Web sitem hakkında yorumlarınız

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Vayy be bu kadarınıda beklemiyordum :D Güzel olmuş o ufo bi daha geri geliyo mu?:D

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
gerçekten çok güzel bi site tasarlamışsın. şu site yapma olayını bi beceremedim gitti. sizi kıskanıyorum. ama tatlı bi kıskançlık . başarılarının devamını dilerim.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Vayy be bu kadarınıda beklemiyordum :D Güzel olmuş o ufo bi daha geri geliyo mu?:D

Sağolun, ufo zaten müziğin o değişen yerinde geliyo (1. müzikte-radyonun 1.düğmesine basınca çalan müzikte) şarkı zaten sürekli tekrar ettiği için gelio işte belirli aralıklarla :D

gerçekten çok güzel bi site tasarlamışsın. şu site yapma olayını bi beceremedim gitti. sizi kıskanıyorum. ama tatlı bi kıskançlık . başarılarının devamını dilerim.

Çok sağolun, ben yeni başlayanlara ya da kendini geliştirmek isteyen arkadaşlarıma kağıda çizmeyi öneriyorum. Baya bi işe yarıyo. Ne yapacağınızı bence kağıda çizin (notlar da ekleyin), sonra onu uygulamaya çalışın. Ben de öyle yapıyordum eskiden :rolleyes:

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Güzel olmuş insan iyiki seteye girmişim diyor.

ysx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sol alttaki linklere gelince açıklma v.s bir yazı çıkarsa daha anlaşılır olur ...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
öncelikle karşılaştırılan sayın polat'ın sitesinden daha şık :)
ve tasarım olarak gayet hoş bir tasarım olmuş

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
çok güzel olmuş biraz daha çesitlendirilsen tadından yenmez kanımca...:clap:

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
çok güzel olmuş biraz daha çesitlendirilsen tadından yenmez kanımca...:clap:

Teşekkürler, herkes geliştir diyo ama detayına hiç bişe demiyo :mrgreen:

öncelikle karşılaştırılan sayın polat'ın sitesinden daha şık :)
ve tasarım olarak gayet hoş bir tasarım olmuş

Sağolun, ben anlamadım zaten neresi benziyo Ebru Polat'ın sitesine gerçi ama :D bi bildikleri vardır sanırım benzeten arkadaşların :mrgreen:

Sol alttaki linklere gelince açıklma v.s bir yazı çıkarsa daha anlaşılır olur ...

Evet, düşünmüştüm ama zaten menü dikkati çekiyor orda. Bu 2. versiyonu zaten menümün ama içine sinmiş değil hala. Sağolun öneriniz için :)

Bloggeryum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tam bir tasarım harikası ama yavaş bağlantılılara hitap etmiyor görsel içerik çok fazla :)

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Valla ben sadece menümü biraz benzetebildim :)
Olabildiğince grafiklerdeki detaylara önem vermeye çalıştım, Ebru Polat'ın sitesi amatör geldi bana :)

ben de flash ile ilgileniyorum. ben şimdilik sadece animasyon olarak kullanıyorum flash'ı. site için kullanmıyorum.
ama ebru polat'ın sitesini şu an oturup yapabilirim. zor değil yani.

bu arkadaşın sitesinin alakası yok bence. sadece menü konusunda bir benzetmeye gidilebilir ki bence o bile farklı.

tebrik ederim arkadaşım. ben de web geliştirici olarak çalışıyorum :) gerçekten güzel site yapmışsın.

bir şeyi nasıl yaptığın değil, neden yaptığın önemlidir. yani varsa flash-php bağlantılarındaki php kodlarını kendin yazmamış olman kesinlikle bir eksiklik değil, kendin yazmadığın halde sorunsuz bir şekilde kullanmış olman kesinlikle bir artı :)

tekrar tebrik ederim.

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kişisel web sayfası için çok çok iyi bence.Şuana kadar gördüklerimin en iyisi...
Sadece alttaki butonlara açıklama ekleseniz daha iyi olur.Görüntüyü bozmayacak şekilde ufak bir yazı çıksa sol alttan iş görür. :)

Bende eğer yetiştirebilirsem yarıyıl tatil sonrasına portal hazırlayacağım.Biraz fikir almış oldum.Farklı fikirler canlandı kafamda :D

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ben de flash ile ilgileniyorum. ben şimdilik sadece animasyon olarak kullanıyorum flash'ı. site için kullanmıyorum.
ama ebru polat'ın sitesini şu an oturup yapabilirim. zor değil yani.

bu arkadaşın sitesinin alakası yok bence. sadece menü konusunda bir benzetmeye gidilebilir ki bence o bile farklı.

tebrik ederim arkadaşım. ben de web geliştirici olarak çalışıyorum :) gerçekten güzel site yapmışsın.

bir şeyi nasıl yaptığın değil, neden yaptığın önemlidir. yani varsa flash-php bağlantılarındaki php kodlarını kendin yazmamış olman kesinlikle bir eksiklik değil, kendin yazmadığın halde sorunsuz bir şekilde kullanmış olman kesinlikle bir artı :)

tekrar tebrik ederim.

Teşekkür ederim öncelikle. Tabii ki haklısınız. Yani herşeyi %100 olarak tasarlamak baya bir uğraş gerektirir. Yani çoğu kullanıcı bu %100 olayından yana ama. Kodları kendim yazsam, grafiklere laf gelicek, kendin çiz ya da kendin fotoğrafını çek gibi. Ben yapabildiğim kadarıyla kendim yaptım. Bence bi scripti alıp ona yeni özellikler getirerek editleyerek de yeni bi script yapmış olursunuz. Bu olay benim sitemde pek yok. Sadece Hakkımda kısmındaki scrolling olayının fade olayı bir script... Tekrar teşekkürler.

Kişisel web sayfası için çok çok iyi bence.Şuana kadar gördüklerimin en iyisi...
Sadece alttaki butonlara açıklama ekleseniz daha iyi olur.Görüntüyü bozmayacak şekilde ufak bir yazı çıksa sol alttan iş görür. :)

Bende eğer yetiştirebilirsem yarıyıl tatil sonrasına portal hazırlayacağım.Biraz fikir almış oldum.Farklı fikirler canlandı kafamda :D

Teşekkürler önerileriniz için :) Size de portalınızda başarılar dilerim. Görmek isteriz bittiği zaman.

Saygılarımla

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bu ne biçim bir site çok harika gayet başarılı emeğine sağlık..

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
çok güzel olmuş.

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gerçekten güzel bir tasarım hem sade hem çok şık. Ellerine sağlık. :thumbup1:

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7

crcr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum bu tip forumlarda bizlere sunulan gördüğüm en başarılı çalışma olmuş eline sağlık diyorum. ebru polat olayına gelince arada dağlar kadar fark war en önemlisi netlik açısından ebrunun kullanmış efektler sitede boğuk kalmış

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
dostum bu tip forumlarda bizlere sunulan gördüğüm en başarılı çalışma olmuş eline sağlık diyorum. ebru polat olayına gelince arada dağlar kadar fark war en önemlisi netlik açısından ebrunun kullanmış efektler sitede boğuk kalmış

Teşekkürler