Arama sonuçlarınız

1. Ebussuud Efendi

Açtığım konuya cevap yazılmıyor

Bu konularda çok bilgim yok bilgisi olan olacaktır muhakak
  2. Ebussuud Efendi

Yeni katıldık efendim cahiliz :D
  3. Ebussuud Efendi

Onu bilmiyordum işte olmazsa yazdığınız yoruma bir daha yorum yazın ki başlarda gözüksün
  4. Ebussuud Efendi

Büyük ihtimalle tekrar yazarak..
  5. Ebussuud Efendi

Dünyada en çok çay tüketen ülkeyiz ne mutlu bize !

Kolay gelsin
  6. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Bende severim Fatihi hepsini severim.Ama eğitim bakımından en çok 2.Mahmu'du severim
  7. Ebussuud Efendi

Polis görse ceza yazar mı???

Öyle olsa gerek yanlış yazmışız olur öyle hatalar :D
  8. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Ama ne yazık ki A kişi şunu B kişisi bunu kötülemekte günümüzde.Sonra ülke 2 ye bölünmesin....
  9. Ebussuud Efendi

Emniyet hayat kurtarır :)
  10. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Doğru bir yorum yapmışsınız.Ben Tarihimiz de bunların olduğunu bile bile sevmekteyim,sevmeyende vardır tabi onunda kendi görüşü
  11. Ebussuud Efendi

Geç olmadan görseler keşke...
  12. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Çok haklı bir yorum iyisiyle kötüsüyle sevmek lazım tarihimizi sonuçta her saltanatın mutlak bir sonu vardır..
  13. Ebussuud Efendi

Çok bilemesem de bir kaza olursa yaralanmanız kaçınılmaz olur maske takmazsanız
  14. Ebussuud Efendi

orası da doğru çarpık kentleşme mevcut
  15. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Benim 2. Mahmu'da vermem'im sebebi ilk batılıya geçişidir Osmanlı'nın eğitim zorunlu hale getirmesidir okumuş insan sayısını artırmasıdır diğer çoğu padişah ekonomi asker gibi ihtiyaçları karşıladılar.
  16. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Tabi ki orası amenna dediğimiz gibi hataları da olmuştur
  17. Ebussuud Efendi

Gönül ister ki keşke en çok biz üretseydik dünyada nasip değilmiş...
  18. Ebussuud Efendi

win defender VS Eset

Ben nefret ederim antivürüs programlarından...
  19. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

büyük ihtimalle 1481 yılında otranto seferinde zehirlendi.Çünkü napoli kralığındaki kral 3gün 3 gece eğlence etmiş...
  20. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Çok haklı bir yorum.Babası 2. murad aslında fatihi hiç sevmezdi Alaadini daha çok severdi ama Alaadinin ansız ölümü sonucunda.... her şey gelişmeye başlıyor...
  21. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

işte o daha doğru oldu :)
  22. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

2.abdülhamid iyi bir padişah olsada beyefendi bir o kadar kötü yanı da olmuştur orası kaçınılmaz bir gerçektir.Zaten hiç bir OSMANLI PADİŞAHLARI KUSURSUZ değildir.
  23. Ebussuud Efendi

6 veya 7 demek istedim işin espirisini yapıyorsunuz :)
  24. Ebussuud Efendi

N11 vs GittiGidiyor

vay canına tek ben oy vermişim gitti gidiyo'ra :D ikisini de hiç kullanmadım ?
  25. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Çok teşekkür ederim.
  26. Ebussuud Efendi

Sorun şu tüketmek,üretememek ! 1592482193 ben içtim mi en az 6-7 şeker :D
  27. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

tabi ki oda sizin görüşünüz saygım sonsuz :)
  28. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Fatihin bir özelliğini sevmezdim oda kardeş katli emridir.Osmanlı için bir felaket oluşturacaktı adeta.Tabi ki amacı bu değildi ülkeyi en iyi şehzade yönetebilmesi için yapmıştır tabi ki ama belki 1. Ahmed Erşed ve Ekber sistemini getirmeseydi fetret devirlerini çok yaşayacaktık aynı kanuni...
  29. Ebussuud Efendi

Osmanlı padişahları

Sizce en iyi Osmanlı padişahı hangisidir ? Bana göre inkilapçı olan 2.mahmut tur
  30. Ebussuud Efendi

İşte dünyanın en büyük Android tableti!

Heyt maşallah :D
  31. Ebussuud Efendi

Tarih ile ilgili anket(genel kültür)

Bir anket düşündüm. internet'e bakmadan cevap veriniz.İşaretledikten sonra hangisi doğrumu diye internet'den araştırınız.Önemli olan bilmek değil öğrenmemek'tir.
  32. Ebussuud Efendi

Kablosuz Mouse önerisi ( Logitech, Microsoft )

en güzeli kablolu arkadaş sürekli pili bitip duruyor...
  33. Ebussuud Efendi

Sizce İphone 11 Alınır mı?

