Oyun çevirmenleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nixc0r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Geçenlerde star wars jedi fallen için yama arıyordum tamamlanmış bir yama olsun istedim tabiii ki gelip buradan sordum ve biri bi link atıp yamayı gösterdi şüphelendim oyun çıkalı çok olmamış dı ama yazan kişi admin olduğu için güvendim oyuna girince her şey güzeldi çünkü oyun TÜRKÇE YDİ taaaki saw gerarra ile olan ilk karşılaşmamıza kadar zaten şüphelendiğim google çeviri olma olasılığı burda kanıtlandı saw gerarra yı gerarra gördüm diye çevirmişlerdi bense şu an bir star wars hayranı olarak çevirmen yani google gerrara gördüm diye çevirince duvara kafa atıyorum

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Binlerce satıra sahip oyunlar var. Çevirmenler bunları çevirirken kafalarının yanması, dalıp fark etmemeleri normal bir şey. Çevirmen açıyor dil dosyasını bakıyor solda; "Saw Gerarra" yazıyor, o da sağ tarafa çevirisine "Gerarra'yı gördüm." yazıyor. Çünkü adam oyunu oynamamış oluyor.. Burada tek hatası özel adları çevirmemesi gerektiğini bilmemesidir ya da dediğim gibi fark etmemiştir.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Binlerce satıra sahip oyunlar var. Çevirmenler bunları çevirirken kafalarının yanması, dalıp fark etmemeleri normal bir şey. Çevirmen açıyor dil dosyasını bakıyor solda; "Saw Gerarra" yazıyor, o da sağ tarafa çevirisine "Gerarra'yı gördüm." yazıyor. Çünkü adam oyunu oynamamış oluyor.. Burada tek hatası adları çevirmemesi gerektiğini bilmemesidir ya da dediğim gibi fark etmemiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır sırf ondan değil cümlelerde devrik

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Bu adamlar zaten işi ciddi ciddi yapalım diye değil isteyen olursa var işte demek için yapıyorlar . Bu adamların işi değil sadece hobisi bundan para vb. kazanmıyorlar bu nedenle kasmaması normal .

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Hep ben de çevirmek istemişimdir de bir türlü dosyalara erişemedim. :(
eğer böyle bir isteğin varsa youtubda yabancı viideolarını çevirebilirsin programsız youtuba atılıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adamlar zaten işi ciddi ciddi yapalım diye değil isteyen olursa var işte demek için yapıyorlar . Bu adamların işi değil sadece hobisi bundan para vb. kazanmıyorlar bu nedenle kasmaması normal .
aslında bedava işe göre iyi önyyargımı kırdınız