Internet Explorer sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ESES35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ESES35

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar firefoks kullanıyorum diye ıe exploreri kaldırdım baglantı için türkcell vın kullanıyorum ve msn mesıncırım açılmaz oldu başka bir internet agından baglanınca msn açıyor ıe tekrar indirmek istedim ama win7 kullandıgım için çalıştırmadı ne yapmalıyım

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Kullanmasak da Internet Explorer' ı sistemden kaldırmamak gerek..
Messenger bağlanmama durumu farklı bir konu, onarma yapmayı deneyebilirsiniz..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İnternet explorer i neden kaldıralımki canım resmi sitelere girersin en azından..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar firefoks kullanıyorum diye ıe exploreri kaldırdım baglantı için türkcell vın kullanıyorum ve msn mesıncırım açılmaz oldu başka bir internet agından baglanınca msn açıyor ıe tekrar indirmek istedim ama win7 kullandıgım için çalıştırmadı ne yapmalıyım

Denetim Masası - > Programlar ve Özellikleri -> (Solda) Windows Özellikleri Aç veya Kapa bölümüne gel..

Oradan INTERNET EXPLORER 8 i seç ve aktif etmeyi dene, TAMAM düğmesine tıkla..
Bu işlemler esnasında Senden Win7 DVD sini sürücüye takmanı isteyebilir. İsterse Win7 DVDsini DVDYe tak ve bırak işlemlerini yapsın..
Bakalım çalışacak mı..

Eğer IE 8 seçenekler içinde yoksa firefoxtan bağlanıp IE 8 i indirmeyi dene..İnşAllah sorunun hallolur..

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Win 7 ye IE yüklenmiyor mu yoksa benim mi haberim yok :)

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Microsoft Yükleme Merkezi'nden Windows 7 için IE 8 kurulum dosyasını indirebileceğim bir link aradım ama bulamadım. Ben de Microsoft Destek Ekibi'ne mesaj yolladım, Windows 7 için IE 8 kurulum dosyasını atabilir misiniz diye. :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Denetim Masası - > Programlar ve Özellikleri -> (Solda) Windows Özellikleri Aç veya Kapa bölümüne gel..

Oradan INTERNET EXPLORER 8 i seç ve aktif etmeyi dene, TAMAM düğmesine tıkla..

veya,
Şu sayfaya girip Internet Explorer yüklemeyi deneyebilirsiniz..

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Müşteri hizmetlerinden verdikleri cevabı aşağıya yazdım.

---

Değerli müşterimiz,

Yaşamış olduğunuz problem ile ilgili size yardımcı olabilmemiz ve gerekli yönlendirmeleri yapabilmemiz için, Microsoft İletişim Hattı'mızı aramanızı rica ediyoruz. Microsoft İletişim Hattı'na hafta içi her gün 09:00 - 19:00, cumartesi 10:00 - 18:00 saatleri arasında 444 67 87 (MS TR) numaralı telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

444'lü numaralar sehiriçi arama olarak ücretlendirilmektedir. Herhangi bir ekstra maliyeti yoktur. Ararken başına alan kodu eklemenize gerek yoktur.

Sorularınıza her zaman açık olduğumuzu belirtir, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Microsoft Müşteri Hizmetleri adına, Metis

---

Sen şu EropaKING'in dediğini bir dene. ;)