Yeni Sitemiz Bir Bakın !

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
www.sevgiduragietudmerkezi.com

Yavaş yavaş arkadaşlar ticarete atıldık. Sizce bu site nasıl olmuş ne eklesek ne çıkarsak nelere yapsak. Her türlü olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Site Css, Ajax, Asp.Net kullandım. Bazı yerleri sorunlu. Onları düzelticem ve bazı yerleri eksik onlarıda bitiricem.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Sayfanın soulnda çok boşluk var
1024 çözünürlükte altta kaydırma çubuğu çıkıyor
menüde soldaki resim dikey ortalanmadığı için en altta tek kalan menü birimi hoş görünmüyor

direk eleştiriye geçtim ama genel olarak güzel olmuş...

mortalrocky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
body'e niye margin:-1; verdin..

O yüzden altta kaydırma çubuğu çıkıyor.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
evet 1024 çözünürlükte kaydırma çubuğu çıkıyor sanki sitenin bir devamı var gibi duruyor
onun haricinde renkler uyumlu maviler de canlılık vermiş doğru yoldasın güzel olmuş.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben Beğendim Renk Uyumuda Güzel Olmuş

Sağdaki Menüyüde Biraz Daha Sağa Yanaştır

Ama Biraz Daha Mavi Ton Kullanılabilir

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
iyi güzel "Sevgi Durağı Etüd Eğitim Merkezi" ama bu merkez hangi ilde onu belirten hiçbir şey yok sitede. Her ilde var mı ?
"İsterseniz 364 66 26 numaralı telefonumuzdan da bilgi alabilirsiniz" telefon numarasının başına da il alan kodu yazılmamış ki hangi ilde olduğunu çıkartalım :glare:

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
asp master page yapısınımı kullandın ?

- Anasayfa için kullanmadım ama diğerki sayafalar için kullandım. Kullanmadan olmaz.

1024 çözünürlüğü atlamışım 1280 de yapınca normal çıkıyor tekrar ayarlıyım orlarını ve biraz daha sola kaydırıyım.

hussmen dedi ki:
iyi güzel "Sevgi Durağı Etüd Eğitim Merkezi" ama bu merkez hangi ilde onu belirten hiçbir şey yok sitede. Her ilde var mı ?
"İsterseniz 364 66 26 numaralı telefonumuzdan da bilgi alabilirsiniz" telefon numarasının başına da il alan kodu yazılmamış ki hangi ilde olduğunu çıkartalım :glare:

Haklısın ama siteyi daha tam olarak bitirmedim içerikleri elime geçtikçe eklemek yerine birden hepsini eklicem o yuzden onuda düzelticem.

Sanırım bunların dışında bir problem yok. Hepinize yorumlarınızı eksik etmediğiniz için teşekkürler.:clap::thumbup::thumbup1::rolleyes:

mosesmoses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eline sağlık güzel olmuş mozilla da kaydırma çubuğu çıkmıyor

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Sitedeki menüler biraz sağa kaymış sola doğru alınsa iyi olur...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Site sanki sağa yaslanmış gibi duruyor, bunun dışında gayet güzel.. :)

xfx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Emre siten hoş olmuş .. Seninle tekrar forumlarda görüşebilmek ne hoş .. Bakalım tanıyabildinmi beni :)