Web sitem hakkında yorumlarınız

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba. Web sitem hakkında yorumlarınızı öğrenmek istiyorum.
Olumlu ya da olumsuz tüm eleştirilere açığım.

http://www.mehmetalidemir.comEK : Sitem Flashoduller.Com yarışmasında...

Kısa bilgi : Yaptığım çalışmalar, kısaca hakkımda bilgi ve benle iletişim kurabileceğiniz portföyümdür. Her çözünürlükte tam sayfa görüntülenir. Site tamamen Flash'tır.

Kod:
Site arkaplan müzikleri 
Sıraya göre vereyim.

1. Katy Perry - Ur so G** (instrumental)
[URL]http://fizy.com/s/12y4gp[/URL]

2. Madonna - Miles Away (instrumental)
[URL]http://fizy.com/s/12nmyx[/URL]

3. Patrick Ouchène - Copycat (instrumental)
[URL]http://fizy.com/s/1407kl[/URL]

4. 4Fun - Love or leave (instrumental)
[URL]http://fizy.com/s/172tjp[/URL] 
(Bu şarkının instrumental'ini bulamadım, ama isterseniz onu da isteyene mailleyebilirim)

İyi dinlemeler :)

MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Ben çok beğendim. Şahsen gördüğüm en güzel kişisel web sitelerden biriydi ;)

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
gerçekten çok güzel. tema da çok güzel.

cikofdx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Çok beğendim ufo nun adamı ışınlaması süper :)

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Çok beğendim ufo nun adamı ışınlaması süper :)

Bunu görecek kadar sitede fazla kalanlardansınız. Söyleyince tabii tadı çıkmıyo. Kullanıcı onu görünce daha bi tatlı oluyo :mrgreen:

Çok teşekkürler

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
çok güzel olmuş müzik de hoşuma gitti

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Ebru Polat'ın böyle bir sitesi var.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Süper olmuş... Başarılarının devamını dilerim....İçeiğinide biraz geliştir ama...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Siten güzel olmuş. Dikkatimi bişey çekti. Fotoğrafına baktığımda 30 yaş üzeri birisini bekliyordum. Doğum tarihini görünce şaşırdım. Resminde yaşına göre olgun görünüyorsun :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Güzel olmuş gayet başarılı :) Kendini geliştirip daha iyilerini yapabilirsin sanırım

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Güzel hoş bi site benim hoşuma gitti valla... :)

blood76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

http://www.mehmetalidemir.com

Yahu ne diyorsun dostum?Eline sağlık.Çok güzel site.Çok beğendim.Keşke bana da A'dan Z'ye web sitesi nasıl yapılır bir anlatsa...mevcut sayfa nasıl düzenlenir?nasıl değişiklik yapılır falan diye...
Gerçi bunlardan daha mühim bir problemim var benimde.
Bana Avermedia studio 303 tv vkartının windows 7 de çalışan bir driveri lazım.kartın kendi web sitesinde win7 driveri yok.Avermedia'ya win 7 için bana driveriniz varmı dedim.!Yok! dediler.Ben de tv kartını çok kullanan bir bilgisayar kullanıcısıyım.Maalesef xp kullanmak zorunda kalıyorum.Ya değilse win7 çok tatlı.
Bana Avermedia Studio 303 tv kartı win7 driveri bulabilirmisin sevgili admin dostum?Çok teşekkür ederim şimdiden...

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yahu ne diyorsun dostum?Eline sağlık.Çok güzel site.Çok beğendim.Keşke bana da A'dan Z'ye web sitesi nasıl yapılır bir anlatsa...mevcut sayfa nasıl düzenlenir?nasıl değişiklik yapılır falan diye...
Gerçi bunlardan daha mühim bir problemim var benimde.
Bana Avermedia studio 303 tv vkartının windows 7 de çalışan bir driveri lazım.kartın kendi web sitesinde win7 driveri yok.Avermedia'ya win 7 için bana driveriniz varmı dedim.!Yok! dediler.Ben de tv kartını çok kullanan bir bilgisayar kullanıcısıyım.Maalesef xp kullanmak zorunda kalıyorum.Ya değilse win7 çok tatlı.
Bana Avermedia Studio 303 tv kartı win7 driveri bulabilirmisin sevgili admin dostum?Çok teşekkür ederim şimdiden...
Teşekkürler arkadaşım, ama yanlış yere yazmışsın. Ben bile doğru yere yazdığımdan emin değilim gerçi ama :mrgreen:

Teşekkürler :)

Güzel hoş bi site benim hoşuma gitti valla... :)

Sağolun

Güzel olmuş gayet başarılı :) Kendini geliştirip daha iyilerini yapabilirsin sanırım

sağolun, evet 3dmax ile daha ileri götürmeyi planlıyorum. Aslında daha iyi fikirlerim vardı. Şu www'nin üzerinde oturan karakterimi daha da hareketli yapmak istedim ama şuanki imkanlar bu kadar :)

Siten güzel olmuş. Dikkatimi bişey çekti. Fotoğrafına baktığımda 30 yaş üzeri birisini bekliyordum. Doğum tarihini görünce şaşırdım. Resminde yaşına göre olgun görünüyorsun :)

Evet, hayat yaşlandırdı beni :laugh: Herkes aynı şeyi söylüyor.

Süper olmuş... Başarılarının devamını dilerim....İçeiğinide biraz geliştir ama...

Sağolun, içerik geliştirme konusunda karasızım, bi portföyde daha fazla ne olabilir ki?

Ebru Polat'ın böyle bir sitesi var.

Ziyaret edicem. sağolun. Ben katy perry'nin bi klibinden esinlenerek yapmıştım.

Reaksiyon puanı
189
Tasarım olarak çok güzel olmuş gerçekten. Gördüğüm kadarı ile yaptığın şeyler genellikle programlama değil tasarım ağırlıklı. Bence doğru yoldasın devam...

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Tasarım olarak çok güzel olmuş gerçekten. Gördüğüm kadarı ile yaptığın şeyler genellikle programlama değil tasarım ağırlıklı. Bence doğru yoldasın devam...

Teşekkürler. Evet ben grafikerim. Kendimi kurtaracak derecede ingilizce bilmek gibi bişe, yeterince kodlama biliyorum. Kafamdaki şeyi tasarlayım yetiyo bana.
Tekrar teşekkürler.

Reaksiyon puanı
189
ebru polat mıdır nedir bilemiyorum ama web sitesi çok rezil olmuş. ben şahsen mehmet ali arkadaşımın sitesini çok beğendim...

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Gerçekten güzel bir site olmuş. Ama bir arkadaşın dediği gibi içerik biraz daha artırılabilir belki.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ebru polat mıdır nedir bilemiyorum ama web sitesi çok rezil olmuş. ben şahsen mehmet ali arkadaşımın sitesini çok beğendim...

Ebru Polat'a ulaşıp sitesini yapıcam hemen :mrgreen: tşk tekrar

Gerçekten güzel bir site olmuş. Ama bir arkadaşın dediği gibi içerik biraz daha artırılabilir belki.

Sağolun, içeriği geliştirin diyosunuz. Ben bi portföy sitesi için yeterli görüyorum. Fikirlerinizi paylaşırmısınız?

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
evet bu flash kalıplar güzel . nerden buldun?