Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaldığınız yerden devam etmek istediğinizde hata veriyorsa, sorun büyük ihtimalle oyun dosyalarının eksik veya bozuk olmasından kaynaklıdır. Dosyaları doğrulamayı deneyebilirsiniz.
Hiç yaşamadım hocam ama şimdi bende denerim genel bir sıkıntı mı bakarız.
1675731410
net_client_steamdatagram_enable_override -1
net_steamcnx_allowrelay 0
net_steamcnx_enabled 2
mm_session_search_qos_timeout 3
Hocam maalesef güncelleme varmış o yüzden giremiyorum ancak internette şu kodları...
Kurulum : Dosyanın içerisinde bulunan Max_Payne_TR.mpm dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz.
Not: Çalışması için oyunu başlatmadan önce Choose Customized Game kısmına tıklayıp seçeneklerden Max_Payne_TR yi seçmelisiniz.
Ses sorunu için...
eğer böyle bir isteğin varsa youtubda yabancı viideolarını çevirebilirsin programsız youtuba atılıyo
1584122540
aslında bedava işe göre iyi önyyargımı kırdınız
Geçenlerde star wars jedi fallen için yama arıyordum tamamlanmış bir yama olsun istedim tabiii ki gelip buradan sordum ve biri bi link atıp yamayı gösterdi şüphelendim oyun çıkalı çok olmamış dı ama yazan kişi admin olduğu için güvendim oyuna girince her şey güzeldi çünkü oyun TÜRKÇE YDİ taaaki...