Arama sonuçlarınız

1. Creative

Mahalle Ekmek Fırını Şikayeti Hk.

Baktım da pek ilgi alanlarına girmeyecek sanırım. :D
  2. Creative

Oraya da mail atayım..
  3. Creative

Az önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na mail attım.
  4. Creative

Merhaba Dostlar, söz konusu oturduğum mahallenin ekmek fırınının dumanlarından şikayetçiyim. Bu konu hakkında tam olarak nereye şikayet etmem gerekiyor.
  5. Creative

Fallout’un Yeni Oyunu Belli Oldu Mu Yoksa?

Fallout hayranları hatırlayacaktır; Fallout 4 duyurulmadan önce oyunun Boston’da geçeceğine ve Synthler’i göreceğimize dair pek çok şifre ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni Fallout oyunu daha açık bir şekilde ilerliyor gibi. Yapılan uluslararası bir kayıt, oyunun adını ve ismini de gözler önüne...
  6. Creative

Behzat Ç yeniden mi başlıyor?

Star TV ekranlarında 96 bölüm boyunca ilgiyle izlenilen Behzat Ç’nin 2017 Ocak ayındaki yeni kanalı belli oldu. 19 Eylül 2010’da ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan, 17 Mayıs 2013’te final yapan ‘Behzat Ç.’ dizisinin geri döneceği sektöre bomba gibi düşmüştü. Dizinin sevenleri heyecanlandıran...
  7. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

8. Creative

CS: GO Yeni Güncelleme [18.8.16]

Glock'un sesini beğendim ancak diğer sesler olmamış gibi.. :D
  9. Creative

Rio 2016 Yaz Olimpiyatları (Canlı Yayınlar) | Genel Konu

Serbest stil güreş kadınlarda yarışan yarışmacımız Hafize Şahin Rus rakibine 9-5 yenilerek çeyrek finale yükselemedi..
  10. Creative

Sinema Filmi Gibi Oyunlar!

Uncharted 4 efsane.. ;)
  11. Creative

Kopanito All-stars Soccer Multiplayer geldi

Al benden de o kadar. Var mı yoksa la bende bi bakayım. :D
  12. Creative

Bana da haberdar et.
  13. Creative

Fiyatı da fena sayılmaz. ;)
  14. Creative

Oturuşuyla Ünlü Tombili için Heykel Yapılıyor!

Bir cigarası eksik.. :D
  15. Creative

Extreme Spor sevenler için "Steep"

15 Dakikalık oynanış videosu
  16. Creative

Extreme Spor sevenler için "Steep"

Alpler ve Alaska dağlarında son bulmayacak bir maceraya ve adrenalin bizleri bekliyor. Büyük bir açık dünya’da kayak yapacaksınız. wingsuit vesnowboard ile dünyanın en kayacak, tehlikeli dağlarında yamaç paraşütü yapacağız. Diğer oyuncular ile etkileşimli olarak ta oyunun keyfini çıkaracağız...
  17. Creative

No Man's Sky Kullanıcılarına Kötü Haber

Açık platform severler için biçilmiş kaftan olabilir. ;)
  18. Creative

Game of Thrones Oyuncularının Birlikte Rol Aldığı Filmler

Me Before You Dizimizin ejdarha annesi Emilia Clarke ve Charles Dance(Tywin Lannister)'ın rol aldığı Me Before You filmi adından çok söz ettirdi. Clarke başroldeyken, Charles diğer başrol Will'in babası rolünde. The Hunger Games: Mockingjay — Part 2 Game of Thrones'ta son dönemde yükselişe...
  19. Creative

Fallout 4: Nuka-World Fragmanı Yayınlandı!

Fallout 4 için duyurulan yeni ek paket Nuka-World’ün resmi fragmanı yayınlandı. Fragmandan da anlayacağımız üzere bolca Nuka-Cola işleriyle alakadar olacağız. Yeni bölgeler, yeni silahlar, canavarlar ve sürüsüne bereket görevler bizleri bekliyor olacak. 30 ağustos tarihinde piyasaya sürülecek...
  20. Creative

Mr. Robot 3.Sezon Onayı Aldı!

USA Network, henüz 2. sezonunun ortalarına gelmiş sevilen dizisi Mr. Robot için 3. sezon onayı verdiklerini duyurdu. Dizinin 3. sezon onay haberi, twitter üzerinden alttaki şekilde duyuruldu.
  21. Creative

Bölüm moderatörü hakkında görüş, öneri ve şikayetler

Bölümümüzün daha iyi yönetilmesi için moderatörlerimiz hakkındaki görüş, öneri ve şikayetlerinizi lütfen bu başlık altında lütfen belirtiniz.
  22. Creative

Bölüm moderatörü hakkında görüş, öneri ve şikayetler

Bölümümüzün daha iyi yönetilmesi için moderatörlerimiz hakkındaki görüş, öneri ve şikayetlerinizi lütfen bu başlık altında lütfen belirtiniz.
  23. Creative

No Man's Sky Kullanıcılarına Kötü Haber

O zaman oyunu ücretsiz yapsaymışlar.
  24. Creative

Bilgisayarda kablo sıkıntısı

HDD görmüyor demek ki.. :D
  25. Creative

macbook air da office programı açma

Neden kullanamıyorsunuz?
  26. Creative

CS: GO'ya Yeni Silah mı Geliyor?

Şuan son güncellemeye göre P90 çok kötü durumda. Hasarını düşürdüler. Şahsen P90 yerine Bizon kullanıyorum..
  27. Creative

SDN Beşiktaş Kulübü

Bu olmadı işte..
  28. Creative

Game Of Thrones | Daenerys Targaryen | Photoshop Çalışması

Fonda ki karakter çizimi de mi size ait?
  29. Creative

Game Of Thrones | Daenerys Targaryen | Photoshop Çalışması

Fotoğrafı lütfen Forum sistemine yükleyebilir misiniz?
  30. Creative

Nursel’in Evi ne zaman başlıyor?

Nursel Ergin, Nursel’in Evi ile Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Show TV ekranlarında 2 sezon boyunca Nursel’in Mutfağı ile izleyicilerle buluşan Nursel Ergin yeni sezonda, yeni evinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Be Medya İletişim’in yapımcılığını...
  31. Creative

"Hayatta Kal" | Star TV (Yeni Dizi)

Star TV Eylül 2016 sezonu için Hayatta Kal isimli yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Hayatta Kal dizisinde başrolleri Birce Akalay ve Ufuk Özkan oynayacak. Dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlenecek. Son olarak ‘O Hayat Benim’ dizisini yöneten Hamdi Alkan, dizinin yönetmen koltuğuna...
  32. Creative

Günün Komik Gifi

33. Creative

Barış Arduç'un canlandırdığı karakter marka oldu

Barış Arduç’un popülerliğini kullanmak isteyen iki girişimci, ünlü oyuncunun dizide hayat verdiği Ömer İplikçi karakteri adına bir ayakkabı markası kurdu Kiralık Aşk dizisiyle oyunculuk kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen Barış Arduç'un canlandırdığı karakter marka oldu. Barış Arduç...
  34. Creative

Harun Kolçak'tan haber var

Haziran ayında hastaneye kaldırılan Harun Kolçak'ın sağlık durumu iyiye gidiyor 21 Haziran gecesi şiddetli karın ağrısı ve solunum sıkıntısı nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırılan Harun Kolçak'tan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce yoğun bakımdaki tedavisi tamamlanan...
  35. Creative

MacGyver dizisinden yeni tanıtım paylaşıldı

CBS kanalı tarafından yeniden televizyona uyarlanan MacGyver dizisi için kısa bir tanıtım izleyicilerin beğenisine sunuldu. Peter M. Lenkov ve Lee David Zlotoff tarafından yeniden uyarlanan projede George Eads, Justin Hires, Sandrine Holt, Tristin Mays ve Aina Dumlao gibi isimleri de göreceğiz...
  36. Creative

Altın Petek’ten 15 Temmuz Şehit Aileleri ve Gazilerine anlamlı destek!

