Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Yardım Lütfen dalga geçmeyin gerçekten öneri istiyorum?

Aynen YDT netimdi bunlar bu haftada 75 net geldi. TYT içinse Türkçeyi ve sosyali iyi yapman ve matematikten 7-8 doğru çıkarman yeterli olur
  2. Nixc0r

Geçen hafta çözdüğüm denememde 72 net yapmıştım. Önceki denemelerim kalitesiz ve saçma sorular içerdiği için 60-70 civarı gidiyordu. Almanca konusunda maalesef bir bilgim yok ve evet bu videolar bana çokça yardımcı oldu.
  3. Nixc0r

Bu video üzerinden başlayıp kanaldaki diğer videolara geçebilirsin.
  4. Nixc0r

Yahu arkadaşlarım, abilerim, işe gir demişsiniz, ancak o öyle olmuyor. Aile faktörü bu konuda çok önemli. Derslere aşırı takıntılı ailelerle dolu bir ülke zaten. Arkadaş kendisi de okumayı istiyor; heves kırmayın, yapılabilecek şeylerin önüne geçmeyin. Tekrardan dediğim gibi dostum dediklerimi...
  5. Nixc0r

Dostum yolun uzun şimdiden dediğim adımları yapmaya başla emin ol netlerin vs. her türlü artacak.
  6. Nixc0r

Dostum, 12. sınıf dil öğrencisi olarak konuşuyorum. Öncelikle hızlı okumayı öğrenmen ve okuma alışkanlığını geliştirmen gerekiyor. Bu, Türkçe paragraf ve İngilizce reading kısımlarında seni oldukça öne çıkaracaktır. Sonrasında ise tense konusunu halletmen lazım. Tense'ler için *English With...
  7. Nixc0r

Haber 17 Haziran ve 18 Haziran'da TYT/AYT sınavına gireceklere başarılar!

Herkese başarılar dilerim. Hak eden hak ettiğini alsın. ?
  8. Nixc0r

Öneri Bilgi yarışmasına katıldım ne önerirsiniz

Yerinde olsam eski bilgi yarışmalarını izlerdim.
  9. Nixc0r

En düşük notunuz

Bizdede öyle oluyor genelde 10 soru klasik hazırlanıyor.
  10. Nixc0r

En düşük notunuz

Bende hiç çekmedim hep kopya verirdim çocuklar üzülmesin ?
  11. Nixc0r

En düşük notunuz

Daha önce hiç yakalanmadım hep kopya verirdim yakalansamda birşey olacağını sanmıyorum hocaların sevdiği öğrencilerden oldum hep
  12. Nixc0r

En düşük notunuz

Onun intikamını almak için mod oldun sanırım ?? korkuyorum
  13. Nixc0r

En düşük notunuz

Ben hiç yakalanmadım bizim okulda geçen sene kelebek sistemi yoktu arkadaşları önüme oturtup ayaklarına vurup soruyu söylerdim Örnek: ilk vuruşum soru ikinci vuruşum cevabı daha hiç yakalanmadık
  14. Nixc0r

En düşük notunuz

Peki kopyada yakalananız var mı?
  15. Nixc0r

En düşük notunuz

Adam olana çok bile yeter ?
  16. Nixc0r

En düşük notunuz

Güncelleme geldi notuma artık en düşük 55 ile coğrafya
  17. Nixc0r

En düşük notunuz

Abi gelen basket topunu voleybol stili karşıladım... He bide basket topu süremedim ya :/
  18. Nixc0r

En düşük notunuz

Bedenden nasıl 65 aldığımı ne siz sorun ne ben söyleyim
  19. Nixc0r

Soru Sınavlarınız nasıl gidiyor?

Kimyadan 55 almışım 10 bekliyodum mutlym ?
  20. Nixc0r

Yok be yanlış anlamadım ?
  21. Nixc0r

Usda valla dinsiz değilimde hoca diyo 27ye ladar soracam gidip sayfa 32 i soruyo ?
  22. Nixc0r

Siz yine iyisiniz bizde seçtik ama seçtiğimiz derslerin 1 tanesi bile gelmedi
  23. Nixc0r

2 tarafada aynı anda baksa ? Mattan 92 alıp Peygamber Hayatından kalmam...
  24. Nixc0r

Bu gün oldum 92 alıyorum 1635952883 Arıyom la meb i
  25. Nixc0r

Lna sınıfımdan bi çocukta çekerken yakalandı yoksa sen miydn ?. Bide coğrafya dersimize Müdür Yardımcısı giriyor... Kimya çok kötüydü Peygamber Hayatı dersi vardı hoca işlemediğimiz sayfaları sordu? 1635912499 Usta kör koklasa...
  26. Nixc0r

Anket Lgs Nasıl Geçti ?

Matematik sorularına kim hazırlıyor ya :D Matematik dışı çok kolaydı fen ortaydı. Sınava giren herkes umarım istedi liseyi tutturur :)
  27. Nixc0r

Öneri Yarın Lgs Ye Gireceğim Ama Şuan Çok Stresliyim Ne Yapmam Gerekiyor?

