Windows 7 creative ses kartı kuramıyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abyss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
abyss ordamısın özel mesaj gönderdim bakarmısın

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi geldim... ekledim

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyaz gulum;1114453]dostum
Creative Launcher nekadar ustune bastiysam acilmiyor

Program ekle kaldırdan creative ile ilgili ne varsa kaldır
sonra bu driveri indirip kur sorunun kalmaz

Aşağıdaki dosya sb live serisinin windows7 sürücüsüdür

http://rapidshare.com/files/26692302...rtPack_1_5.exe

dostum ilgi gostedigin icin cok tesekur edrim insallah olur

saygilar

dostum verdigin link cok isime yaradi mukemel cok tesekur ederim ben pogrami yukledigim zaman haporlerde 2 tanesi calismiyor ama sesi gucle dedigim zaman gucluyor 5+1 ses geliyor bilgisayari acip kapatigim zaman ilk yukledigim gibi oluyor yani 2 tanede ses yok gucledigim zaman gene 5+1 ses oluyor benim bu ise aklim ermedi acaba neden boyle oluyor birde bu surucu dijital olarak imzalanmadi diye geciyor acaba ben bunu nasil dijital olarak imzalan yapa bilirim eye anliyorsan yardimci olursan menmun olurum ama gercekten verdigin link cok isime yaradi yanliz bu sorunum var birde resmini cektim bir bakasin diye olmasada boyle devam ederiz tekrar tesekur eserim cevabini bekliyorum saygilar dostum.
4864Ekran_Alintisi.PNG

4864Ekran_Alintisi.PNG

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
dostum verdigin link cok isime yaradi mukemel cok tesekur ederim ben pogrami yukledigim zaman haporlerde 2 tanesi calismiyor ama sesi gucle dedigim zaman gucluyor 5+1 ses geliyor bilgisayari acip kapatigim zaman ilk yukledigim gibi oluyor yani 2 tanede ses yok gucledigim zaman gene 5+1 ses oluyor benim bu ise aklim ermedi acaba neden boyle oluyor birde bu surucu dijital olarak imzalanmadi diye geciyor acaba ben bunu nasil dijital olarak imzalan yapa bilirim eye anliyorsan yardimci olursan menmun olurum ama gercekten verdigin link cok isime yaradi yanliz bu sorunum var birde resmini cektim bir bakasin diye olmasada boyle devam ederiz tekrar tesekur eserim cevabini bekliyorum saygilar dostum.
4864Ekran_Alintisi.PNG
[/IMG]

Sorunun çözüldüğüne sevindim dijital imzayı pek dert etme çünkü bu sürücüyü brezilyalı bir coder yaptı creative forumlarında yayınladı windowsta pek sorun çıkaracağını sanmıyorum bende aynı sürücüyü kullanıyorum creative in önerdiği sürücüden kat kat iyi çalışıyor abyss sin sorununu henüz çözemedik tahminim programsal bir sorun yaşıyor senin koyduğun resmi göremiyor yayınlarsan çözmeye çalışırım audio consol panelde Speakers bölümünde 5+1 i seçtinmi birde CMSS-3D işaretlimi ses 5+1 ses gelmemesinin genel sebepleri bunlar...

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorunun çözüldüğüne sevindim dijital imzayı pek dert etme çünkü bu sürücüyü brezilyalı bir coder yaptı creative forumlarında yayınladı windowsta pek sorun çıkaracağını sanmıyorum bende aynı sürücüyü kullanıyorum creative in önerdiği sürücüden kat kat iyi çalışıyor abyss sin sorununu henüz çözemedik tahminim programsal bir sorun yaşıyor senin koyduğun resmi göremiyor yayınlarsan çözmeye çalışırım audio consol panelde Speakers bölümünde 5+1 i seçtinmi birde CMSS-3D işaretlimi ses 5+1 ses gelmemesinin genel sebepleri bunlar...

dostum gercektende yapan adama helal olsun bir poeblem hic olmuyor mukemel muzik filim sesi cok guzel .yanliz pc mi actigim zaman 5+1 ses ayarina girip uzeine bastigimda buyuk hoprle kucuk hoprler 2 sinde titreme oluyor fakat ses gelmiyor tekrar aygit yoneticisi girip sesi gucle dedigim zaman gucluyor tekrar ses ayrina girdigimde 5+1 tum hoporlerin uzerine tek tek bastigim da hepsiden ses geliyor ama pc kapatip actigimda yine eskisi gibi oluyor ona aklim ermedi senin dedigin gibi Audio console 5+1 sectimde gendiliginden usteki yazdigim gibi oluyor yani 4 tanesinde ses geliyor buyukle kucuk haporler calismiyor ama gucledigim zaman hepsi calisiyor ben resimi cektim .Yanliz sen demisin CMSS-3D işaretlimi bu nerde oluyor bir turlu goremedim tekrar tesekur ederim ilgi gosterdigin icin tesekur ederim saygilar
9313Ekran_Alintisi.PNG

