Yok artık Galatasaray!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gezegen24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
YOK ARTIK GALATASARAY!.. Devre arasında takıma kattığı oyuncularla Türk medyasının yanı sıra dış basında da adından oldukça söz ettiren Galatasaray, transfere doymuyor.

Defansta yaşadığı sıkıntıyı Lucas Neill'le çözen ve sonrasında da Manchester City takımından Brezilyalı Joao Alves'i yıl sonuna kadar kiralayan sarı-kırmızılı takım şimdi de Tottenham'ın Meksikalı orta saha oyuncusu Giovanni Dos Santos'u kadrosuna katıyor.

Hürriyet'in haberine göre, Jo transferinden sonra Türkiye'ye dönmeyen Haldun Üstünel, Tottenham Kulübü ile masaya oturdu ve uzun uğraşlar sonunda mutlu sona ulaştı.

Galatasaray, Meksikalı oyuncuyu sezon sonuna kadar opsiyonu ile kiralayan sarı-kırmızılı takımın transferi resmi sitesinden açıklaması bekleniyor.

maraton.com.tr

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Spor bölümüne bi iki dakika göz at derim :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İnsanlar artık nasıl olsa moderatörler gereğini yapar, düzeltir düşüncesiyle hiç aratma ihtiyacı duymadan konu açıyorlar. Forum kuralları pek kaale alınmıyor. Bu işe bir dur denmeli.

gezegen24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
açtığım konuda bir yanlışlık görmüyorum varsa bilgilendirirseniz sevinirim.böyle güncel bi haberide forumda bulamadım o yüzden yazdım.zaten yazımda bi sorun varsa moderatörler uyarır bizde ona göre davranırız.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
açtığım konuda bir yanlışlık görmüyorum varsa bilgilendirirseniz sevinirim.böyle güncel bi haberide forumda bulamadım o yüzden yazdım.zaten yazımda bi sorun varsa moderatörler uyarır bizde ona göre davranırız.

Aratmana gerek yok bir önceki konuya bakarsan göreceksin :hammer:

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62

Kaç gündür çalkanıyor forum bu haberle

Girmiyodun herhalde bayadır

http://forum.shiftdelete.net/spor/126939-giovanni-dos-santos-galatasarayda.html

Konu sürekli mesaj aldı . Nerdeyse spor bölümünün ilk sayfasından hiç düşmedi konu. Gözden kaçırmışsın nasıl olduysa

gezegen24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
"Alia"beyin o haberine bi kaç kez yorum yaptım görmemem imkansız ancak o haber 2 gün önce türkspor.net in haberi ben de maraton.com un hürriyet kaynaklı haberini yazdım haber tarihi 23.01.2010 17.23 daha güncel bi haber dir mutlaka düşüncesiyle,ayrıca forumda daha 16.mesajını yazmakta olan yani yeni bir takipçiye karşı davranışlarınız hiç hoş değil burası bir forumsa ve bu forumda belirli şartlara uyulduğunda konu açmak özgürse bende konumu açarım.bakıp bakmamak ziyaretçilere kalmış.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aynı haberi ikinci defa açmayalım arkadaşlar.

Buradan devam edelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...