Fenerbahçe'nin büyüklüğü hakkında bir hatırlatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NewFace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Katılıyorum sana.........

Ama gülmekten yani :4: kusura bakma

Ayrıca küçük bir not: Ne zaman fb İnönü'de 9 kişi kalır, kaleye Alex'i koyar ve bize 4 gol atarsa ezeli rekabet o zaman tekrar başlar ;)

Beşiktaşlı taraftarların tek bildiği laf zaten :) Türkiye'de 3 büyük klüp varsa siz bunun 3.sü olmak zorundasınız :) Ancak taraftar grubuyla avunan bir klüp işte yada yok Alex kaleye yok falan yok filan :) Tarihe bakarsan Fenerbahçenin Beşiktaşı 6 golle ezdiği maçı görebilirsin :) Sizde büyük klüpsünüz tarihte adınız var :) Şampiyonlar Liginde en fazla gol yiyen takım olarak :) Hala ne yüzünüz var konuşmaya anlamadım gitti :)

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
beşiktaşlı taraftarların tek bildiği laf zaten :) türkiye'de 3 büyük klüp varsa siz bunun 3.sü olmak zorundasınız :) ancak taraftar grubuyla avunan bir klüp işte yada yok alex kaleye yok falan yok filan :) tarihe bakarsan fenerbahçenin beşiktaşı 6 golle ezdiği maçı görebilirsin :) sizde büyük klüpsünüz tarihte adınız var :) şampiyonlar liginde en fazla gol yiyen takım olarak :) hala ne yüzünüz var konuşmaya anlamadım gitti :)

senin konuşmaya ne hakkin var oazman yeni üye......

NewFace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte bu tür senin gibi seviyesiz kişiler yüzünden sadece ara sıra bakmakla yetiniyorum foruma :) Senin hayatın kadar önemli forumda görev yaptım koçero :)

Bana diyorsunda senin bu konuda ne işin var bu konuda sana batan ne ? :) Bişeler batıyor tabi girmişsiniz gazel atıp duruyorsunuz :) Konu Fenerbahçe ile ve Fenerbahçelilerle ilgili senin sorununsa içindeki eziklik egosunu gidermek :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
n56591311811109181159.jpg

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27

Ben biraz eski üyeyim, konuşabilir miyim?
Beşiktaş Türkiyenin en büyüklerinden biridir.
Eyvallah. Saygılıyız başarılarına.
Ama haddimizi de bilelim.
Formanızda kaç yıldız var.
Önce rütbenizi eşitleyin, ast üst seviye farkı ortadan kalksın.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Sevgili Militarist,
Fenerbahçelisin ama bilgilendirmen oldukça hatalı.

Fenerbahçe, Türkiyemizin 3 büyüğünden biridir. Amerika filan değildir.

Onu İslam Çupi'nin mezarına gidip kendisine anlatacaksın, bana değil...

NewFace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim gibi onlar sadece konuşurlar :) Çok doğru demişsin ama onlara göre büyüklük ya Türkiye Kupası almaktır yada derbi kazanmaktır :)

Galatasaray'ın büyüklüğünü anlıyorum kendi klübümden daha iyi bir tarihi olduğunuda biliyorum ama bu Beşiktaşlıların büyük klüp gibi konuşması yokmu :)
Hele ki şöylede bir durum var :mrgreen:

Ne demiş YABAN : Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde Galatasarayı tutan Beşiktaşlılar beni deli ediiiiiyooooorrrr :thumbup:

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22

TAMAM da gs,fb`de 3 yıldız var bjk dede olsun 3 müz aynı olalım diyorsunda.
sizde ableminize ay yıldızı alalım sizle eşit olalım. oluarmu
bizim ablemizde ay yıldız tüm yıldızlara bedeldir.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Ya arkadaş millet olarak birbirimiz yemek ne kadar da çok bahane buluyoruz. Boşverin bunları ya. Eğlenmenize bakın. Kimse birbirine hakaret etmedikçe istediği kadar uğraşsın, kızdırsın birbirini. Bence değmez buna