TRT 1 ekranlarında Engin Hepileri’nin sunumuyla yayınlanan ‘’Altın Petek’’ bilgi yarışması, ünlü isimlerin katılımıyla 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na destek özel bölümü ile ekrana geldi. Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Engin Eltan Düzyatan, Gündem Ötesi programı sunucusu Pelin Çift...
  37. Creative

No man's sky için gereken sistem özellikleri

Çatır çatır oynarım da pahalı meret.. :D
  38. Creative

Windows 10 Pro Lisans Satışları Başladı

Ticaretin bel kemiği @Kadima ;)
  39. Creative

Robert Downey Jr. Yeni Bir HBO Dizisinde Yer Alacak!

Bir süredir Iron Man karakteriyle akıllara kazınan ve Hollywood’da ismini en çok duyuran oyunculardan biri haline gelen Robert Downey Jr., yıllar sonra televizyon ekranlarında karşımıza çıkacak, hem de True Detective’in yaratıcısı Nic Pizzolatto ile ortak bir projede yer alarak! Variety‘nin...
  40. Creative

Kurtlar Vadisi Darbe filmi geliyor

Böyle bir olay olacağı belli mi ki onlar alan adını daha 2 ay önceden almışlar. Kafalarda deli sorular..
  41. Creative

CS:GO Hilesi Vaadiyle 3000 Kişiyi Banlattı

Süper olmuş, daha da temizlenmesi dileği ile.
  42. Creative

2020 Yılında 8K TV'ler Yeni Standart Olacak

Bende orada kalacaktım, ancak bir akşam TV cortlayınca mecbur geçiş yaptık. :D
  43. Creative

2020 Yılında 8K TV'ler Yeni Standart Olacak

Daha yeni 4K aldık, ne yapacağız sonra o TV'yi.. :D
  44. Creative

Poyraz Karayel yeni sezona hazırlanıyor

Bence dönecek, diziyi sırf onun için izleyenler mevcut. :D
  45. Creative

Emrah Serbes Instagram üzerinden paylaştığı bir fotoğrafta sizce senaryoyu mu tamamlıyor? Yoksa biz mi öyle anlamak istiyoruz.. :)
  46. Creative

Poyraz Karayel yeni sezona hazırlanıyor

Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel‘in yeni sezon çekimleri başlıyor. Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Ataberk Mutlu, Hare Sürel, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Ece Özdikici, Gülçin Hatıhan ve İsmail Düvenci’nin paylaştığı; yapımcılığını Limon...
  47. Creative

Efsane dizi Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç. yeniden mi başlayacak? Bir dönem ekranlara damga vuran efsane dizi Behzat Ç‘nin yeni bölümleriyle başlayacağı iddiası hayranlarını umutlandırdı. 2010-2013 yılları arasında 3 sezon boyunca Star TV’de yayınlanan Behzat Ç dizisinin yeni bölümleriyle...
  48. Creative

Hadi bir de Altın gelsin.. Zaten bir tanecik madalyamız var.. :D
  49. Creative

SDN Beşiktaş Kulübü

50. Creative

Crossover Versus

Fiat bundan sonra iğne üretse almam diyecek duruma geldim. İlk aracım Albea sonrasında Grande Punto şimdi ise Punto sahibiyim. Sıkıldım artık Fiat kullanmaktan, süspansiyon vasat, tasarım vasat, malzeme kalitesi vasat vb.. bir sürü sayabilirim.. :D
  51. Creative

Crossover Versus

Donanım olarak Nissan Juke daha ağır basabilir, ancak tasarımdan vasat.. Fiat 500x beş para etmez bir araç. I20 kullanılabilir tasarımı hoş bir araç..
  52. Creative

SDN için şiir yazdım

53. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

4K
  54. Creative

R2-D2'u Oynayan Kenny Baker Hayatını Kaybetti!

Star Wars droidi R2-D2'u canlandıran Kenny Baker 83 yaşında hayatını kaybetti. Tüm zamanların en sevilen robotu seçilen R2-D2'a hayat veren aktör Kenny Baker uzun süren hastalığı sonucunda yaşamını yitirdi. 112 cm uzunluğunda olan Baker, sirklerde ve kabarelerde şovmen Jack Purvis ile çalışırken...
  55. Creative

Otomatik vites araba stop etti

Kullandığınız yakıttan dolayı da olabilir, yakıt borusuna bir pislik tıkanma yapmış olabilir.
  56. Creative

100 metrede altın madalya yine Usain Bolt'un Atletizm erkekler 100 metrede Jamaikalı Bolt, üst üste 3. kez olimpiyat şampiyonu oldu. Olimpiyatlarda 7. altın madalyasını elde eden rekortmen atlet, bu mesafede 3 kez birincilik yaşayan ilk sporcu unvanını aldı. 2016 Rio Olimpiyat Oyunları...
  57. Creative

Günün Komik Gifi

58. Creative

Yeni Moderatör Adaylarımız Hayırlı Olsun !

Herkes için hayırlı olması dileği ile.
  59. Creative

SDN Forumda Whatsapp İfadeleri

:fearscream: En sevdiğim.. Aboowww
  60. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

61. Creative

Ray Donovan, 5. sezon onayını kaptı

Showtime, Ray Donovan dizisiyle bir sezon daha yola devam kararı aldığını duyurdu. Ann Biderman'ın yarattığı dizi şimdilerde dördüncü sezonuyla ekrana geliyor. Hikayenin ana kahraman olarak Liev Schreiber'i izliyoruz. Ona Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine...
  62. Creative

Rüzgârın Kalbi dizisinden ilk tanıtım yayınlandı! | Fox TV

Filmevi'nin, Fox Türkiye için hazırladığı yeni dizi Rüzgârın Kalbi yayına hazırlanmaya devam ederken dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı! Hikâyesi ve senaryosu Özge Efendioğlu’na ait olan dizi, 20 Ağustos’ta izleyenleri ile buluşacak. Filiz Gülmez Pakman yönettiği dizide Deniz Baysal, Burak...
  63. Creative

Hande Ataizi aylık 100 bin TL’yi beğenmedi!

Yeniden evlilik programı sunması için teklif alan Hande Ataizi, önerilen fiyatı beğenmedi. Bir dönem Star TV’de evlilik programı sunan Hande Ataizi’ne yeniden program yapması için teklif gitti. Sunuculuk için aylık 100 bin lira teklif alan Ataizi, önce kabul etti. Daha sonra ücreti düşük bulup...
  64. Creative

Almaz Ayana 10 bin metrede olimpiyat ve dünya rekorunu kırdı Etiyopyalı Almaz Ayana, 10 bin metrede dünya ve olimpiyat rekorunu kırarak birinci oldu. 29.17.45 derece yapan Ayana'dan önceki dünya rekoru Junxia Wang'a aitti ve 29.31.78'di. Bu rekor 23 yıldır kırılamıyordu. Böylece Ayana bu...
  65. Creative

Simone Manuel'den olimpiyat tarihinde bir ilk ABD’li yüzücü Simone Manuel, 100 metre serbest stil yüzmede kazandığı altın madalyayla bir ilke imza attı. Olimpiyat rekoru da kıran Manuel, olimpiyatlarda yüzmede altın madalya kazanan ilk Afro-Amerikalı sporcu oldu. Rio 2016 Olimpiyatları...
  66. Creative

Camı Çatladı

Faturası elinizde mevcut mu? Mevcut ise aşağıdaki irtibat numarasına derdinizi anlatabilirsiniz. Es-Net Saat Paz. Ticaret Ltd. Şti. Güneşli Evren Mah. Aslı sok. No 15-17 /11 Bağcılar İstanbul TURKEY Telefon: +90 212 515 3772
  67. Creative

Messi, Arjantin milli takımına geri döndüğünü açıkladı

Bumerang
  68. Creative

Söyle Rahatla

Parmaklarda bir sıkıntı yok değil mi CS atar yani.. :D Geçmiş olsun kardeşim. Patatesler yaramadı, patates oldun..
  69. Creative

Teröristlerin Oyun Görünümlü Sohbet Programı!

