Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitede hukuk ile ilgili bir bölüm bulamadım, bulsam ilgili bölüme açacaktım ama yok.
Öncelikle konuyu anlatayım ;
Şahış sağlık sorunlarından dolayı işten çıkmak istiyor, iki senedir çalıştığı için firmadan tazminat talebinde bulunuyor. Firma korona sebebiyle işten çıkaramayız anca siz istifa...
Bunu yapan üye zaten kızlarsoruyorda ki üye, saatlik hesap açıp-kapatır, tabi siz onu yeni gördüğünüz için garip geliyor :D
Önceden o sitedeyken tanımayan yoktu onu, 1xperlik ve ya gizli üyeliklerle aynı soruyu sorardı bıkmadan, sıkılmadan :D
Bazen korkuyorum kız rüzgardan uçucak diye, ayaklarına ağırlık bağlamayı bile düşündüm rüzgarlı havalarda. Çok yemek yiyorum kilo alamıyorum diyor, pideme gidince yarım tavuklu pideyle “şiştim” diyor. Aşırı yemek yiyorum kilo alamıyorum diyor. Aşırı dediğide bir avuç yemek yiyor. Önceden kalori...
N11’de uygun fiyatlı ürün buldum, 14 gün içinde geleceği yazıyor çinden ama aklımı karıştıran gelen elektronik ürün ile ilgili sorun yaşarsam, hasarlı olursa ürün ya da beğenmeyip iade edersem sorunu çözebilir mi yoksa “bu ürün yurt dışı ürünü olduğundan biz bir şey yapamayız “ deme gibi bir...