Apex Legends

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nixc0r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Apex eğitim kısmında kasmadan oynamama rağmen oyuna girerken best squad kısmında donupdonup oyuna girmiyor grafikler en lowda olsa bile

OvalSwan20216

Supreme Сasual Dating Verified Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Apex eğitim kısmında kasmadan oynamama rağmen oyuna girerken best squad kısmında donupdonup oyuna girmiyor grafikler en lowda olsa bile
Sistemden kaynaklı. Eğitim modu online olmadığı için kasmaz. Ama içeriye girdiğinde kırmalar vurmalar üstüste gelir. Zaten apex zor Bi oyun. Güçlü sistem lazım

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Bende daha legend seçmeden önceki yükleme ekranında donuyor bazen. Çıkıp giriyorum. Genelde düzeliyor. Ki sistemim rahat yetiyor. Oyunda genel anlamda sorunlar var. Sistem iyi olsa da sorunlar çıkabiliyor.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Bende daha legend seçmeden önceki yükleme ekranında donuyor bazen. Çıkıp giriyorum. Genelde düzeliyor. Ki sistemim rahat yetiyor. Oyunda genel anlamda sorunlar var. Sistem iyi olsa da sorunlar çıkabiliyor.
Optimizasyon sıkıntısı var oyunda

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemden kaynaklı. Eğitim modu online olmadığı için kasmaz. Ama içeriye girdiğinde kırmalar vurmalar üstüste gelir. Zaten apex zor Bi oyun. Güçlü sistem lazım
ufak kasmalarda olsa star wars jedi fallen ı açıyor ama bi apexde donuyor