GTA olayına benzemesin?
  70. Creative

Ünlülerin 2016 yazına damga vuran düğünleri

Neslihan Atagül - Kadir Doğulu 2016 yılına damgasını vuran düğünlerden biri Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu oldu. Giriş müziklerinden, pasta kesme seremonilerine kadar her detayın ince düşünüldüğü düğüne ünlü isimler de akın etti. Sonrasında ise medya üzerinde balayı fotoğrafları gündeme...
  71. Creative

Donanım haber

Yazdım yazdım sildim.. Yazmayacağım.. :D
  72. Creative

Söyle Rahatla

İlk geldiğinde kulpsuz geldi, yıkarken parmağımı yarmıştım.. :D Oda hatıra olarak kaldı..
  73. Creative

Söyle Rahatla

Geçmiş olsun @Lazzz Benim ki de kulpsuz.. :D
  74. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

75. Creative

Hadi Tanışalım! (Fotoğraflı)

Bana hitap etmeyen mobilya çeşidi, çok klasik.. Kolay gelsin.
  76. Creative

Sanırım pıt pıt fabrikası.. :D Herkesin istediği yer.. Hahahha
  77. Creative

Akşam çok heyecanlı bir maçtı, son dakikalar nefesimin kesildiğini hissettim diyebilirim. Hak edilmiş bir galibiyet..
  78. Creative

O çalışma sırasında pıt pıt ları patlatmadan durabiliyor musun?
  79. Creative

Türkçemizi Koruyalım

Mark Naber La! olarak değiştir.. Hahaha :D
  80. Creative

13 Milyon Çalışandan 600 TL Kesilecek!

Vatana millete hayırlı olsun.. Zaten aldığımız para ne kadar, birde üstüne kesinti yapılacak.
  81. Creative

13 Milyon Çalışandan 600 TL Kesilecek!

Zorunlu bireysel emeklilik düzenlemesi kanunlaştı. Bireysel emeklilik düzenlemesi Meclis'te kabul edildi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçen kanun tasarısına göre; çalışanlar için zorunlu katılımı öngören yasa tasarısı ile 45 yaş altı 13 milyon çalışanın tamamı sisteme katılacak...
  82. Creative

Fenerbahçe'de Pereira dönemi resmen bitti

Fenerbahçe'ye kim geldi ise yaranamadı arkadaş, takımda bir şey yok. Bence başta ki değişmeli..
  83. Creative

Deplasman yasağı kalktı

Vodafone'ye zarar vermesinler.. Kırarım kafalarını.. :D
  84. Creative

Bu Fotoğrafın Büyük Halini Arıyorum

Bende yaparım ki.. ;)
  85. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

86. Creative

Crackli oyunu Orjinale çevirme

Deneyin bakalım olursa bizde deneriz. :D
  87. Creative

Crackli oyunu Orjinale çevirme

Öyle bir durum olsa kimse oyun almaz, böyle bir dalavere de olacağını zannetmiyorum.
  88. Creative

Luke Cage'den ilk uzun tanıtım çıktı

Kesinlikle vardır. Ancak 30 Eylül'den sonra takip etmeniz gerekecek..
  89. Creative

Yeşil Deniz final yaptı!

Güzel bir ege dizisi, izleyebilirsiniz..
  90. Creative

Technopat Sosyalde Gereksiz Banlar

Bırakın malum siteyi, bak burada o kadar sıkmıyoruz biz üyelerimizi.. ;)
  91. Creative

Torrent sitelerinden indirilebilir ancak.. ;)
  92. Creative

Yeşil Deniz final yaptı!

Yapımcılığını TFT Film'in yaptığı, iki sezondur TRT1'de ekrana gelen sevilen dizi Yeşil Deniz'in final yaptığı açıklandı. Dizinin yapımcısı Ayfer Özgürel'in Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yayıncı kanal ile anlaşma sağlanamadığı için bu kararı aldıklarını açıkladı. 75 bölümdür...
  93. Creative

Netflix'in ilgi uyandıran yapımlarından biri olan Luke Cage için uzun bir fragman paylaşıldı. Marvel’s Luke Cage, 13 bölümlük birinci sezonuyla 30 Eylül’de Netflix'te olacak. Buda Luke Cage'in yayınlanan afişi.. ;)
  94. Creative

Konut kredilerinde faiz indirimleri başladı

Gayrimenkul piyasasında son günlerde yaşanan hareketliliğe bankalardan da destek geldi. Sisteme destek olmak için birçok bankanın konut kredilerinde faiz indirimi haberleri gelmeye başladı. Bugün sabah saatlerinde başlayan konut kredisi faiz indirimlerinde ilk hamle Ziraat Bankası'ndan...
  95. Creative

Gotham ve Lucifer'dan ortak tanıtım geldi

Amerika'da Fox kanalının yapımları Gotham ve Lucifer yeni yayın döneminde de ekranda olacak. Sevilen yapımlardan ortak bir tanıtım paylaşıldı. Gotham ve Lucifer, Amerika'da 19 Eylül'de geri dönecek.
  96. Creative

Merhaba!

Hoş geldiniz.
  97. Creative

Resident Evil: The Final Chapter'dan Beklenen Fragman!

Sinema tarihinin uzun soluklu serilerinden Resident Evil'ın seriyi sonlandıran 6. devam halkası Resident Evil: The Final Chapter'dan beklenen fragman nihayet yayınlandı. Fragmanda ünlü karakter Alice'i apokaliptik bir dünyada motorsiklet sürerken buluyoruz. Serinin kahramanı Alice'i canlandıran...
  98. Creative

Star Trek Heyecanı Digiturk’te!

Digiturk, Hollywood tarihinin en uzun ömürlü serilerinden olan ve bugüne kadar 12 sinema filmiyle 1 milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde eden Star Trek efsanesini 12-31 Ağustos tarihleri arasında pop-up kanalı Moviemax Star Trek HD’de sinemaseverler ile buluşturuyor. Kanalda efsane 12...
  99. Creative

Ne dinliyorsunuz?

100. Creative

Tarkan'ın Harbiye Açıkhava konser takvimi değişti

Ünlü popçu Tarkan, yoğun ilgi üzerine Harbiye Açıkhava konserlerinin sayısını 6'ya çıkardı Megastar Tarkan, daha önce açıklanan ve kısa sürede biletleri tükenen 3, 4 ve 6 Eylül'deki konserlerinin yanı sıra 7, 9 ve 10 Eylül tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla...
  101. Creative

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Yüzüğü Taktı

Geçtiğimiz günlerde ilişkilerini sosyal medyadan ilan eden çift, evlilik yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Öyle ki Şükran Ovalı'nın son paylaştığı fotoğrafta parmağındaki tek taş dikkat çekti. Kısa sürede 7 binden fazla beğeni alan fotoğrafın altına "Kafam kadar tektaş" şeklinde yorumlar yapıldı.
  102. Creative

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda 15 Temmuz darbe girişimini anlatacak

Kurtlar Vadisi kendini farklı bir kanala geçişi onaylanmış oldu, bakalım bu hangi kanal olacak. ATV diyenler el kaldırsın.. ;)
  103. Creative

Pereira'nın yardımcıları ile yollar ayrılıyor

Her zaman ki gibi yıldırma politikası..
  104. Creative

Pereira'nın yardımcıları ile yollar ayrılıyor

Taraftar adamı istemiyor, bunlar yardımcılarını şutluyor. Ne kadar ilginç bir takımdır anlamadım gitti. İyi ki FB'li değilim.
  105. Creative

"Cesur Yürek" Yakında Show TV'de

Show TV’nin izleyicisine bol aksiyon ve aşk vadeden yeni dizisi “Cesur Yürek”in ilk tanıtımı yayınlandı! Yapımcılığını Fark Film’in üstlendiği dizinin başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda...
  106. Creative

Beşiktaş, Jose Sosa'nın affedildiğini açıkladı

Eski performansını vereceğinden emin değilim..
  107. Creative

Pokemon go nasıl bir oyun?

