Foruma hiç giriş yapmayacaktım. O kadar nefret ediyorum ki artık bu forumdan...
Ama yönetimin hataları yüzünden Sevgili Linux Kullanıcılarımızı neden mağdur edeyim dedim ve konuya bir ekleme yapma gereği hissettiğimden cevap yazacağım ve bu son olacak.
Değerli arkadaşlar,
Bi zahmet GParted yazılımıyla ntfs-fat dosya sistemi biçimlendirme için gerekli olan nftsprogs pakedini de yüklemesi gerektiğini söyleseydiniz en azından değerli arkadaşım bunu öğrenene kadar vakit kaybetmez gerekli işlerini yapardı.
İyi akşamlar.
hayirdir arkadasim forumun nesi var,eger kötü birseyse bizde bilelim ,bu arada ubuntu ile gelen gparted saten gerekli paketleri icinde barindiriyor olarak biliyorum,gerci ben ultimate linux 2.5 üzerinden ubuntu kubuntu kurdum
hayirdir arkadasim forumun nesi var,eger kötü birseyse bizde bilelim ,bu arada ubuntu ile gelen gparted saten gerekli paketleri icinde barindiriyor olarak biliyorum,gerci ben ultimate linux 2.5 üzerinden ubuntu kubuntu kurdum
ubuntunun içinde gparted kurulu olarak gelmiyormu?canlıcd'den de kurulusundan da extra hiç bir şey yüklemeden her tür depolama aygıtına yazıp-okuyup şekillendirme yapabilmekteyim...