- Reaksiyon puanı
- 16,569
Apex eğitim kısmında kasmadan oynamama rağmen oyuna girerken best squad kısmında donupdonup oyuna girmiyor grafikler en lowda olsa bile
Sistemden kaynaklı. Eğitim modu online olmadığı için kasmaz. Ama içeriye girdiğinde kırmalar vurmalar üstüste gelir. Zaten apex zor Bi oyun. Güçlü sistem lazımApex eğitim kısmında kasmadan oynamama rağmen oyuna girerken best squad kısmında donupdonup oyuna girmiyor grafikler en lowda olsa bile
Gerçekten çok zor yaSistemden kaynaklı. Eğitim modu online olmadığı için kasmaz. Ama içeriye girdiğinde kırmalar vurmalar üstüste gelir. Zaten apex zor Bi oyun. Güçlü sistem lazım
Bende daha legend seçmeden önceki yükleme ekranında donuyor bazen. Çıkıp giriyorum. Genelde düzeliyor. Ki sistemim rahat yetiyor. Oyunda genel anlamda sorunlar var. Sistem iyi olsa da sorunlar çıkabiliyor.Apex eğitim kısmında kasmadan oynamama rağmen oyuna girerken best squad kısmında donupdonup oyuna girmiyor grafikler en lowda olsa bile
Optimizasyon sıkıntısı var oyundaBende daha legend seçmeden önceki yükleme ekranında donuyor bazen. Çıkıp giriyorum. Genelde düzeliyor. Ki sistemim rahat yetiyor. Oyunda genel anlamda sorunlar var. Sistem iyi olsa da sorunlar çıkabiliyor.
ufak kasmalarda olsa star wars jedi fallen ı açıyor ama bi apexde donuyorSistemden kaynaklı. Eğitim modu online olmadığı için kasmaz. Ama içeriye girdiğinde kırmalar vurmalar üstüste gelir. Zaten apex zor Bi oyun. Güçlü sistem lazım