Aklın yerinde ise bulaşma derim.. :D
  108. Creative

Mercedes E250'de (2015) start stop yok mu?

Mercedes-Benz TechCenter: ECO Start-Stop fonksiyonu Kombinasyonlar sanırım burada var, eğer aracınızda tış mevcut ise kullanabilirsiniz.
  109. Creative

Halter Müsabakasında Halil Mutlu’nun Rekoru Kırıldı! Rio 2016 Olimpiyat Oyunları hız kesmeden devam ederken, halter müsabakasında Türk milli haltercimiz Halil Mutlu'nun rekoru kırıldı. Çinli Qingquan Long 307 kilo ile altın madalyayı ülkesine götürmeye hak kazandı.
  110. Creative

İtalya - Fransa | Erkekler Voleybol | Rio 2016 Olimpiyat Oyunları | Canlı Anlatım
  111. Creative

Arjantin - İran | Erkekler Voleybol | Rio 2016 Olimpiyat Oyunları
  112. Creative

Brezilya - Kuba | Erkekler Plaj Voleybolu | Rio 2016 Olimpiyat Oyunları
  113. Creative

Kanada - Hollanda | Kadınlar Plaj Voleybolu | Rio 2016 Olimpiyat Oyunları
  114. Creative

Brezilya - Rusya | Kadınlar Plaj Voleybolu | Rio 2016 Olimpiyat Oyunları
  115. Creative

Almanya - Mısır | Kadınlar Plaj Voleybolu | Rio 2016 Olimpiyat Oyunları
  116. Creative

Polonya - ABD | Kadınlar Plaj Voleybolu | Rio 2016 Olimpiyat Oyunları
  117. Creative

Rusya - Polonya | Erkekler Plaj Voleybolu | Rio 2016 Olimpiyat Oyunları
  118. Creative

2016 -2017 Sezonu Transferleri | 1. Transfer Dönemi 10 Haziran - 31 Ağustos 2016

Bu sezonda bir cacık olacağını zannetmiyorum. Sanıyorum ki bu sezon futboldan pek zevk alamayacağız.
  119. Creative

Oyunların 5. gününde Türkiye'nin programı Rio'da bugün 7 farklı dalda temsilcilerimiz sahne alacak. 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nın beşinci gününde Türk sporcular, 7 farklı spor dalında mücadele verecek. Milli sporcular, judo, kürek, halter, yelken, yüzme, basketbol ve boksta sahne alacak...
  120. Creative

Spor Toto Süper Lig’de kurallar değişiyor

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda bazı oyun kurallarında değişikliğe gidilecek. MHK Danışmanı Roberto Rosetti, yeni kuralları anlattı. Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon için geri sayım sürerken, oyun kurallarında bir takım değişikliğe gidileceği açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK)...
  121. Creative

6 trilyon var ne alayım?

Abi bir miktar nakit alabilirim, borçlarımı kapatayım. Ondan sonra gelir ofiste temizlik yaparım.. :D
  122. Creative

Enes Kanter soyadını Gülen olarak değiştirdi

FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti. Olayı doğrulayan Kanter, soyadını da Gülen olarak değiştirdiğini açıkladı. NBA'de forma giyen başketbolcu Enes Kanter, babasının yazdığı ''Evlatlıktan reddetme'' mektubuna cevap verdi. Kanter, mektupta Fethullahçı Terör...
  123. Creative

Olimpiyat Oyunları Doodle Oldu

O kadar yarışmacı bir haftada çıkması mümkün değil. Babanda bunun farkındadır diye düşünüyorum.. :D
  124. Creative

Değişmesi mi rahatsızlık verici yoksa değişmemesi mi? Şuan için olimpiyatlar sürdüğünden her gün değişecektir diye düşünüyorum.
  125. Creative

Klavyemin Tuşları Basılı Kalıyor

Problem yok, bundan sonra daha dikkatli olabilirsiniz. ;)
  126. Creative

Klavyemin Tuşları Basılı Kalıyor

Söz konusu düzenleme yapıldığı için o şekilde. Arkadaşımız kendisi düzeltmiş. ;)
  127. Creative

Rahatsızlık duymanızın sebebi nedir?
  128. Creative

Mercedes E250'de (2015) start stop yok mu?

Aracınız ECO motor mu? Sanırım sadece ECO motorlarda mevcut.
  129. Creative

Moderatör Alımı Sonuçları

Şuan başvurular bitti, değerlendirme aşamasında.
  130. Creative

Moderatör Alımı Sonuçları

Heyecan iyidir.. :D
  131. Creative

Pokemon’un Yasaklanmasına Sebep Olan Pikachu Ferhat Şimdi Ne Yapıyor?

Tamda mesleğini bulmuş.. :D
  132. Creative

Pokemon’un Yasaklanmasına Sebep Olan Pikachu Ferhat Şimdi Ne Yapıyor?

Pokemon çizgi dizisinin yayınlandığı dönemde 4 yaşında olan Ferhat Ağırbaş, “Ben Pikachu’yum,” diyerek 7. kattan atlayarak yere çakılmıştı. Atlayışı sonrası sadece ayağındaki kırıkla kurtulan Ağırbaş’a “Neden atladın?” diye soran doktor Selahattin Toktaş’a “Ben Pikachu’yum ve pokemon gibi...
  133. Creative

Tek başına bir ülke: Michael Phelps Kazandığı altın madalyayla beraber Olimpiyat Oyunları'ndaki toplam altın madalya sayısını 19'a çıkaran Michael Phelps, bu alanda birçok ülkeyi geride bıraktı. Jamaika, Hollanda, Romanya ve Küba... Bu ülkeler düzenlenen son 4 Olimpiyat Oyunları'nda Michael...
  134. Creative

Onur Şipal veda etti. Milli boksör Onur Şipal, erkekler 69 kilo ilk turunda Bulgar Chamov'a yenilerek olimpiyatlara veda etti 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda milli boksör Onur Şipal, erkekler 69 kilo ilk turunda Bulgar Simeon Chamov'a yenilerek elendi. Brezilya'nın Rio de Janeiro...
  135. Creative

Otomatik viteste anlayamadığım olay

Otomatik vites ve manuel vites arasında pek bir fark yok. Manuel ile vitesleri kendin, otomatik viteste ise araç kendi değiştirmekte. Bu tamamen devir ile alakalı bir durum, manuel viteste vites değiştirme olayı tamamen sana kaldığı için devir saatini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Otomatik...
  136. Creative

Mete Gazoz çokta güzel gidiyordu. Tay Brek seti ile çokta güzel almıştı ama sonrasında elenmesi kötü oldu. Mete Gazoz'un okçuluk için verdiği mücadele çok güzel. Kol ve Omuz kaslarını geliştirmek için yüzme dersleri, koordinasyon ve kondisyonunu geliştirmesi için basket dersleri, beyninin çift...
  137. Creative

Milyonlar tarihi miting için Yenikapı'da

Biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar, bir birimizi kırmadan.
  138. Creative

TRT Spor HD üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Şuan boks müsabakaları gerçekleşmekte..
  139. Creative

Ne dinliyorsunuz?

