Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen hafta çözdüğüm denememde 72 net yapmıştım. Önceki denemelerim kalitesiz ve saçma sorular içerdiği için 60-70 civarı gidiyordu.
Almanca konusunda maalesef bir bilgim yok ve evet bu videolar bana çokça yardımcı oldu.
Yahu arkadaşlarım, abilerim, işe gir demişsiniz, ancak o öyle olmuyor. Aile faktörü bu konuda çok önemli. Derslere aşırı takıntılı ailelerle dolu bir ülke zaten. Arkadaş kendisi de okumayı istiyor; heves kırmayın, yapılabilecek şeylerin önüne geçmeyin. Tekrardan dediğim gibi dostum dediklerimi...
Dostum, 12. sınıf dil öğrencisi olarak konuşuyorum. Öncelikle hızlı okumayı öğrenmen ve okuma alışkanlığını geliştirmen gerekiyor. Bu, Türkçe paragraf ve İngilizce reading kısımlarında seni oldukça öne çıkaracaktır. Sonrasında ise tense konusunu halletmen lazım. Tense'ler için *English With...
Ben hiç yakalanmadım bizim okulda geçen sene kelebek sistemi yoktu arkadaşları önüme oturtup ayaklarına vurup soruyu söylerdim
Örnek: ilk vuruşum soru ikinci vuruşum cevabı daha hiç yakalanmadık
Lna sınıfımdan bi çocukta çekerken yakalandı yoksa sen miydn ?.
Bide coğrafya dersimize Müdür Yardımcısı giriyor...
Kimya çok kötüydü Peygamber Hayatı dersi vardı hoca işlemediğimiz sayfaları sordu?
1635912499
Usta kör koklasa...
Allahım ne bu insanlardaki stres bende aynı sınava giriyorum ama hiç stresim yok :D
Akışına bırak biraz rahat olmaya çalış.
Artık bitiyor o 7/24 çalıştığın günler olsun bitsin.
1622919173
Al dostum motive ol :)
Bizde aynı durumdayız neyseki hocalarım insaflı sözlüleri yüksek tutuyor.
Hep böyle eğitim sisteminde olmuyor birtek bu durum yasaklarıda son anda söylüyorlardı.
İstanbulda oturan benim 1 haftada 2 kez internetim gitmişken doğudaki insanlara çok üzülüyorum. Birinde D smart kafasına göre internetimizi keser öbüründe kepçe internet kablomuzu keser :(
7. Sınıfın yarısını işlemedik hocalarımız derslere katılmadı benim temelim yokken ben bu sınavlara girmek istemem şahsen eksiklerimi internet den kapatsamda 40 kişilk sınıfda 20 kişi giriyoruz derse o kalan 20 ye üzülüyorum :(
İngilizcemin derecesi kaç bilmem ama oyunları ingilizce alt yazıyla oynayıp bilmediğim kelimeleri bi kenara yaza yaza öğrendim ben nasıl ölçülüyor ?
1606941729
Kelime defteri kullanıyorum sevmediğim dizileri ingilizce izleyip bilmediklerimi yazıyorum ben
Ben okul denemelerinde hep eleme yöntemni uygulardım mantıksız gelenin üstünü çiz en mantıklıyı işaretlerdim hep hiç çalışmadan okul denemesinde 400 falan alırdım hiçde çalışmazdım
bence öncemli olan ezber değil dersin mantığını anlamak