Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte adam parayla zamanıda satın alıyor trafik mi adamın uçağı var uçsun yaş desen zengin adam yaşlanmıyor ki yurtdışında herhangi bir zengin 16 yaşındaki benden genç durur
Kendini bilen adamı sapıtmaz ülkenin yarısından çoğu fakir çoğu halihazırda sapıtmış zaten
1675020465
Aslında sağlıkta alınır ya düşünsene fakir adama gidiyorsun adam fareyle yaşıyor sen bunu alıp en iyi hastanelere götürsen sağlığı almış olmaz mısın?
Paradır para para olmadan ne arkadaşlarınla dışarı çıkabilirsin ne adam akıllı yaşayabilirsin hadi arkadaşlar iyi çocuklar yardımcı oluyorlar ama nereye kadar sürecek diye kendini yersin
Varlığı daha dert olmadı ama olacak inşallah
O resimler Adventure Time daki bu bölümü anlatmaktadır duvar bildiğimiz duvar bal ise Jake in rengini tasvir etmek için kullanılmış mavi kot ise Finn in giydiği pantolona göndermedir R ler ise Finn in bu sahnede çantayı ters tutmasına göndermedir ödülümü bekliyorum iyi ginler
@Justinianus I The Great
@Java Ama 16 Gb istiyor
@Berk
@Uchiha Sasuke
@_Zaur_
@HiçGüleceğimYoktu
@niyazi5859
@Umut Çelik
@wittroc
@ThorJ
@Realhas the Great (Beni reklam yüzü yaparsan daha çok seveceğim :D)
@ExpertGamer90 (Bilerek en alta yazdım hıh)
Arkadaşın yaşı küçükse anlardım bi nebze amaaa
Benimde yaşım küçük gidip kutu falan satarak kazanabiliyorum 36 tl kazanmışlığım var arkadaşlara öneririm.
https://forum.shiftdelete.net/konular/vectorrr-sevimli-uye-sirin-afacan-cocuk-vectorrr-forum-uyesi-affedilsin-herkesi-cok-sevecek-ve-saygili-olacak.687079/
Derin kuyulardan çıkardım bu konuyu.
Arkadaşlarım okulda bi çocukla tartışmıştı çocuk dışarda arkadaşlarıyla bekliyordu ben çocukları görüp fark ettirmeden kaçtım
Arkadaşlarım kovalandı ama onlar sanıyorki ben okuldan geç çıktım :D
1612876537
D:En mutlu anın
C: Profil fotoğrafını bir gün kaldır
Mimik oynatmaz burdaki espriler durum yok çünkü dümdüz birine espri yap derseniz komik olmaz ki komedi kitapları sayfa 1
Yazar: nixc0r samimi arkadaşları nix der :D
96:Hastalıklarını soranlar
97:Reklam konuları
98:Forumun Kral üyeleri konuları
99:Söyle Rahatla çakması konular
100: Saçmalanmak için açılan konular
ve zirvede biter