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu mu büyük :D
Her yeri büyük olsa ne yazar :D
www.yeniresim.com_-_Ku_Trleri_-_Kanarya.jpg
:D meseleyi bu noktaya taşıdıysan eğer bende şöyle bir yorum yapsam garip kaçmaz ozaman:D

Aslanın yeri afrika ,ak başlı kartalın vatanı ise amerika'dır:D en azından sarı kanarya Türkiye'mde bol bol bulunan bir canlı

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
neymiş neymiş
ben bir şey anlamdım da:P

poverri

Asistan
Reaksiyon puanı
6
adı konamayan bi büyüklükmüş :)

Sizler maalesef böyle kendinize payeler büyüklükler cumhuriyetlikler vere vere bu hale geldiniz yani size kimse sempatiyle bakmıyor(kendinizden başka).

Kibirlisiniz kabul edin!!!

poverri

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Parça parça alıntı yapma, bilirsin sen ne hale geldiğinizi.

Puan cetvelini Lig sonunda göster bi zahmet.

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Parça parça alıntı yapma, bilirsin sen ne hale geldiğinizi.

Puan cetvelini Lig sonunda göster bi zahmet.
meraklanma biz her halukarda gösteriririz ama ama biz gösterdiğimizde sizde tebrik etmesini bileceksiniz şampiyon kim olursa olsun

poverri

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Müneccim misin? O zaman lig sonuna kadar susma hakkını kullan...

Demek sonunda anladın Şampiyon Kim olacak...

---------- saat 14:38 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:35 eklenmişti ----------

meraklanma biz her halukarda gösteriririz ama ama biz gösterdiğimizde sizde tebrik etmesini bileceksiniz şampiyon kim olursa olsun

Ne demek tabi ki tebrik ederim.

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Şahsi kanaatim, fenerbahçe'nin en iyi yaptığı şeyler: 1-Çok paralar harcayıp transferde şov yapmak, 2-Diğer kulüplerin yıllarını harcayarak yetiştirdiği Türk futbolcuları alıp harcamak (birçok örnek verebilirim) 3-Bir kaç maç alınca havaya girmek, kendini ilah zannetmek ama en ufak bir sorunda çökmek.
Bence Fenerbahçe kapatılsın Türk Futbolu ilerler:)

arkadaşımızı tebrik ediyoruz işte sizde böylesiniz iki maç ard arda gittimi bi takımı çöktü olarak kabul ediyosunuz futbol anlayışınız bu kadar bjk bu sene ve geçen sen nasıl toparlandıysa Fenerbahçe bi kaç sezon önce nasıl 11 puan geriden gelip şampiyon olduysa hemen bi takımı çöktü olarak nitelendiremeyiz ki Fenerebahçe zaten şimdi liderle aynı puanda çok para harcayuıp transfer yapmak demiş bizim yaptığmız trasferler yanlış olabilir ama ne gs ni ne bjk nin olitikalırnada doğru diyemezsin bide alıp futbolcu harcıyomuşuz gelmesinler onlar koa koşa geliyo ayrıca alıp yıldız yaptığımız oyuncularda var yani hakeden yıldız olabiliyor küçük takımda oynamak kolaydır gider anadoluda rahat rahat oynar çünk üzerinde baskı yok ama Fenerbahçeye geldikten sonra Fenerebahçenin sorumluluklarını yerine getirmek zorundala ve Fenerbahçe çok büyük bi kulüp olduğu için bu sorumluluk ağır geliyor ve kaldıramıyolar

poverri

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hani sizin büyüklüğünüz Kupa, şampiyonluk büyüklüğü değil işte başka bir bilmem neydi, Noldu şimdi sen sayılara şampiyonluklara sarıldın he mili :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
wa5x6r.png

Yanılmışım poverri, onlarda da büyükmüşüz.

15rxlc3.png

abqyrs.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...