140. Creative

17 yaşındaki Tutya olimpiyatlara veda etti. Milli sporcu Tutya Yılmaz, genel klasmanda 42'nci olarak olimpiyatlardan elendi. 2016 Rio Olimpiyatları'nda artistik cimnastikte yarışan milli sporcu Tutya Yılmaz elendi. Rio Olimpik Arena'da düzenlenen müsabakalarda Tutya Yılmaz, toplamda 53,132...
  141. Creative

Brezilya yine gol atamadı! Turnuvanın favorileri arasında gösterilen ev sahibi Brezilya, A Grubu'ndaki ikinci maçında bu kez Irak'ı yenemedi. Mane Garrincha Stadı'nda oynanan mücadelede iki takım da yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince karşılaşma golsüz sona erdi. Brezilya'nın...
  142. Creative

Olimpiyatlar'a 5 branş eklendi. Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC), Brezilya'nın Rio kentinde düzenlediği 129. toplantısında, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na 5 branşın eklendiği duyuruldu. IOC'den yapılan açıklamada, beyzbol-softbol, karate, kayak, sportif tırmanış ve sörf dallarının...
  143. Creative

1.Gün Önemli Anlar | Rio 2016 Olimpiyat Oyunları
  144. Creative

Rio 2016'da Fransız jimnastikçinin bacağı kırıldı. 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Artistik Jimnastik erkekler bireyselde yarışan Fransız sporcu Samir Ait Said'in sol bacağı kırıldı. Atlayışı sonrası yere indiği sırada sol bacağı kırılan Samir Said, acılar içinde yerde kaldı. Bacağını...
  145. Creative

Djokovic, Rio'ya ağlaya ağlaya veda etti. 2016 Rio Olimpiyat Oyunları tenis branşında, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, Arjantinli Juan Martin Del Potro'ya 2-0 yenilerek ilk turda elendi. Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Olimpik Tenis Merkezi'nde oynanan ilk tur...
  146. Creative

2016 Yaz Olimpiyatları (XXXI. Olimpiyat Oyunları), 5-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Brezilya'nın en büyük ikinci kenti olan Rio de Janeiro'da düzenlenecek olan olimpiyat oyunlarıdır. Uluslararası Olimpiyat Komitesi(UOK) yönetiminde yapılacak olan organizasyon için pek çok kent aday olmuştur...
  147. Creative

2016 -2017 Sezonu Transferleri | 1. Transfer Dönemi 10 Haziran - 31 Ağustos 2016

Ben olsam bende gelmem, karışık bir ülke..
  148. Creative

Gotham: 3. sezondan karakter fotoğrafları geldi

Fox kanalında ekrana gelen Gotham dizisinin üçüncü sezonundan ilk kareler paylaşıldı. Bunlar yeni bölümlerde göreceğimiz karakterlerin portreleri oldu.
  149. Creative

Chance dizisinden ilk tanıtım geldi

Hulu'nun dizi projesi Chance için ilk tanıtım izleyicilerin beğenisine sunuldu. Chance, başrolünde Hugh Laurie‘nin yer almasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dizi aslen Kem Nunn’un aynı isimdeki romanına dayanıyor. Laurie burada ana kahramanımız olan Eldon Chance karakterine hayat veriyor...
  150. Creative

TCA Ödülleri'nde 2016 kazananları belli oldu

Television Critics Association Awards ya da Türkçe ismiyle Televizyon Eleştirmenleri Derneği Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Programın sunuculuğunu Jane the Virgin dizisiyle tanınan Jaime Camil üstlendi. Tören Beverly Hilton Hoteli'nde gerçekleştirildi. Bu sene en fazla dikkat çeken...
  151. Creative

Comic-Con 2016: The Exorcist’in İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı!

Alfonso Herrera’in babası Thomas, Comic-Con’da fragmanı yayınlanan yeni Fox dizisi The Exorcist‘te, kızı şeytanlar tarafından ele geçirilen endişeli anne Geena Davis’i yatıştırırken, ‘Şeytanlar gerçek değildir. Sadece metafordan ibaretlerdir.’ dedi. Dizi 23 Eylül 2016 tarihinde Fox...
  152. Creative

The Walking Dead 7.Sezon’dan İlk Fotoğraflar Yayınlandı

AMC kanalı 23 Ekim Pazar yayınlanmaya başlayacak The Walking Dead 7. sezon için ilk tanıtım fotoğraflarını yayınladı.
  153. Creative

Şahan Gökbakar sosyal medyadan oyuncu arıyor

Komedyen Şahan Gökbakar, 2017 yılında vizyona girecek ‘Recep İvedik 5’ filmi için cast seçmelerine başladı. Recep İvedik serisinin beşinci filminin hazırlıklarına başlayan 35 yaşındaki komedyen Şahan Gökbakar oyuncu seçimi için diğer filmlerde olduğu gibi yeni yeteneklere fırsat vermek için...
  154. Creative

Sevgi Fırat - Rising Star Türkiye

Güzel kızmış. :D
  155. Creative

SDN Counter Strike: Global Offensive Oynayanlar Kulübü

Adana'lı diyorsun..
  156. Creative

Nasıl sıkmak bu, bunların yüzünden zaten oyun oynayamıyoruz.
  157. Creative

SDN Forum CS:Go Listesi (Yöneticiler / Üyeler)

Yakın bir zamanda güzel şeyler olacak bizi takip etmeye devam edin. Ayrıntılar gelecek..
  158. Creative

Çok kiloluyum yardım edin!

Günde tam olarak 8 öğün yemelisin. Ama bunlar ufak ufak öğünler ile birlikte. Mesela günde 3 ana öğün ve 5 ara öğün olarak tüketmelisin.. Sabah Öğünü - Yumurta ve yeşillik Öğlen Öğünü - Sebze Yemekleri Akşam Öğünü - Kırmızı Et yada Beyaz Et Ara Öğünler - Ufak tefek badem vs.. meyve vs.. Bir...
  159. Creative

Günün Komik Gifi

160. Creative

Fox TV'nin Yeni Dizisi "Kalbimdeki Deniz"

Maliyetler yüksek gelebilir bizim Türk yapımcılarına..
  161. Creative

Megan Fox, New Girl'e geri dönüyor.

Geçtiğimiz sezon Zooey Deschanel'in hamileliği sırasında yokluğunu doldurmak için New Girl'e dahil olan ve yeni ev arkadaşı Reagan karakteriyle birkaç bölümde yer alan Megan Fox, New Girl'e geri dönüyor. Oyuncunun dizide en az sekiz bölüm görünmek üzere anlaştığı haberi geldi. Ancak Megan Fox...
  162. Creative

Tamer Karadağlı, Para Odası ile kazandırmaya geliyor!

Kanal D’de yapımını Nisan Yapım’ın üstlendiği, sunuculuğunu ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın yaptığı, milyonları ekran başına kilitleyecek olan “Para Odası” isimli yepyeni bir yarışma programı başlıyor. KAZANMAK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI… “Para Odası”nda yarışmacılar aileleri ile beraber...
  163. Creative

TLC’nin ilk dizisi Too Close To Home’dan ilk fragman geldi.

22 Ağustos'ta yayınlanacağı açıklanan Too Close to Home'un ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak ve çift bölümle açılış yapacak.
  164. Creative

Fox TV'nin Yeni Dizisi "Kalbimdeki Deniz"

Pastel Film’in hazırladığı, yapımcılığını Efe İrvül’ün yaptığı yeni sezonun iddialı yapımlarından "Kalbimdeki Deniz" dizisinin başrolleri belli oldu. Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin başrollerinde Özge Özberk ve Kutsi yer alacak. Senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı ve...
  165. Creative

SDN Rocket League Oynayanlar Kulübü

@scorpion damlar birazdan
  166. Creative

2016 F1 Almanya GP'si ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Çok erken saatte yine kaçtı desene, tekrarlardan artık..
  167. Creative

Günün Komik Gifi

168. Creative

Ford Focus 2010 90hp Trend Alınır Mı?

