onursevim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 62
ALEM lerin en büyüğü şimdi kabul etmek lazım
Kelebçeler falan
Kelebçeler falan

ya kardeşim tamam siz avrupada kupa almışsınız ki bu beni çok mutlu eder bir Türk takımının alması fakat unutmaki onunda ilki bizde ilk avrupa kupasını Fenerbahçe kazanan takımdır istersen bak 1967 balkan kupası yani yine herşeyin ilki bizdeŞampiyon da olmasanız, UEFA Kupasını da almasanız hele hele Kupa Galipleri Kupasını hiç almasanız da en büyük sizsiniz. Oldu mu? Tamam sevinin şimdi kendi kendinize.
Militarist isimli arkadaş, 30 yaşındaymışsın ama ben 11-12 filan sandım. Resmen sdik yarışına girmişsin. Bırakın artık böyle şeyleri. Daha fazla galibiyet aldık, daha fazla gol attık demekle olmaz bu işler. Tarih 2.leri değil şampiyonları yazar. O zaman her yarışta 2. olan en büyük benim diye çıksın ortaya. Toplam kupa sayısında Galatasaray sizin önünüzde. Hala uğraşmayın biz daha büyüğüz, daha başarılıyız diye.
Ayrıca ilk Avrupa kupasını Fenerbahçe aldı diyenler, adı üstünde Balkan Kupası. Samsunspor'da almıştı aynı kupayı. Bizim kazandığımız kupalara burun kıvırıp, ondan sonrada kabul edip ama ilk biz almıştık demek çok çocukça. 10 yaşında ki çocuklar aynı muhabbeti yapıyor.
Sadece zevk almak için izleyin. Yaşamakta ki tek amacınız bu olmasın lütfen...
hah işte başka bi büyüklük!!! bu "fantezi" büyüklüğü:laugh:
Bende sende 3 yaşındaki çocuk zekası göremedim ne olacak şimdi?
Son cümlende hesapta bize ayar veriyorsun ama sende o sdik yarışına müdahil olmuşsun.
Senin görememen normal, o yüzden bir şey diyemiyorum. Allah akıl fikir versin...