilir benim neyi ne kadar bildiğimi, tartışmaya gerek yok. :wink: İyi akşamlar ahali bu gece benden bu kadar. :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bana göre en fazla 5 mbit destekler.

Bu kanaate nerden ulaştın hat zayfılamasındanmı sana şöyle söyleyeyim resimdeki parametrelerden benimki daha az yani 19/8 fakat az olmasına rağmen 8 mbit kullanıyorum bu tür şeylerde bu resimlere bakılarak yorum yapılmaz hattın kullanımı ile ilgili bir konudur.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Evim Türktelekom a 500 mt uzakta santral(o hatların geldiği kutular) kapımın önünde
8Mb geçtim hızım 100 kb geçmedi .

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ya deli olcam allama :D

Geçen 2 ay 4 MB kullanıyordum tam anlamıylada kullandım hatta. Netlimitsize geçtim 1 mb aşamadım yahu deli edicekler beni.

1 aydır net limitsizdeyim 111 i geçemedim daha.

Telekomu aradım yapabilecek birşey olmadığını söylediler:S

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13

Geçen 2 ay 4 MB kullanıyordum tam anlamıylada kullandım hatta. Netlimitsize geçtim 1 mb aşamadım yahu deli edicekler beni.

Ciddimisin yahu

demek normalde 4mb kullanıyordun

ama 8mb netlimitsizde 4mb bile kullanamıyorsun

enteresan

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5

bende net paket abonesiyim,6 ay 2 mb hızla (fazlası size haram dediler:devil:) problemsiz kullandım,hat kesintileri başlayınca telefon ettim,yağmurdan,kardan kablolara su girdiğinden oluyor dediler ve hızımı 1 mb hıza düşürerek problemi hallettiler.teşekkürler türk telekom,teşekkürler ttnet.:cursing:

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bu kanaate nerden ulaştın hat zayfılamasındanmı sana şöyle söyleyeyim resimdeki parametrelerden benimki daha az yani 19/8 fakat az olmasına rağmen 8 mbit kullanıyorum bu tür şeylerde bu resimlere bakılarak yorum yapılmaz hattın kullanımı ile ilgili bir konudur.

seninde bilmedigin nerden belli hat zayıflaması degerlerı zaten az olması lazım.

burdan karsılatırma yapılıp tahmını bır deger soylenebılır.

http://www.telekomadsl.com/default.aspx?pageID=90

Eleskovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, katılıyorum.Bir de o çevredeki yoğunluk da önemli.Kablolar bakır maalesef.Çok yoğun olarak DSL kullanılan bakır hatlar üzerinden çok sayıda 8Mbit hız alamayabiliyoruz maalesef.Tabii bunu da kaç tane ev olduğuna bakarak anlayamayız :D Dediğin gibi Telekom bilir bunu.

o Resmi koymana gerek yok.

Bunu biz bilemeyiz.

ama şunu bilirsen iyi olur. Hat kaldırmadığı için bu tarifeye geçenlerin çoğu ya 4mb yada 2mb kullanıyor.
Bu da bir gerçek.Neyse ki şanslıyım.TTNet online işlemlerden 8 mbite geçtim bu yaz.1 kere net gitti tarife değişikliğinden sonra, tırstım.Bir daha gitmedi :).8Mbiti tam gücüyle kesintisiz alıyorum şuanda evimde.Bir de bir bugdan bahsedicem.Telekom sanırım NETLİMİTSİZ tarifesinde 15 GB olan adil kullanım uygulamasını otomatik bir sisteme bağlamamış :).Her ay minimum 70-80 GB down yapıyorum ama hala netim sadece 1 kere 512'ye düştü :)

burak30875

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar hattımın kaç mb destekledigini nasıl ögrenirim