Sen zaten araba kullanma kardeşim, motorla takılmaya devam et.. :D
  169. Creative

Windows 10 Ana Konu

Bugün itibari ile W10 kalkıyor, bende şuan W7 (Lisanssız) yüklü. Elimde W8.1 Pro mevcut onu yükleyip hemen W10 mu yüklesem yoksa ileri ki zamanda W8.1 Pro ya direkt olarak mı geçsem karar veremedim. Siz ne dersiniz?
  170. Creative

Gittigidiyor' da satılan G5 1800 tl

Büyük ihtimal güvenli olmadığından dolayı ilan kaldırılmış sanırım.. :D
  171. Creative

Defans şuan için iyi değil mi? Adriano ve Gökhan Gönül almadık mı yavv.. :D
  172. Creative

Steam & Origin Oyun Kampanyaları

Güzel olur aslında..
  173. Creative

@mazruf Bizde hala bir gelişme yok gibi sanırım.
  174. Creative

Alınabilecek rakamda ancak ben şuan için alamam.. :D
  175. Creative

176. Creative

Stranger Things 2. Sezon Onayını Kaptı

Bir çırpıda bitirilen diziler listesine üst sıralardan girmeyi başaran Stranger Things, ikinci sezon onayını bir hafta içinde almayı başardı. Ünlü oyuncu Winona Ryder’la televizyon ekranlarında buluşmamızı sağlayan dizi, Hawkings isimli sakin bir kasabada yaşayan Joyce Byres’ın gizemli bir...
  177. Creative

Netflix Yayın Takvimini Açıkladı

Dizi izleme alışkanlığını değiştiren yapısıyla, çok sevilen dizileriyle ön plana çıkan Netflix; merakla beklenen yayın takvimini açıkladı. Bu sezon Black Mirror, Gilmore ***** yapımları bünyesinde toplayan kanal; takvimi açıklamanın yanı sıra orijinal serilere yatırım yapmayı kesmeyeceklerini de...
  178. Creative

CS:GO Yeni Güncelleme [28.07.16]

Aynen, oyuncak silah gibi.. :D
  179. Creative

Moderatör olmak ister misiniz?

Taze sıkılmış pesimist suyu veriyoruz.. :D
  180. Creative

Samuel Eto'o, Beşiktaş'a mı geliyor?

Gelsin gelsin.. :D
  181. Creative

Moderatör olmak ister misiniz?

Görende, arka tarafta adam dövüyoruz sanacak!.. ;)
  182. Creative

Benim dediğim bu değildi ama bilginize arkadaşlar.. :D
  183. Creative

Fenerbahçe 2-1 Monaco -Maçın Özeti, Golleri | 27 Temmuz 2016 Çarşamba

Monaco olmuş, Mococo :D
  184. Creative

Bize de düşer mi?
  185. Creative

Fenerbahçe 2-1 Monaco -Maçın Özeti, Golleri | 27 Temmuz 2016 Çarşamba

Falcao vs. Fenerbahçe maçıydı bence. Monaco'yu sırtlayan tek adam Falcao.. Yani anlayacağınız Falcao tek başına FB ile oynadı.. :D
  186. Creative

Bomba gibi geliyoruz hazırlıklı olun! Söylemedi demeyin sonra.. ;) Şuan gizli kapılar ardında yaptığımız bir olay var.. Az heyecan olsun.. Hahaha :D
  187. Creative

Günün Komik Gifi

Sinirlenip telefonu fırlatacakken taksidinin olduğunu hatırlayınca
  188. Creative

Terliğe gel, Asgari Ücret Fiyatında!

Enayi dolu diyorsun.. Hani kızlar nerede abi yaa, verir misiniz kızlar bu terliğe o parayı?
  189. Creative

Tamam hadi reklam diyelim. (Değil de) @Bloother dediği gibi var mı o parayı verecek yiğit. Aranıyor.. :D
  190. Creative

Pokemon Go Caps'leri

191. Creative

8 dakikada 34 bin TL kazandı!

Seninki ne diyecek sözümüz yok canım.. ;)
  192. Creative

Caner Erkin'in eski eşi..
  193. Creative

100 numara terliği gibi ama fiyata bak.. :D
  194. Creative

Salaş görüntüsü ve siyah terlikleriyle dikkat çeken Asena Atalay, yeni sezonda müzerine projelerinin olacağını söyledi. Kariyerine sunuculuk yaparak devam eden Atalay'ın terliklerinin fiyatı ise tam bin 245 TL. ALMAK İSTEYENLER İÇİN İNDİRİMDE! Beymen'de satılan Givenchy marka terlikler, şu...
  195. Creative

8 dakikada 34 bin TL kazandı!

Kerimcan'a gel sen.. Sülo az da onun gibi olman lazım ama.. Videolarına bi bak, konuşması süper.. hahahaha :D
  196. Creative

SDN Forum CS:Go Listesi (Yöneticiler / Üyeler)

Neden yalan olsun ki, ne zaman SDN üzerinden yabana atılmış durum gördünüz?
  197. Creative

Modem kurulumunda ara yüze erişememe

Girdiğin kullanıcı adı ve şifre yanlış olmasın abi.
  198. Creative

Modem kurulumunda ara yüze erişememe

SS alma şansın var mı hocam?
  199. Creative

Tofaş, Volvo’ya çarparsa ne olur?

Evet bu doğru.
  200. Creative

201. Creative

İsveç işte abi.. :D
  202. Creative

Merhaba sdnciler gönül meselesi ne yapıcam acil

Senin olayın aşkı geçmiş farklı bir evren içerisinde yaşıyorsun.. Benden söylemesi gidişat pek iyi değil..
  203. Creative

Merhaba sdnciler gönül meselesi ne yapıcam acil

Boşver bunları kardeşim, sen kariyer yap. Sonrası gelir zaten merak etme. İlk önce ekmeğini, sonra eşini bulursun..
  204. Creative

Yaptıracağım Quaresma Dövmesi

Dövme iyidir, bende yaptıracağım. Çocuğumun ismini yaptırmayı düşünüyorum.
  205. Creative

Fenerbahçe Monaco maçını şifresiz veren kanallar

Gel.. :D
  206. Creative

“Ben-Hur”dan Yeni Fargman Yayınlandı

Paramount Pictures ve MGM ortak yapımı olan filmin yönetmenliğini Timur Bekmambetov yaparken, senaristliğini John Ridley ile Keith Clarke ikilisi üstleniyor. Lew Wallace‘ın romanından beyazperdeye uyarlanan filmin başrollerinde Roma savaşçısı Ildarin rolünde Morgan Freeman, üvey kardeşine...
  207. Creative

Ali Atay yeni diziyle ekranlara dönüyor

Ünlü oyuncu Ali Atay yeni dizisiyle ekranlara dönüyor. Unutulmaz dizi Leyla ile Mecnun’un yıldızı Ali Atay, son olarak ATV’de yayınlanan ve ekran ömrü kısa olan ‘Mutlu Ol Yeter’ dizisinde başrol oynamıştı. Ali Atay yeni bir diziyle ekranlara dönüş yapıyor. Daha önce Leyla ile Mecnun, Ben de...
  208. Creative

Comic Con 2016 haberleri

209. Creative

Prison Break Comic Con’da Yeni Bir Sneak Peek Yayınladı

2017 yılında ekranlara dönüş yapacak olan Prison Break ile ilgili Comic-Con dizi panelinde yeni bir video yayınladı.
  210. Creative

Adriano Beşiktaş'ta

Defans sağlamm.. :)
  211. Creative

Kızılay Meydanı'nın da adı değişiyor

İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nün adı, Bakanlar Kurulu kararıyla “15 Temmuz Şehitler Köprüsü” olarak değiştirilirken, bir hamle de Ankara Büyükşehir Belediyesinden geldi. 1929'dan bu yana adı "Kızılay Meydanı" olan ve başkentin simgesi durumunda bulunan alanın adı, "15 Temmuz Kızılay Demokrasi...
  212. Creative

Pokemon Go için ülke sınırını ihlal ettiler!

Oynamayın arkadaş şu saçma oyunu.. :D
  213. Creative

Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Davetiye atacak var mı arkadaşlar, özelden alabilirim..
  214. Creative

SDN Beşiktaş Kulübü

Hahhaha Bağcılar çocuğu gibi açmışlar son ses.. :D @mazruf Arda Turan için ne diyorsun hocam?
  215. Creative

Erler Film 60 yıllık arşivini izleyicilere açıyor!

