Bende mi tanıtsam kendimi ne?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Slm ESDİEN ailesi :)

yaklasık 8 yasından berı pc uzerıne kurulu bı hayatımının olmasına ragmen 1dk olsun bu konuda egıtım gormemıs bır cahılım :P cocuklugum cok acılı..

amannn sıkıldım :P neyse anlatım ıste kısaca ben buğra belki görmüşsünüzdür facebook üyeler bölümünde resmimi görmeyenler için link koyım :)
Kod:
http://tinypic.com/r/j7f19w/6

doğaya ve insanlara kendi çapımda saygılı davranmaya çalışırım kısacası humanist olarak tanımlayabılırz :) 18 yaşındayım işte vs. vs.
sdnle tanısmam frmtr nın teknolojı haberlerı bolumuyle basladı hergun bırcok konu acılır ve butun hepsının kaynagı olarak bu sıtenın adresı cıkardı ılk basta sadece haberlerle ılgılendım daha sonra foruma bı goz atım dedım ılk baslarda uye olımmı olmımmı karar veremedım daha sonra konuları gorunce yazma ıstegı olustu ılk olarak Warrock adlı haberınızde fps oyuna rpg denmesınden dolayı kızmıstım okurlara yanlıs bılgı verılıyo dıye sonra uye oldum yazdım boylelıkle foruma adım atmıs oldum :) ıyıkıde atmısım dıyorum gecenın 4 une kadar en azından canım sıkılmıyo :D

ısletım sıstemı olarak 10 senedır wındows kullanıyorum bılgısayarın ıcıne ve dısına olan merakım yuzumden okulda pek sevılen bı tıp degıldım :D cunku ne onlar benım konusmamı anlıyolardı ne muhabbetım cekılıyodu :D yaklasık bı 6-7 senedırde arkadaslar olsun aıle olsun belese sıstem kurup duruyorum :D dukkan acsaydım mılyoner olmustum o derece :P

linuxa karsı hep bı sevdam olmustu ama malum bı kardesım var herseyı kurcalayan bırde ablam var hıc bır seyden memnun olmayan o yuzden kendı sıstemımı kurana kadar wındows kullanmak mecburıyetındeyım ayrıca kodlarla aram kotu oldugundan hep lınuxa korkarak yaklasıyorum ıns. korkumu yenerım :D

dediğim gibi cahil bi insanım cahilligimide bu forumda takılarak bilgisayarla ilgili konuları okuyarak kapamaya çalıyorum :)

birçogununz yazış tarzımı gormustur "ü,ö,ç,ğ" gibi karakterleri pek kulllanmam bu zamanında alışmadığımdan kaynaklanıyo arada düzeltmeye calısıyorum ama ıste bı ınsan alıskın olunca pekde onune gecılmıyo :)

herkese iyi forumlar dılıyorum yanlıslıkla bırının kalbını kırdıysam affola

unutmadan yazıs sıtılım tarzında bı de not verım belkı bazılarınız gormussunuzdur smıleyları asırı kulllanırım bunlar kımılerınce dalga kımılerıncede cıddıyetsızlık olark gorulmustur yanlıs anlasılmasın anıme sevdığımden ve de anıme karakterlerınde mımıkler onemlı oldugundan ayrıca anıme forumlarının genelınde smıleylar cok kullanıldıgından dolayı kalma bı alıskanlık o yuzden lutfen yanlıs anlamayın :) :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bıl mukabele aynen a.selam kardesss

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hoşgeldinde Zorla Kendinden Bahset Denmiş Gibi olmuş :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
uyusuk bır adamımdır o yuzden fazla sıkıntıya gelemıyorum bır cok yorumumu yazarken sıkıldıgımdan sılmısımdır :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hoş geldin bakalım.:)

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Aleykümselam da,

..dediğim gibi cahil bi insanım cahilligimide bu forumda takılarak bilgisayarla ilgili konuları okuyarak kapamaya çalışıyorum.

kendini cahil diye tanıtmışsın, bence bu cahillik değildir, asıl cahillik birçok şeyi bildiğini söyleyen kişilerin yaptığıdır. Senin kendine "cahil deme sebebinde fazla hümanist olmandan kaynaklanıyor olabilir. :D"

Uyuşukluk benimde huyumdur yahu, ama severim uyuşukluk halini. O yüzden bol uyuşuklu haller diliyorum.. =)

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hoş geldin. Aramıza katıldın, artık farkının farkına varacaksın...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Forum Kuralları Madde 10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır.

heheh :D Hoş geldin :D*kuralları okumamışız anlaşılan.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Yazış biçimine fitil oldum.
olabilir dogaldır :D taktıgım soylenemez ama :D

Forum Kuralları Madde 10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır.

heheh :D Hoş geldin :D*kuralları okumamışız anlaşılan.

yok okumadım ama zaten geregınden fazla kullanılmamalıdır yazıyo ben cumle sonlarına 2-3 tane koyuyorum genelde :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
olabilir dogaldır :D taktıgım soylenemez ama :D

yok okumadım ama zaten geregınden fazla kullanılmamalıdır yazıyo ben cumle sonlarına 2-3 tane koyuyorum genelde :D
ama üye olmuşsanız okumuz kabul edilirsiniz.

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hoşgeldin kardeşim... :)

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
unutmadan yazıs sıtılım tarzında bı de not verım belkı bazılarınız gormussunuzdur smıleyları asırı kulllanırım bunlar kımılerınce dalga kımılerıncede cıddıyetsızlık olark gorulmustur yanlıs anlasılmasın anıme sevdığımden ve de anıme karakterlerınde mımıkler onemlı oldugundan ayrıca anıme forumlarının genelınde smıleylar cok kullanıldıgından dolayı kalma bı alıskanlık o yuzden lutfen yanlıs anlamayın
ovvv bende anime manyağı oldum arkadastavsiyesiyle basladim arkadas izliyip duruyodu olum cocukmusun nesin diyodum bende bi bakiyim neizliyo bu diye bagimli oldum iyimi forza death note bleach su an bleach e devam ediyom death note süper

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Memnun olduk V :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ovvv bende anime manyağı oldum arkadastavsiyesiyle basladim arkadas izliyip duruyodu olum cocukmusun nesin diyodum bende bi bakiyim neizliyo bu diye bagimli oldum iyimi forza death note bleach su an bleach e devam ediyom death note süper
death note u bıtırdın mı bılmıyorumda sonu cok kotu ya cok buyuk hayal kırıklıgı yasamıstım sounda uzulme/sınır/kızgınlık cok fazlaydı :D (askere gıtcek adamın kızdıgı seylere bak :D)

bos bı zamanında elfen lied' ı izle ecchi turune hayran kalıcaksın :D

saol Rapchy :D V kırmızı tercıhımdır ama olsun sıyahda guzel :D

bu arada benım oyun noldu bulabıldın mı :D:D hanı ejderlı olan :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Siyah iyidir :D Bulamadım hala onu benim gibi bi kaç oyun manyağı daha var onlarada sorayım :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
tmm beklıyorum :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bos bı zamanında elfen lied' ı izle ecchi turune hayran kalıcaksın
soylemeyi unutmusum elfen liedide izlemistim aklima gelmediydi ismi ondan yazmadiydim