Spam Algılama

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, şimdi birisine mail atıyorum. Karşı tarafın posta sunucusu (Gmail, Yahoo,Hotmail) spam olarak algılıyor doğal olarak. Şimdi imza kısmında antivirüs programının reklamı var, antivirüs programı bunu otomatik olarak ekliyor. Bu reklamı nasıl sileceğim?

rekg.jpg

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Esetin 4 tane menüsü vardı yanlış hatırlamıyorsam biri e-mail kontrolü yapıyordu. hangi menü hatırlamıyorum onu bulup deactive seçeneğini uygulamaya çalışmalısın..

kolay gelsin

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
O bir reklam değil sadece bilgi notu,bende böyle bu antivirüs programını yıllardır kullanıyorum ama daha böyle bir soru ve sorunla karşılaşmadım,sanırım hotmail veya outlook kullanmıyorsun sanırım belkide bundan karşı taraf spam görüyor,birde antivirüs yazılımını kaldırırsan böyle birşey olmayacak ama mutlaka bir tane güvenlik yazılımı kullanmanı ısrarla öneririm.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Merhaba arkadaşlar, şimdi birisine mail atıyorum. Karşı tarafın posta sunucusu (Gmail, Yahoo,Hotmail) spam olarak algılıyor doğal olarak. Şimdi imza kısmında antivirüs programının reklamı var, antivirüs programı bunu otomatik olarak ekliyor. Bu reklamı nasıl sileceğim

ESET Anti-virüs programını aç, sağ en üst köşede " Ayarlar " menüsünü göreceksin. O menüden " Gelişmiş Ayarlar " 'a tıkla. Sonrasını aşağıdaki resimden öğrenebilirsiniz.

2vhyvrq.jpg

Saygılar.

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ESET Anti-virüs programını aç, sağ en üst köşede " Ayarlar " menüsünü göreceksin. O menüden " Gelişmiş Ayarlar " 'a tıkla. Sonrasını aşağıdaki resimden öğrenebilirsiniz.

2vhyvrq.jpg

Saygılar.

Ohh bee.. Çok teşekkür ederim.