Matematikt dışı kolaydı
  28. Nixc0r

Öneri Yarın Lgs Ye Gireceğim Ama Şuan Çok Stresliyim Ne Yapmam Gerekiyor?

Allahım ne bu insanlardaki stres bende aynı sınava giriyorum ama hiç stresim yok :D Akışına bırak biraz rahat olmaya çalış. Artık bitiyor o 7/24 çalıştığın günler olsun bitsin. 1622919173 Al dostum motive ol :)
  29. Nixc0r

Bildiğiniz dalğa geçiyorlar bizimle

Bizim hocalarda nereden zorlasam diye düşünür.
  30. Nixc0r

Dinlemiyorlar bizi benim sınavlarımda haftaya olacak ama biz müdüre bişey diyemeden hoop dışarı.
  31. Nixc0r

Bizde aynı durumdayız neyseki hocalarım insaflı sözlüleri yüksek tutuyor. Hep böyle eğitim sisteminde olmuyor birtek bu durum yasaklarıda son anda söylüyorlardı.
  32. Nixc0r

En düşük notunuz

Bi arkadaşımın notuda 31 di hemde din dersinden.
  33. Nixc0r

En düşük notunuz

Evet geçen sene alamamıştım iftiharı zaten.
  34. Nixc0r

En düşük notunuz

Bu iğrenç ders yüzünden iftihar belgesi alamadım bu dönem 100 yaptım ama :/
  35. Nixc0r

En düşük notunuz

60 resimden.
  36. Nixc0r

Sınavlar ertelendi

Bu yüzden sdn spam kutusuna gidiyor benim :d
  37. Nixc0r

Sınavlar ertelendi

İstanbulda oturan benim 1 haftada 2 kez internetim gitmişken doğudaki insanlara çok üzülüyorum. Birinde D smart kafasına göre internetimizi keser öbüründe kepçe internet kablomuzu keser :(
  38. Nixc0r

Sınavlar ertelendi

Resim hocamız söylüyor : Ben derse giremeyen zeki öğrencilere düşük puan vermek zorunda kalıyorum diye
  39. Nixc0r

Sınavlar ertelendi

Daha çok çalışılcak zaman bence iyi
  40. Nixc0r

Sınavlar ertelendi

Ders aramız bitti şuan hocamız bile söylüyor sınavlar zaten yapılmamalı diye
  41. Nixc0r

Sınavlar ertelendi

Yok kanka tüm forum toplandı seni kandırıyoz
  42. Nixc0r

Sınavlar ertelendi

Daha yeni ingilizceden 100 ldığımı öğrendim 1. notlar gitmeese bari :D
  43. Nixc0r

Sınavlar ertelendi

44. Nixc0r

#sınavagelmiyorum tagı birinci sırada!

7. Sınıfın yarısını işlemedik hocalarımız derslere katılmadı benim temelim yokken ben bu sınavlara girmek istemem şahsen eksiklerimi internet den kapatsamda 40 kişilk sınıfda 20 kişi giriyoruz derse o kalan 20 ye üzülüyorum :(
  45. Nixc0r

Sınavlar yapılacakmış

2. sınavlar olmayacak mı ya keşke olsa ilk notlarım derslere giremediğim için düşüktü
  46. Nixc0r

LGS den korkuyorum

İngilizcemin derecesi kaç bilmem ama oyunları ingilizce alt yazıyla oynayıp bilmediğim kelimeleri bi kenara yaza yaza öğrendim ben nasıl ölçülüyor ? 1606941729 Kelime defteri kullanıyorum sevmediğim dizileri ingilizce izleyip bilmediklerimi yazıyorum ben
  47. Nixc0r

Biz Sınav Olduk

Sınıfımda durumu olmayanlar var interneti çekmeyenler var hocamızın bile interneti çekmiyor sesi kesik geliyor
  48. Nixc0r

Biz Sınav Olduk

Hadi benm internetim var ben çalışırmda arkadaşlarım napar bilmiyorum
  49. Nixc0r

LGS yi başaramam diye korkuyorum

Ben okul denemelerinde hep eleme yöntemni uygulardım mantıksız gelenin üstünü çiz en mantıklıyı işaretlerdim hep hiç çalışmadan okul denemesinde 400 falan alırdım hiçde çalışmazdım bence öncemli olan ezber değil dersin mantığını anlamak
  50. Nixc0r

LGS nasıl geçti?

okulumdki dnemelerde hiç çalışmadan 400 puan falan alıp okul ilk 10 una girdim hep acaba çalışsam ne kadar olur ?
  51. Nixc0r

Lgs de matenatiği full boş bıraksam

İngilizce soruları zaten genelde kolay oluyor ilk okul 1. sınıf Türkçe sorularının İngilizceye çevrilmişi gibi