Eşkıya ?
  216. Creative

Şuan için kanalda sadece 3 film mevcut, ancak arşivi genişleteceklerdir diye düşünüyorum..
  217. Creative

1960 yılından bu yana 205 film, 4264 Bölüm TV dizisi; sayısız müzik ve eğlence programının yapımcılığının üstlenen Erler Film, arşivini Youtube kanalı üzerinden izleyiciye açıyor. 25 Temmuz'da yayına alınan ilk Türk filmi; başrollerinde Müjdat Gezen ve Gülşen Bubikoğlu’nun olduğu 1981 yapımı...
  218. Creative

Captain Marvel’ı Oynayacak Oyuncu Resmi Olarak Belli Oldu

Sana göre değil.. :D
  219. Creative

İyi bence neden olmasın, sanırım yeni oscar ödülü alması da bunu tetiklemiş olabilir. ;)
  220. Creative

Marvel sinematik evreninde uzun süredir beklenen bir haber geldi. Captain Marvel belli oldu! Captain Marvel’ı oynayacak oyuncu San Diego Comic Con’da resmi olarak açıklandı. Brie Larson, 2018’in Temmuz’unda çıkacak olan filmde Captain Marvel olarak ilk defa görünecek.
  221. Creative

Günün en güzel kurtarıcısı: Kahve!

Her zaman.. :D Dua et sana filtre kahve ikram etmedim, gitmezdin herhalde.
  222. Creative

Günün en güzel kurtarıcısı: Kahve!

Kahve iyidir, her gün tüketirim.. ;)
  223. Creative

Messi'nin yeni imajını nasıl buldunuz?

Sende yapsana.. :D
  224. Creative

Messi'nin yeni imajını nasıl buldunuz?

Messi bu neyin nessi.. :D
  225. Creative

Quaresma - Kralın Dönüşü (Kısa Film)

Mükemmel olmuş, yapanın ruhunu sağlık..
  226. Creative

Pokemon Go Caps'leri

Sizlerinde bulduğu capsleri bu başlık üzerinden paylaşabilirsiniz. Ki anlayalım ne kadar saçma bir oyun olduğunu.. :D
  227. Creative

Legion'dan ilk fragman geldi!

2017 yılının ilk aylarında FX ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Legion bir X-Men evreninde geçecek bir dizidir. Son dönemde oldukça popüler olan süper kahraman/çizgi roman uyarlama dizilere de bir yenisi daha eklenmiş olacak. Legion, X-Men evrenini takip edenlerin yakından tanıdığı...
  228. Creative

Star Trek dizisinden ilk fragman geldi!

Ülkemizde 26 Ağustos'ta yeni fimi vizyona girecek olan Star Trek için daha önce seriye yeni bir dizi daha katılacağı da açıklanmıştı. Dizinin düzenlenen Comic Con panelinde öncelikle adının Star Trek Discovery olacağı duyuruldu. Ardından da ilk fragmanı izleyiciyle paylaşıldı. Star Trek...
  229. Creative

Beşiktaş'tan çağrı: Deplasman yasağı kalksın

Olacağını hiç sanmıyorum.. Olamaz da, bizim içimizde var.
  230. Creative

He-Man 30 Yıl Sonra Geri Dönüyor!

Kaplanı da Life of Pi den aldıkmıydı tamamdır bu iş.. :D
  231. Creative

655 yıllık Tarihi Kırkpınar başladı

Ben ALi Gürbüz'ün gelmesini isterdim ama olmadı..
  232. Creative

100 Mesajınız Varsa Kullanıcı Adınızı Değiştirebilirsiniz

Kim mesela?
  233. Creative

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

At o telefonu çöpe sen.. :D
  234. Creative

Türk Youtuber'lar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

@Obito San Gavat Özel Harekat derken ben bi video su olduğunu gördüm.. @Tys23 Oyun Portal'da iyidir ama kendini hep King sanıyor.. :D
  235. Creative

UEFA'dan, Volkan Şen'in cezasına indirim

Aziz boşkanın cezası da inmiş ay allah.. Nedense..
  236. Creative

Türk Youtuber'lar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Pinti Panda iyidir.. :D
  237. Creative

Cep Telefonu ile Klimayı Kontrol Edin!

Olsa klima kontrol edelim de.. :D
  238. Creative

Samuel Eto'o, Beşiktaş'a mı geliyor?

Bırak orada kalsın.. :D
  239. Creative

Sırf bunun için uykularım kaçardı ya laa. Sağa sola zıplardım HeeMaann diye. :D
  240. Creative

En İyi 10 Animasyon Film Belirleniyor!

Geçtiğimiz yıl "En İyi 10 Kısa Film"i belirleyen Antalya Sinema Derneği, bu kez de animasyon filmler için aynı projeyi başlattı. Ünlü isimlerden oluşan jüri en iyi 10 animasyon filmi seçecek! Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle başlatılan projeyi Antalya Sinema Derneği...
  241. Creative

Bir dönem tüm çocukları televizyon ekranına kitlemiş (benide) He-Man‘in yeni bölümü çok yakında bizlerle olacak. 1985’de ilk kez yayınlanan ve klasik haline gelen yapım yeniden yayınlanacak. Super7 ekibi normal süredeki yapımın yeniden yapım işlemlerine başladı. Hatta bölümde orijinal İskeletor...
  242. Creative

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu sevgili mi oldu?

Ünlü oyuncular Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu’nun aşk yaşadığı iddia edildi. Geçen mart ayında eşi Can Tursan’dan boşanan Hande Subaşı, oyuncu Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşıyor. Dört yıllık eşi Can Tursan’dan ayrılan Hande Subaşı, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, meslektaşı Rıza Kocaoğlu...
  243. Creative

Meryem Uzerli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da mı rol alacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan Deniz Çakır’ın yerine Meryem Uzerli mi gelecek? Gecenin Kraliçesi’ dizinde hayal kırıklığı yaşayan Meryem Uzerli, uzun bir aranın ardından setlere dönüyor. AĞUSTOS’TA KAMERA KARŞISINA GEÇECEK Meryem Uzerli, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’...
  244. Creative

UEFA'dan, Volkan Şen'in cezasına indirim

Alkış.gif Sonra biz şike yapmadık..
  245. Creative

Gta 5'i indirmem kaç gün sürer

Bence vazgeç ;)
  246. Creative

Forum'a darbe bildirgesi

@eSa Konuya müdahale şart sanırım.. ;) Yandınız siz şimdi..
  247. Creative

Forum'a darbe bildirgesi

Bana bakın buradan goy goy yapıyoruz ama almasınlar içeri.. Sorgusuz sualsiz alıyorlar bilginize.. :D Yanlış anlaşılma olmasın..
  248. Creative

Chris Wood, Supergirl Kadrosunda!

Sende değilsin, unutma.. :D
  249. Creative

İşte Survivor 2016 finalini Kıbrıs’ta izlemenin maliyeti

Allah aşkına bu tarz 5 yıldızlı hotellere kim elini kolunu sallaya sallaya girmiş. Sen yapma bari hocam.. :D
  250. Creative

Forum'a darbe bildirgesi

Bitti zaten kim nerelerde, bizim gibi çalışmadığı kesin..
  251. Creative

Forum'a darbe bildirgesi

Onunda sonunu gördük, kırık parmak ile döndü.. :D
  252. Creative

Forum'a darbe bildirgesi

Çoklu alıntı bölümümüzü kullanmanızı tavsiye ederim. Çokta güzel yani.. :D
  253. Creative

Söyle Rahatla

Zamunda iyidir..
  254. Creative

CS GO | Dragon Eye (Kendi Tasarladığım Silah)

Geçenlerde görmüştüm. İlginç.. :D Ben onun steam üzerinde olanını alayım..
  255. Creative

Forum'a darbe bildirgesi

Göbek ve ben uyumlu olmuş.. :D
  256. Creative

Ünlü İsimlerin İlk Tweetlerini Gördünüz mü?

Hahaha bende SDN'nin ünlüsüyüm. ;) Ünsüzsünüz diye kıskanmayın lütfen.. :D
  257. Creative

Darbeyi bitiren telefona 250.000 dolar teklif!

