Uzayımsı müzikler

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
uzayımsı müzikler Space Station Soma uzay istasyonu diye adlandırılmış bu radyo istasyonunu tıklayın dinleyin

Tune in, turn on, space out. Spaced-out ambient and mid-tempo electronica

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Sağolasın tehnaz, güzel parçalara yer veriyorlar.

fenerli47

Asistan
Reaksiyon puanı
3
süper bi site dostum tam bana göre.. cok sgl +bonus

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
İyi de bunun uzay ile ne alakası var anlamadım.Uzaydan çok kendimi gece klubünde zannettim :) Yine de sağol.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Ambians ile mid tempo severler için çok güzel bi radyo.Arada trans ezgileri dinlemekte mümkün oluyor :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Ambians ile mid tempo severler için çok güzel bi radyo.Arada trans ezgileri dinlemekte mümkün oluyor :)
mai nai güzel ifade etmiş
ruhu sıkılanlar anlayabilirler ancak uzayın derinliğindeki sesleri bunalanlar çıkış kapısı arayanlar anlarlar uzayımsı müzikelri umarım beni anlayanlar vardır.

durulmyan beynimi ancak bu müzikler durdurabiliyor gıda oluyor beynime sakiniyet kazandırmakta başka ne çaremiz olabilir durulabilmek için ki?

bu mzüiklerle iyi meditasyon yapılır bu müziklerin kıymetini bilmek lazım dinlerken bile insanı rahatlatıyor meditasyonda çok daha fayda sağlayacaktır.

fenerli47

Asistan
Reaksiyon puanı
3
mai nai güzel ifade etmiş
ruhu sıkılanlar anlayabilirler ancak uzayın derinliğindeki sesleri bunalanlar çıkış kapısı arayanlar anlarlar uzayımsı müzikelri umarım beni anlayanlar vardır.

durulmyan beynimi ancak bu müzikler durdurabiliyor gıda oluyor beynime sakiniyet kazandırmakta başka ne çaremiz olabilir durulabilmek için ki?

bu mzüiklerle iyi meditasyon yapılır bu müziklerin kıymetini bilmek lazım dinlerken bile insanı rahatlatıyor meditasyonda çok daha fayda sağlayacaktır.

:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
aslında uzaysal müziklerde diyebiliriz bu müziklere hatta ve hatta zihinsel esneklik müzikleri de diyebiliriz :)
bence dinlemenizde fayda var zihinsel esneklik kazandırıyor. surmelim37 mai nai beğendiğinize sevindim. :)

aslında uzayımsı sözü az kalıyor çünki radyonun ismi space station uzay istasyonu :)

fenerli47 teşekkür ederim.