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
dostum gercektende yapan adama helal olsun bir poeblem hic olmuyor mukemel muzik filim sesi cok guzel .yanliz pc mi actigim zaman 5+1 ses ayarina girip uzeine bastigimda buyuk hoprle kucuk hoprler 2 sinde titreme oluyor fakat ses gelmiyor tekrar aygit yoneticisi girip sesi gucle dedigim zaman gucluyor tekrar ses ayrina girdigimde 5+1 tum hoporlerin uzerine tek tek bastigim da hepsiden ses geliyor ama pc kapatip actigimda yine eskisi gibi oluyor ona aklim ermedi senin dedigin gibi Audio console 5+1 sectimde gendiliginden usteki yazdigim gibi oluyor yani 4 tanesinde ses geliyor buyukle kucuk haporler calismiyor ama gucledigim zaman hepsi calisiyor ben resimi cektim .Yanliz sen demisin CMSS-3D işaretlimi bu nerde oluyor bir turlu goremedim tekrar tesekur ederim ilgi gosterdigin icin tesekur ederim saygilar

CMSS Sende yok aygıt yöneticine girme birde şöyle dene resimdeki restore defaults bölümünde audio restore işaretlidir onun işareti kaldır ondan sonra tarih saat olan barın rda ses simgesine tıkla özellire gir 5+1 i seç ses sınamasına gir orası hafızaya alır ardından bir dvd ile 5+1 i sesi denersin Eax effects i de devre dışı bırak ses titremesini ya eax yapar yada codecler k-lite codeğin varsa eax panelindeki işareti devre dışı yaparsın ayrıca dekoder yazan yerde ne var merak ettim bendeki drive farklı olduğu için dekoder yok

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sen demisin restore defaults bölümünde audio restore işaretlidir onun işareti kaldır o dedigin kalmiyor yani standart duruyor neyse saol genede bana cok yardimci oldun ses sistemim sen o linki verdiginden beli guzel ses sistemim oldu genede aklinda olsun bana gore guzel yeni cikan bir ses sistemi olursa bana ozelden mesaj at yani benim ses sistemime uygun olursa tekrar tesekur ederim bukadar ilgi gosterdigin icin tesekur ederim sagol dostum
9517ses_icin_2.PNG

http://img294.yukle.tc/image.php?id=2074Ekran_Alintisi.PNG

dostum nekadar yaptim sa bazi daha resim yukletecektim bir turlu kabul etmiyor yukardaki link resim bir bak benim ingilizcem yok acaba onlardan bir kactane isaretlemelimiyim

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
sen demisin restore defaults bölümünde audio restore işaretlidir onun işareti kaldır o dedigin kalmiyor yani standart duruyor neyse saol genede bana cok yardimci oldun ses sistemim sen o linki verdiginden beli guzel ses sistemim oldu genede aklinda olsun bana gore guzel yeni cikan bir ses sistemi olursa bana ozelden mesaj at yani benim ses sistemime uygun olursa tekrar tesekur ederim bukadar ilgi gosterdigin icin tesekur ederim sagol dostum

Rica ederim sorununun kısmen çözüldüğüne sevindim ses sınamalarını biraz karıştırırsan rahatlıkla sonuç alabilirsin k-lite codec kullanıyorsan ffdshow audio ayarlarını biraz kurcala cızırtı kalmaz bir yerde hata var ama yerini bulamıyoruz daniel daha güncel bir driver çıkarırsa sana özelden haber veririm.
Not: ikinci resmi gördüm spdif i seçerek deneyebilirsin 1/2 yerde hata var kurcalamayla halledilebilir.

