blgram
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 18
Jeaquares daki azmi çok seviyorum
Biz zoru severizvalla ceBit te 3-4 tane pardus cd si almıştım kurdum ama driver gibi problemler yüzünden alışamadım. yani birden windows tan linux a geçmek zor oldu![]()
valla ceBit te 3-4 tane pardus cd si almıştım kurdum ama driver gibi problemler yüzünden alışamadım. yani birden windows tan linux a geçmek zor oldu![]()
Birgün bende kuracağım şunu.Yada sanal sürücüyemi kursam acaba deneyeyim bakalım kaç dakika dayanabileceğim![]()
sanal diske mandriva 2010 dvd veriyonunu kurmayı planlıyorum. bu versiyonda driverların hepsini tanıyormu?
Hepsini tanıyor olması lazım. Hele ki DVD sürümünde.
Bütün Linux kullanıcıları, silah altına... Seferberlik başlıyor...
İlk hedefiniz winzortçular, ileri!![]()
teşekürler. bir tane daha sorum olacaktı, dvd sürüm için harddiskden ayıracağım 10 gb lık yer yetermi?
pardusu kullanmamamın sebebi üşengeç olmamno o öyle bir program yükliyicen bir sürü kod fln giriyosun
ama eğer gerçekten kafamdaki sorunları kaldırabilecekseniz hardiskimin bir bölümüne linux kurmaya hazırım...
Ben Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri 2.sınıf Okuyorum Linux u çok merak ediyorum aynı zamanda Apple MacOs u nuda ama okuldaki durumum windows kullanmamdan yana aslında Okullarda Linux veya Mac işletim sisteminden de ders verseler güzel olur 2.dönem xp işletim sistemini görücez tarihe karışıcak bir işletim sistemini görmek saçma biraz daha açılmalıyız ama gerçekten windows u aşıp linux ve Mac a yönelmek istiyorum
Bütün Linux kullanıcıları, silah altına... Seferberlik başlıyor...
İlk hedefiniz winzortçular, ileri!![]()
DVD versiyonu için en az 20 GB alan öneririm. Çünkü DVD versiyonunda ek programlar geliyor, alana ihtiyacın olacak. 20 GB önerdiğime bakma, kendim 110 GB ayırmıştım Ubuntu için. Ne kadar ayırabiliyorsan o kadar ayırmaya bak.
Kaldırabileceğime inanıyorum. Sorunlarını burada belirtirsen hepimiz yardımcı oluruz sana.
O zaman doğru yerdesin diyelim.Ne zaman başlamak istersin?
İlk önce Güzel Yeni bir kasa alıp ondan sonra başlamak istiyorum
Jeaquares gerçekten çok azimlisinBakalım şu önümüzdeki hafta için yüklemeyi düşünmüyorum. yoğun çalışıyorum pc başında. haftaya mutlaka geçiş yapıcam linux'a. hangisini yükleyeyim?? linux, ubuntu, pardus vs??
Jeaquares gerçekten çok azimlisinBakalım şu önümüzdeki hafta için yüklemeyi düşünmüyorum. yoğun çalışıyorum pc başında. haftaya mutlaka geçiş yapıcam linux'a. hangisini yükleyeyim?? linux, ubuntu, pardus vs??
şimdi hemen mesajını düzenle bence, çünkü linux bir genel isim, bir dağıtım adı değil...
Jea gelince kızar valla sana.
Hangi dağıtımı yüklemen gerektiğine neler istediğin karar vercektir. Aşağıdaki adresten yararlanabilirsin.
http://www.zegeniestudios.net/ldc/
DVD versiyonu için en az 20 GB alan öneririm. Çünkü DVD versiyonunda ek programlar geliyor, alana ihtiyacın olacak. 20 GB önerdiğime bakma, kendim 110 GB ayırmıştım Ubuntu için. Ne kadar ayırabiliyorsan o kadar ayırmaya bak.
Kaldırabileceğime inanıyorum. Sorunlarını burada belirtirsen hepimiz yardımcı oluruz sana.
O zaman doğru yerdesin diyelim.Ne zaman başlamak istersin?
İlk önce Güzel Yeni bir kasa alıp ondan sonra başlamak istiyorum
Kasa, sadece kasa mı?![]()
bana lazım olan şeyler; photoshop, internet film müzik, bazen de oyun![]()
Bende seni bir Windows aşığı yapacağım(Sakın Steeve Amcaya değilİlk hedefim sensin ALMİ.
Bende seni bir Windows aşığı yapacağım(Sakın Steeve Amcaya değil)
Jea beni döver gibime geliyor ama savaşıcamALMİ senin sdn bonus tavan yapmış
Bakalım kim kimi ne tarafa çekecek![]()
Jea beni döver gibime geliyor ama savaşıcam![]()
Photoshop yerine gimp' i dene diğerleri de linux da var zaten ...bana lazım olan şeyler; photoshop, internet film müzik, bazen de oyun![]()
Kim demiş Linux kullanmadığımıALMİ, ben zaten Windows da kullanıyorum. Linux kullanmayan sensin.![]()
aslında çok oyun oynamam. sadece savaş oyunları. cod falan. :helpsmilie:En sıkıntılı 2 konuyu söylemişsin, ama aşılabilir.
Hangi oyunları oynuyorsun?
aslında çok oyun oynamam. sadece savaş oyunları. cod falan. :helpsmilie: