• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Troy nerdesin ?

hakkı müdür ortalarda yok nerde acaba yarın için sorumu hazırlıyor nedir bir:D

selam arkadaşlar.

otelden yazıyorum sizlere.

bizim katılacağımız toplantı ziyaretçilere kapalı olacak. basına özel bir gezi bu. ertesi gün de halka açık olacak.

bu arada izmirli dostlar görüşmek isterlerse bana özel mesaj atabilirler :)

Hakkı abi açılışta ordayım ne zmn ziyaretçilere açılcak ?

Evet beyler toplanacak falan varsa telefonlaşalım kabul eden varsa tabi ?

ben yarın saat 13 gibi ayrılacağım sanırım mağazadan. ben gelemesem de siz açılışta bir araya gelin ve bol bol fotoğraf çekin :D

Madem ziyaretçilere kapalı,basına açık bir toplantı...
Madem gelemiyoruz, bende bir yerlerde toplanayım bari...
Bol bol fotoğraf çektireyim bari...
Fotoğraflar hazır... :D
Şeyi soracaktım hanımefendi şey neydi ,neydi unuttum valla... :D

Konumuz neydi Troy nerdesin,tamam soruyu buldum Troy nerde? :D

troy zıbarsa iyi olacak. sabah saat 8'de kalkılması lazım :( herkese iyi uykular.

yukarıdaki hanım arkadaşı görmek için rüyalara dalıyorum :D

Troy seninde gitmediğin yer yok.:D

Abi açılışta bol indirimli ürünler olacak mı ilk izlenimler neler? fiyat etiketleri nasıl gözüküyor =)

selam :D yeni konu nerden açabilirim .. ne buya :D karmakarışık siz ne iş yapıyosunuz :D nedir bu ya intihar edin yöneticiler :) desem ne yaparsınız ? :D

troy kalacak yerin yoksa bizim evde kalabilirsin...gece aleme akarız..

Troy şuan İst. yolunda olmadı :)
bugün saat 13,00 da izmirden ayrılacaktı

giden arkadaşlara sorum olacak fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ürün çedisi fazla ama fiyat olarak normal fiyatlarmı onu merak ediyorum

giden arkadaşlara sorum olacak fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ürün çedisi fazla ama fiyat olarak normal fiyatlarmı onu merak ediyorum

Daha kimse gitmedi:) sadece toplantı vardı basın editörler vs. gitti galiba
11,30 da açılacak bugün

İzmir'i sevdim ama :) En kısa zamanda bir tur yapmak lazım. İzmrili dostlara bu sefer erkenden haber veririm :D