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Rica ederim sorununun kısmen çözüldüğüne sevindim ses sınamalarını biraz karıştırırsan rahatlıkla sonuç alabilirsin k-lite codec kullanıyorsan ffdshow audio ayarlarını biraz kurcala cızırtı kalmaz bir yerde hata var ama yerini bulamıyoruz daniel daha güncel bir driver çıkarırsa sana özelden haber veririm.
Not: ikinci resmi gördüm spdif i seçerek deneyebilirsin 1/2 yerde hata var kurcalamayla halledilebilir.

cok tesekur ederim bugun zamanin cok aldim birazda acemilik var nekadar yaptim sa tek resimden fazla almadi sana biraz daha resim linki yaziyorum son sefer bir goz at atladigimiz yer varmi neyse ellerine saglik iyi aksamlar,
http://img292.yukle.tc/image.php?id=9862ses_icin_1.PNG
http://img292.yukle.tc/image.php?id=2236ses_icin_2.PNG
http://img296.yukle.tc/image.php?id=3370ses_icin_3.PNG
http://img291.yukle.tc/image.php?id=6257sesicin_4.PNG
http://img293.yukle.tc/image.php?id=2698ses_icin_5.PNG
http://img290.yukle.tc/image.php?id=7556ses_icin_6.PNG

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117

Est. ne zamanı yardım etmeye çalışmak kötü birşey değil ayrıca herkesin acemi olduğu bir konu muhakkak vardır bizde kurcalaya kurcalaya öğrendik:laugh:
5. resimde eax panelinden bahsediyorum Environment işaretli no effect seçili bu doğru fakat special Fx i seç nunda no effect olup olmadığını kontrol et aynı şekilde advanced eq yuda kontrol edersin

Tarih ve saat kısmı olan bölümdeki simgelerden ses simgesini sağ tık yap ses efektine tıkla ardından kayıttan yürüt kısmına tıkla sonra altaki resimleri takip et sınama yaptır ondanda olabilme ihtimali var.

a0ies9.jpg

29woh74.jpg

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Est. ne zamanı yardım etmeye çalışmak kötü birşey değil ayrıca herkesin acemi olduğu bir konu muhakkak vardır bizde kurcalaya kurcalaya öğrendik:laugh:
5. resimde eax panelinden bahsediyorum Environment işaretli no effect seçili bu doğru fakat special Fx i seç nunda no effect olup olmadığını kontrol et aynı şekilde advanced eq yuda kontrol edersin

Tarih ve saat kısmı olan bölümdeki simgelerden ses simgesini sağ tık yap ses efektine tıkla ardından kayıttan yürüt kısmına tıkla sonra altaki resimleri takip et sınama yaptır ondanda olabilme ihtimali var.

a0ies9.jpg

29woh74.jpg

dostum odedigin 2 side var fakat bir degisiklik simdilik gormedim fakat gucle dedigim zaman gucleniyor 5+1 calisiyor bende o sekil simdilik devam ederim gerci buyuk bir poreblem degil kafaya taklirsa ilada yapayim diyor insan ama kurcalamaya devam ederim insallah arkadasinda guzel bir calisma yaparsa mukemel olur cogu arkadas ayni benim gibi ses sorunu yasiyorlar ama aslinda sirketin cikarmasi lazim fakat cikarirsa kim alacak yeni ses sistemini onlarda uyanik gerci sagol sayende bu ses derdinde de kurtulduk neyse dostum kafani iyce bugun yordum tekrar tesekur ederim ALLAHA emanet ol gorusmek uzere iyi aksamlar.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
dostum odedigin 2 side var fakat bir degisiklik simdilik gormedim fakat gucle dedigim zaman gucleniyor 5+1 calisiyor bende o sekil simdilik devam ederim gerci buyuk bir poreblem degil kafaya taklirsa ilada yapayim diyor insan ama kurcalamaya devam ederim insallah arkadasinda guzel bir calisma yaparsa mukemel olur cogu arkadas ayni benim gibi ses sorunu yasiyorlar ama aslinda sirketin cikarmasi lazim fakat cikarirsa kim alacak yeni ses sistemini onlarda uyanik gerci sagol sayende bu ses derdinde de kurtulduk neyse dostum kafani iyce bugun yordum tekrar tesekur ederim ALLAHA emanet ol gorusmek uzere iyi aksamlar.

Peki driveri güncellerse ben özel mesaj gönderirim sana sende allaha emanet ol görüşüz iyi akşamlar :thumbup1:

hasanztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aver media tv kartım var win7 ultimate kurdum yeni driver indirsem çalışır mı? ayrıca philips snu6600 wireless usb adaptörüm var fakat bunun win 7 desteği yok ne yapmamı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim..

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Aver media tv kartım var win7 ultimate kurdum yeni driver indirsem çalışır mı? ayrıca philips snu6600 wireless usb adaptörüm var fakat bunun win 7 desteği yok ne yapmamı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim..

