TarihSever
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 53
@Hakan Kılıçarslan Benim gibi tarihi seviyor ve ikimizde bizzat çok saygı duyduğum sayesinde çok şey öğrendiğim İlber Ortaylının Fanıyız
Hakkı abi maaşa bağlamış beni. Her gülücük 59.99 kuruşForuma katılalı 1 yıl bile olmadı daha. Maalesef çok fazla tanıdığım üye yok. Yine de yazayım. Sıralama karışık, hatırlamadığım üyeler olabilir.
@nixc0r @Herobrine @Elvin. Developer @EFI Shell @serj @Skellige @James Howlett @OzkanK. @Eminkrkt @Kayn @Utku92
Sevmediğim üye yok.
@ConfickerBelasi aga çok kızgın atıyorsun 29 kızgının 26'sını sen atmışsın.
@_Zaur_ çok gülücük atıyor saymaya üşendim. ?
Keşke attığımız tepkileride göreceğimiz bir yer olsa Conficin merak ederdimConfic ağa kızgın atar, Zaur arkasından güler alıştık (!) ?
Conficin ?Keşke attığımız tepkileride göreceğimiz bir yer olsa Conficin merak ederdim
Çünkü SDN ?Şimdi herkes iyidir yazsam fazla genelleme yapmış olurum ama öyle ?
Diğer forumları da denedim ama yok olmuyor ? hepsinde mutlaka bir olumsuzluk var.Çünkü SDN ?
Conficker'i herkes kızgın reis olarak tanıyor
Yalnız öleceksin ceksin eksin ksin sin in nnnnnnnn
Yalnız öleceksin ceksin eksin ksin sin in nnnnnnnn
Bir cisim yaklaşıyor efendim
çok teşekkür ederim bende sizi seviyorum@Elvin. @Webhead @Mtn S @Applemania @(Evo)lution @EFl Shell @Usain @Samet UCA @DKN NZY @Sıradan Kullanıcı @Leand @Kayn @moralfabe ? @AdminisTraktör ?? @Türkçesever @Dora @BJKolik @PropHeTe @Gökçe Asena @Mert Alper @Akkara @James Howlett @|Ⓢєччαh| @_Zaur_ @ConfickerBelasi @Laufeyson @Leon Dayı @Jon Snow
çok teşekkür ederimSevdiklerim - @Sedefizgi @Elvin. @moralfabe ? @beyzanurbaysan ? ? ?
Sevmediklerim - Tüm erkek profilleri ? Bir gün sizide banlatıcam bekleyin heleeeeee
vayyy kediiiiiii bakışlara bak ? ? ?@_Zaur_ derim başka bir şey demem.![]()
Benimde yazmama gerek yok ufakta olsa tatlı bir sohbet çevirdiğim herkes değerlidir ??Benim yazmama gerek yok takip ettiklerim beni biliyor ?
@Applemania @Utku92 @EFI Shell @_Zaur_ @Elvin Lara ve daha fazlasıEvet dostlar. Kimler kimlerden elektrik almışsa buraya yazsın. Bakalım kim kimlerle dost ve arkadaş?