Makine çok kitleniyor neden olabilir?

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bazen 10 dk sonra bazen açılışta kitleniyor.
Neden yapabilir?
Birde kitlendiği anda bir yere basıp devam ettirebiliniyormu?
Neleri kontrol etmem gerek?

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
açılıştaki programları kaldırmayı dene ve gereksiz hizmetleri durdur
10 dk sonra ise antivirusunu guncelle bakım yap pc Ram az ise yukselt
çok az detay verdiğin için bende genel kabul gören bilgileri yazdım detaylandırırsan daha net bilgiler veririm

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
açılıştaki programları kaldırmayı dene ve gereksiz hizmetleri durdur
10 dk sonra ise antivirusunu guncelle bakım yap pc Ram az ise yukselt
çok az detay verdiğin için bende genel kabul gören bilgileri yazdım detaylandırırsan daha net bilgiler veririm
Bende ubuntu var o nedenle antivirüs yok açılış programlarını da nerden bakacağımı bilmiyorum

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bende ubuntu var o nedenle antivirüs yok açılış programlarını da nerden bakacağımı bilmiyorum

Ubuntu Hakında Biraz araştırma Yaptım Bu Konuda Bişey Bulamadım Şöle Yapsan Xp kurup bide bu şekilde denesen acaba Sistemden Mi yoksa Parçadanmı Sorun Ortaya Cıkardı Sanırım Genede Biraz Beklersen anlayan arkadaşlar Mutlaka Yardımcı Olcaklar.

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ubuntu Hakında Biraz araştırma Yaptım Bu Konuda Bişey Bulamadım Şöle Yapsan Xp kurup bide bu şekilde denesen acaba Sistemden Mi yoksa Parçadanmı Sorun Ortaya Cıkardı Sanırım Genede Biraz Beklersen anlayan arkadaşlar Mutlaka Yardımcı Olcaklar.

araştırman için tşkler umarım anlayan arkadaşlar çıkar

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Baslat calıstır a gir msconfig yaz ordan baslangıca gır baslangıctakı butun programları kaldır bilgisayarı yeniden baslat

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ah konuyu biraz okuyup cevap verilse,ezberden verilmese şu cevaplar :)

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Baslat calıstır a gir msconfig yaz ordan baslangıca gır baslangıctakı butun programları kaldır bilgisayarı yeniden baslat
yaw şurda bile 2 satır yazıyı okumuyosun arkadasım forumda allah bilir neler yazmıssındır
ben ilk mesajı atarken normal windows kullancısı zannedip öneride bulundum sonra cevap gelmiş fakat sen cevap verildiği halde sallamışsın moderatörler gereğini yapmalı bence

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Kitlenmesi Isınıyor Olarak Algıladım Ben Yazılımsal değil Bence. Isınmaları Kontrol edebilcek programları dene birde istersen.

NOT : Benim Mousemın Orta Tuşu Bozuktu ve Windowsta Donma Yapıyodu Alakayı Anlayamadım ama .. Windows tu tabi işletim sistemim , Ubuntu Hakkıında Bilgim yok malesef