ember_moon7
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,168
5. sınıfta Matematik dersinden 0.5 almıştım. O, 0.5 puanı adımı doğru yazdığım için girmişti
9. sınıfım şu an ve biyolojiden 26 aldım7. Sınıf Matematik 64. 1 sene oldu
arkadaş büyük ihtimal 4. sınıf ve ilk matematik sınavını olmuş97 matematikten
Ahahahahah havalı olmak böyle miydi yaBasic Principles of Law sınavından 40 aldım geçen dönem
Havayla ne alakası var kiAhahahahah havalı olmak böyle miydi ya
O zaman ben de Object-based programming dersinden 65 almıştım onu söyleyeyim
matematikten 31 aldımEvet şimdiye kadar aldığınız en düşük notu yazın mesela ben 2 saat önce çıktığım matematik sınavından en fazla 40 alıyorum siz ????
Keşke bizdede 5 üzeri not olsaydı 31 tutturmaya çalışırdımmatematikten 31 aldım
7.sinifarkadaş büyük ihtimal 4. sınıf ve ilk matematik sınavını olmuş
sen herhalde hayatında hiç 90+ not görmemişsin kıskandığın için de çocuğu taşlıyorsunarkadaş büyük ihtimal 4. sınıf ve ilk matematik sınavını olmuş
hangi ders hocam8 aldım.
Üç tane dersten aldım. Matematik, edebiyat ve biyoloji olması lazım. İki-üç tane de 10 vardı.hangi ders hocam
alakası yok hocam not ortalamam 98sen herhalde hayatında hiç 90+ not görmemişsin kıskandığın için de çocuğu taşlıyorsun
güncelleme: edebiyat 28matematikten 31 aldım
0 puanEvet şimdiye kadar aldığınız en düşük notu yazın mesela ben 2 saat önce çıktığım matematik sınavından en fazla 40 alıyorum siz ????
varmatematikten 6 aldım daha düşüğü var mı
Ateizm nasıl oluyorsunuz acaba açıklar mısınız biraz ?O zamanlar ateizm idim. İstemediğim halde zorla din kültürü dersi okutmuşlardı.
Naptın ki? Beden dersi hocasıyla aksiyon mu yaşadın? ???Bedenden nasıl 65 aldığımı ne siz sorun ne ben söyleyim
Bismillah matematik 10 puanEvet şimdiye kadar aldığınız en düşük notu yazın mesela ben 2 saat önce çıktığım matematik sınavından en fazla 40 alıyorum siz ????