Snu6600 windows 7 ile uyumlu çalışıyormuş windows 7 sitesinde 32 bit ve 64 bit ile uyumlu çalıştığından bahsediliyor
http://download.p4c.philips.com/files/s/snu6600_00/snu6600_00_pcs_tur.zip

Aver media için alttaki siteye gir modelini seçin büyük bir ihtimalle oda çalışır
http://www.avermedia-usa.com/AVerTV/Upload/win7/about.html

lordraziel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Absy de olan sorun bendede var ama ben hiç bi şekilde ses alamıyorum donanımda da sürekli sorun gösteriyor(Aygıt yöneticisinde donanım üstünde bulunan sarı ünlem) hangi driveri yüklediysem olmadı sürücü güncelleştir dediğimde ise "Zaten sürücü yüklü" diyor ve sorun çözülmüyor ne yapabilirim

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Absy de olan sorun bendede var ama ben hiç bi şekilde ses alamıyorum donanımda da sürekli sorun gösteriyor(Aygıt yöneticisinde donanım üstünde bulunan sarı ünlem) hangi driveri yüklediysem olmadı sürücü güncelleştir dediğimde ise "Zaten sürücü yüklü" diyor ve sorun çözülmüyor ne yapabilirim

Kartın Sb audigy value 7 +1 galiba yardımcı olurum çevrim içi olduğunda :thumbup1:

lordraziel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet kartım Sb audigy value 7 +1 bi yardımcı olursan ne yaptıysam herhangi bir sonuç alamadım

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
evet kartım Sb audigy value 7 +1 bi yardımcı olursan ne yaptıysam herhangi bir sonuç alamadım

Öncelikle Windows 7 de daha önce yüklümeye çalıştığınız creative ile ilgili sürücü ve uygulamaları kaldırınız...

Ardından alttaki dosyayı indirip sürücüyü kurmaya çalışın..
http://uploaded.to/file/22kztl

eğer kurulum sırasında alttaki fotoya benzer uyarı alırsanız sisteminizde creative ile ilgili dosya artıkları kalmıştır
Ccleaner programı ile reg dosyalarını taratıp bozuk dosyalırı temizleyiniz tekrar sürücü kurmaya çalışın bir kaç denemeden sonra kurulacaktır.kurulum sırasında bu sürücü imzalı değil gibi bi uyarı çıkacaktır eveti seçerek kuruluma devam ediniz:thumbup1:
creativey.jpg

lordraziel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef 3-4 kere denedim bu yöntemi herşeyi kaldırdım yeniden yükledim ama sorun aynı herhangi bir ses alamadım ve sistem aygıtı tanımadı....:S

archedeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar abyys arkadaşımızın sorunu bende de war creative in kendi programlarına girmeye çalısınca the audio device supported by this application is not detected.the application will exit yazısı alıyorum lütfen yardım edin

yico34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vegatürk aynı sorun bendede var banada yardımcı olabilirmisin?
önerdiğin bütün alternatifleri denedim

neduyane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vegaturk senden rica etsem teamwiever ile benim pc deki ses problemini halledermisin. senin sölediyin dosyayı indirdim. bugun inşallah haber alırım sizden. 1 haftadır urasıom olmuo

fuk77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar yeni ses sitemi aldım z506 taktım çalıştı ama sesler güzel cıkmıyodu ertesi gün gittim creative audigy value 7.1 ses kartı aldım taktım ama cdlerini kuramadum hata veriyo creative in kendi programlarına girmeye çalısınca the audio device supported by this application is not detected.the application will exit yazısı alıyorum lütfen yardım edin..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşım creative sound blaster 7.1 audigy 24 bit ses kartı bendede var xp işletim sisteminde calısıyor fakat win 7 yi desteklemiyor kart bende denedim : D sorun direver de değil yani format atıp tekrar xp kurarsan ses kartın calısır yada creativenin win 7 destekleyen kartını alıcaksın : D

P

Peacins

SDN Okuru
Cümletten Kolay GeLsin Arkadaşlar. .
Creative Sound Blaster X-Fi Go! Pro USB Sound Card - Ses kartı aLdım . Xp Kullanıyorum Pc'ye Kuramıyorum bi Türlü . Driveri İndirip Tekrar Kuruyorum Olmuyo ßi Türlü . Yardım Ederseniz Sevinirim . Teşeküürler.

Son düzenleyen moderatör: