WarriorEagle
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
HAYIRlı olsun
Hayırlı olsun, bende çgh diyorum![]()
benim üyem işini bilir D:
Forumu değil arkadaşlar. SDN Anasayfadaki haberlere, Facebook hesabınızla giriş yaparak yorum yapabileceksiniz. Tek farkı yorumlarda isim bölümünde SDN Okuru değilde, Giriş yaptığınız Facebook hesabındaki isminiz yazacak. Olay bu.yani anlıyacağınız sdn forumu facebooka taşınacak,facebook üyeliğiniz ile yorum yapacaksınız benim anladığım bu yanlışım varsa düzeltin.
Sağ ol abi. Benim videoyu kullanabilirsiniz telif hakkı yokMüthişsinBu videonun bir benzerini de bu hafta ana sayfadan biz yayınlayacağız.
ShiftDelete.Net'eTroy Sana Yakıştıramadım.. :sneaky2: SDN'e yazmışsın..
Kısaltmalarda ekler kısaltmanın okunuşuna uygun şekilde yazılır.ShiftDelete.Net'e
O zaman bu iş beni aşarKısaltmalarda ekler kısaltmanın okunuşuna uygun şekilde yazılır.
SDN'e değil, SDN'ye olacak.![]()
Hemen banlayın.ya arkadaşlar ben giremiyorum, 3 tarayıcı denedim yine giremiyorum. Şununla da bi ilgilenilse? ben anlamadım birşey
yazmıştım forumda da
http://forum.shiftdelete.net/forum-hakkinda/125617-foruma-noluyo-5.html#post1120416
deneme amaçlı ikinci bir üyelik açacağım içinde türkçe karakter olmayan, onunla olacakmı diye bakacağım, ikinci üyelikten banlamayın![]()
Gerek yok. Biliyoruz da konuşuyoruz.O zaman bu iş beni aşarTürk Dil Kurumu'ndan bir yetkiliyi foruma bekliyoruz
![]()
Geldi bile!Aylardır sdn sınırlarına girmedim bir yenilik yok diye duydumki 2 yeni yenilik geliyormuş![]()
__ işaretleri sorun yaratıyor olabilir.Bu arada bi üye daha kazandı harbiden SDN bu sistem sayesinde, meyvelerini vermeye başladı sistem :mrgreen:
__ işaretleri sorun yaratıyor olabilir.![]()