Paragon disk wiper yardımı

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ben diski paragon disk wiper ile sıfırladığımı düşünüyorum bunun içerisindeki bilgiler geri getirebilinirmi? bu programı kullanan var ise şunu şunu yaptıysan asla geri getiremessin diyebileceğiniz birşey varmı?

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bildiğm kadarıyla paragon'un wiper tool'u, USA'nın bilmem ne bakanlığının standartlarına göre siliyor. Geri getirmen imkansıza yakın eğer wiper ile sildiysen.. Unut derim...

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bildiğm kadarıyla paragon'un wiper tool'u, USA'nın bilmem ne bakanlığının standartlarına göre siliyor. Geri getirmen imkansıza yakın eğer wiper ile sildiysen.. Unut derim...
çok teşekkürler de dostum şimdi girince wipe harddisk diyorum ardından bi pencere geliyor daha sonra orda algorithm var o seçili ama ben onu değildi onun altında yer alan create your own data sanitization method ile seçip 2 saat 10 dk da 160 gb lık diski siliyor sanırım:-s bunun hakkında birşey diyebilirmisin acaba? algorithm daha farklı ve 15 saat gibi bir zaman dilimi gösteriyor:-s

---------- saat 00:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:52 eklenmişti ----------

ben hdd mi gitti gidiyorda sattım o yüzden alan kişi birşeyler yapar diye tırstım açıkcası ya:-s

---------- saat 01:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:53 eklenmişti ----------

yanıtlayan olursa sevinirim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tekrar merhaba;

*2 saati aşkın bir süre ile silme işlemi yaptıysan merak etme bir şey kalmamıştır.
* içinde ölüm kalım meselesi olacak bilgilerin varsa satacağına imha etseydin keşke. Ama sattığına göre bu riski göze almışsın demek ki..

İçini rahat tut derim. Adam senin diskini alıp profesyonel kurtarma yöntemleri uygulamayacak olduktan sonra endişe etmen gerekmez. Eğer öyleyse de elinden bir şey gelmez :)