Arama sonuçlarınız

1. Zxcvbm

Redmi note 9 pro mu yoksa mi note 10 lite mı ?

128 gb redmi note 9 pro mu yoksa 128 gb mi note 10 lite mı ? Hangisi alınır ve neden ?
  2. Zxcvbm

Hukuk bilgisi olan var mı ? İş mahkemesi hakkında

Sitede hukuk ile ilgili bir bölüm bulamadım, bulsam ilgili bölüme açacaktım ama yok. Öncelikle konuyu anlatayım ; Şahış sağlık sorunlarından dolayı işten çıkmak istiyor, iki senedir çalıştığı için firmadan tazminat talebinde bulunuyor. Firma korona sebebiyle işten çıkaramayız anca siz istifa...
  3. Zxcvbm

Sitede neden falaka trollüğü yapan üye var ?

Bunu yapan üye zaten kızlarsoruyorda ki üye, saatlik hesap açıp-kapatır, tabi siz onu yeni gördüğünüz için garip geliyor :D Önceden o sitedeyken tanımayan yoktu onu, 1xperlik ve ya gizli üyeliklerle aynı soruyu sorardı bıkmadan, sıkılmadan :D
  4. Zxcvbm

Antalya neden bu kadar sıcak ?

Güneşle yan yana herhalde, hava yanıyor, birazdan dışarı çıkacağım ama erimekten korkar oldum :D
  5. Zxcvbm

Eksi verme özelliği neden bulunmuyor?

Beğenilmeyen yazılar olabilir, sadece beğenme odaklı olması yerine, yazılan mesajlarda eksi özelliğide bulunması gerekli
  6. Zxcvbm

Kız arkadaşım 42 kilo

Bazen korkuyorum kız rüzgardan uçucak diye, ayaklarına ağırlık bağlamayı bile düşündüm rüzgarlı havalarda. Çok yemek yiyorum kilo alamıyorum diyor, pideme gidince yarım tavuklu pideyle “şiştim” diyor. Aşırı yemek yiyorum kilo alamıyorum diyor. Aşırı dediğide bir avuç yemek yiyor. Önceden kalori...
  7. Zxcvbm

N11 ‘de yurtdışından gelen ürünlerde sorun yaşanır mı ?

N11’de uygun fiyatlı ürün buldum, 14 gün içinde geleceği yazıyor çinden ama aklımı karıştıran gelen elektronik ürün ile ilgili sorun yaşarsam, hasarlı olursa ürün ya da beğenmeyip iade edersem sorunu çözebilir mi yoksa “bu ürün yurt dışı ürünü olduğundan biz bir şey yapamayız “ deme gibi bir...