Tühh :D
  258. Creative

O zaman daha iyi teklifleri bekliyor.. Evlimiydi bu abla.. :D
  259. Creative

Kurtlar Vadisi Kanal Bulamıyor

Vac Ban atalım ona giremesin bi daha diziye hahaha
  260. Creative

Kurtlar Vadisi Kanal Bulamıyor

Öldürsünler artık şu Polat'ı herkes rahatlasın.. :D
  261. Creative

Ben olsam direkt satardım, yenisini alırdım. Geri kalan parayı da çatır çatır yerdim.. :D
  262. Creative

Tahtadan yapıyorlar değil mi?
  263. Creative

Onaylandı ise alırız bir dal.. ;)
  264. Creative

Forum'a darbe bildirgesi

Kalkışmanın sonunda olanları bile bile böyle bir konu açmak, kutlamak lazım. Şimdi seninde düşünmen lazım "acaba ben ne olacağım".. :D
  265. Creative

Günün Komik Gifi

İş güvenliği şart.. :D
  266. Creative

Günün Komik Gifi

Tatile gitsem kesin başıma gelir, o kadar şanslıyımdır.. :D
  267. Creative

Ünlü İsimlerin İlk Tweetlerini Gördünüz mü?

Bu yıl Twitter 10. yaşına basıyor! Kısa sürede en sevilen sosyal medya ağlarından biri olan Twitter'da bakalım ünlü isimlerin ilk gönderileri nelermiş?
  268. Creative

Chris Wood, Supergirl Kadrosunda!

Yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam Supergirl’ün kadrosundan yeni haber var.The Vampire Diaries, Carrie Diaries ve son olarak Containment’ta yer alan Chris Wood; Supergirl ile el sıkıştı. Rolünün detayları belli olmayan oyuncu ikinci sezonun ilk bölümlerinde izleyici ile buluşacak...
  269. Creative

Tom Felton The Flash Kadrosuna Katıldı!

Tüm sinema severlerin bildiği üzere Harry Potter‘da canlandırdığı Draco Malfoy rolüyle yakından tanıdığı Tom Felton, The CW’nin hit dizisi The Flash’ın 3. sezon kadrosuna katıldı. Felton 3. sezonda aynı Barry gibi CCPD’de çalışan olay yeri inceleme ekibinde yer alan Julian Dorn isimli bir...
  270. Creative

Game of Thrones 7.Sezon Başlangıcı 2017 Yazına Ertelendi!

HBO kanalının bugün yaptığı açıklamaya göre Game of Thrones‘un 7 bölümlük 7. sezonu 2017 yazına dek başlamayacak. Sebebi ise daha önce açıklandığı üzere prodüksiyonun gecikmiş olması. Bildiğiniz gibi 6. sezonun sonu itibariyle Westeros’a kış geldi. Ancak dizinin çekim alanlarında henüz kış...
  271. Creative

Black Sails Final Yapıyor

STARZ kanalının yaptığı açıklamaya göre, Black Sails dizisi final yapacak. TVLine’da yayınlanan habere göre 10 bölümden oluşacak 4. sezon Black Sails’in final sezonu olacak ve 2017 yılında STARZ kanalında ekranlara gelecek. Dizinin 3. sezon finali 26 Mart’ta yayınlanmıştı. Black Sails twitter...
  272. Creative

Söyle Rahatla

Bu kadar çok çalışmak yaramıyor arkadaş, bu saatte kafa oldu boom..
  273. Creative

Quaresma'dan Beşiktaş taraftarına mesaj

Beşiktaş'tan her zaman helal süt emmiş biri olduğu gösterdi, Gomez'de aynı düşünceler içerisinde olsaydı keşke..
  274. Creative

Söyle Rahatla

hahhaha Sana terk edilişler yakışır..
  275. Creative

Günün Komik Gifi

276. Creative

Söyle Rahatla

Kapanırsa kötü olur. Aradıklarımı genelde orada buluyorum..
  277. Creative

Söyle Rahatla

Ünlü Torrent Sitesi Kapatıldı mı? - ShiftDelete.Net
  278. Creative

Söyle Rahatla

Oda mı darbeci.. :D
  279. Creative

Yoga Nedir ve Faydaları

@busekement Eğer ben o hareketi yaparsam, 112 kesinlikle aranması gerekir. Hatta 110 bile aranabilir vinç getirirler hemen. Kilitlenmiş bir halde tornacıya götürürler herhalde.. :D
  280. Creative

Yoga Nedir ve Faydaları

Benim cüsse ile biraz zor olur.. :D
  281. Creative

Köprüde katliam yapan sniper pöh tarafından indilmiş

Ne zaman yapmış bu iğrençliği?
  282. Creative

Batman v Superman için Honest Trailer

Batman v Superman: Dawn of Justice filmi için Honest Trailer videosu hazırlandı. Youtube'da ScreenJunkies kanalının hazırladığı Honest Trailer formatlı videolarda büyük ilgi gören filmlerler ele alınıyor. Bu yapımlar normalde tanıtımlarda duyamayacağınız dürüstlükte anlatılıyor. Eksiler...
  283. Creative

Ash vs. Evil Dead 2. Sezon Tanıtımı

Starz kanalında ekrana gelen Ash vs. Evil Dead dizisinden uzun bir tanıtım paylaşıldı.
  284. Creative

Making a Murderer, 2. sezon onayı aldı

Netflix'te ekrana gelen ve büyük ilgi çeken Making a Murderer'ın devam edeceği açıklandı. Mini belgesel seri olarak başlayan Making a Murderer, 2015'te izleyici karşısına çıktı. Türkçe ismi Bir Katil Yaratmak olan yapım hem izleyicilerden hem de basından büyük ilgi gördü. Netflix adına...
  285. Creative

BBC, Siblings dizisini iptal etti

BBC Three kanalında ekrana gelen Siblings dizisinin üçüncü sezonla devam etmeyeceği açıklandı. Siblings'in ikinci sezon finali 8 Şubat'ta ekrana geldi. Bu bölüm şimdi dizinin finali kabul edilecek.
  286. Creative

Kırkpınar Yağlı Güreşleri NTV Spor’da!

1357 yılında Rumeli’de doğup, günümüze kadar uzanan geçmişiyle dünyanın en eski spor organizasyonu ve güreş festivali olan “Kırkpınar Yağlı Güreşleri” Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 655. kez düzenleniyor. 23 Temmuz’da gerçekleştirilecek tur müsabakaları sonucunda, 24 Temmuz...
  287. Creative

Beşiktaş'ta Mario Gomez defteri kapandı

Çocuk hikayesine döndü zaten son zamanlarda, geldi gelecek derken olayları bahane etmesi düşündürücü.. Yolu açık olsun.
  288. Creative

Fuat Avni yakalandı

Şuan ben bile hesap açsam, sallasam keseden beni ile sanırlar.. :D
  289. Creative

Fuat Avni yakalandı

Buda ne şimdi.. :D
  290. Creative

Fuat Avni yakalandı

Dediklerine göre doğruymuş. Bakalım bundan sonra neler olacak. Ama bu arkadaş yakalandı ise bir daha gün yüzü göremez..
  291. Creative

Fuat Avni yakalandı

Türkiye'nin en merak edilen ve sosyal medya hesabında "Fuat Avni" ismini kullanan köstebeğin kim olduğu belli oldu. BAŞBAKANLIK'IN VERİ TOPLAMA MERKEZİ'NDE İSTİHBARAT ŞEFİ Fuat Avni, Başbakanlık ek binasında çalışan ve Bilişim grubunun en önemli koltuğunda oturan, Veri Toplama Merkezinin...
  292. Creative

International Champions Cup turnuvası ne zaman, hangi kanalda?

İzlerik.. :D
  293. Creative

Denizde Yüzme korkusu

Dize kadar çekersen olur.. :D
  294. Creative

Denizde Yüzme korkusu

Tek çare. deniz ayakkabısı - Google'da Ara
  295. Creative

Forum.donanimhaber.com

Demek ki her yerde "paralel" sıkıntılı.. :D
  296. Creative

Forum.donanimhaber.com

Çok karışık la, bazen lazım olduğunda girdiğimde başın dönüyor. Aradığımı bulamadan çıkıyorum.. :D
  297. Creative

Forum.donanimhaber.com

Üstüne bir de tekrar sipariş verdin, helal olsun. HB iyidir. Bende alacağım zaman ilk oraya bakarım..
  298. Creative

Darbe ile ilgili paylaşımla tutuklandılar

Dikkat etmek gerekiyor.