2012 yılından kalan telefonum var halen memnunum açıkcası
  34. Ebussuud Efendi

Boyum 2 metre olur mu

bilindiği üzere büyük iskender bir buçuktu. https://www.trtspor.com.tr/foto-galeri/nbain-en-kisa-basketbolculari/1958.html ümidinizi kaybetmeyin
  35. Ebussuud Efendi

Tarih

18/06/1815 Napoleon Bonaparte, Waterloo'da İngiliz ve Avusturya ordularına karşı yenildi. 18/06/1974 Türkiye'de işadamları ilk kez İzmir'de gösteri yürüyüşü yaptı. 18/06/1993 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Ebulfeyz Elçibey Bakü'yü terketti. Haydar Aliyev Azerbaycan cumhurbaşkanı oldu...
  36. Ebussuud Efendi

SDN Logo Renkli Renkli GİF

Doğrudur.Teşekkür ederiz :)
  37. Ebussuud Efendi

SDN Logo Renkli Renkli GİF

ne gibi bir fayda sağlayacak ? isteyelim bakalım :)
  38. Ebussuud Efendi

https://tr.wikipedia.org/wiki/Türkiye%27de_Karadeniz_iklimi#:~:text=Batı%20Karadeniz'de%20en%20fazla,700%20mm%20(Samsun)%20arasındadır. gerekli olan her şey yazıyor burada zaten
  39. Ebussuud Efendi

Karşı cinste sizi en çok ne etkiler

Yo aslında beyefendi demir bing bang dediği için böyle bir şey yazmaya gerek duydum.
  40. Ebussuud Efendi

Doğru iklim bakımından en uygun yer kara deniz olsa gerek.
  41. Ebussuud Efendi

:D.Ülkemizin güzel çayı varken ne gerek var kaçak çaya be...
  42. Ebussuud Efendi

Tabi ki, içerim ama çok içmem onu dile getirmek istedim.Ama keşke en çok biz üretseydik.
  43. Ebussuud Efendi

Doğrudur.Keza en çok üreten de çindir.
  44. Ebussuud Efendi

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_tea_consumption_per_capita Ne yazık ki dünyada en çok çay tüketen ülkeyiz.Gönül ister ki en çok çayı da biz üretelim ama nasip değilmiş ben aslında hiç çay sevmem.Yemekte normal zamanlarımda hep su içerim su daha güzel geliyor bana....
  45. Ebussuud Efendi

İstanbul

Çok haklısınız işin tuhaf tarafı olsa bu gerek 27 temmuz 2017 dolu felaketi yaşandı 27 temmuz 2018 yine dolu felaketi yaşandı 27 temmuz 2019 bekledik ama olmadı...
  46. Ebussuud Efendi

Sadece fikrimizi dile getirmek istedik kızdıysanız kusura bakmayınız.
  47. Ebussuud Efendi

Zaten Kuranın %80 bilimsel olarak kanıtlandı....
  48. Ebussuud Efendi

Bilindiği üzere Kuran-ı Kerimi anlamak 2 ye ayrılır bir doğrudur bilgi verir diğeri düşünme üzerinedir galiba düşünme üzerine yorum yapamadıkları için olsa gerek....
  49. Ebussuud Efendi

Herkesin kendi düşüncesi beyefendi.Kuran okurlarsa zaten bunun çok saçma olduğunu anlayacaklardır.
  50. Ebussuud Efendi

Sizde haklısınız.Umarım her geçen gün bu iyi olanları artar da ıq seviyleri yükselirler.
  51. Ebussuud Efendi

Kabul ederse tabi ki.
  52. Ebussuud Efendi

Aslında Tiktok çok kötü değil iyi olanlarıda var ama lakin kötünün yanında iyilerde yanıyor maalesef. yakın bir zaman önce play storede 1.4 puan almıştı sonra 4.4 geri çıkardılar rezil olmasınlar diye :D
  53. Ebussuud Efendi

Dizi Hadi herkes favori Türk dizisini ve En sevdiği bölümünü yazsın :D

Mantıklı bir yorum .
  54. Ebussuud Efendi

Heleki çukur nefret ederim ondan...
  55. Ebussuud Efendi

Akasya durağına bayılırım en çokta sevdiğim sahne osma'nın ebesi bölümüdür. Bu aralar tvibudan yabancı damatı geri sarıp izliyorum hoş bir dizi cennet mahallesini de çok izlerdim Komedi dizlerinden çok hoşlanırım aslında.Gülmek ömür uzatırmış.
  56. Ebussuud Efendi

İstanbul

Bizim buralarda hiç kapatan yok büyük ihtimalle sıcacık yataklarında habersiz bir şekilde uyuyorlardır :)
  57. Ebussuud Efendi

Tabi ki bu din işi değil birey meselesidir.Zaten dinlerin amacı bireyleri doğru yola sokmak için getirilmiştir.
  58. Ebussuud Efendi

Zor bir soru ?

Keza 1. derece benim içimde geçerli.Benim içim en önemli insan anneannemdir onu kaybedersem ne yapacağımı bilemem gerçekten ama kadar de ne yazılırsa o oluyor maalesef.Hayırlısını dileyelim.
  59. Ebussuud Efendi

Zor bir soru ?

teşekkür ederim size de :)
  60. Ebussuud Efendi

tabi ki :)
  61. Ebussuud Efendi

Casper laptop işlemci ve RAM değişimi

Aslında benimki laptop beyefendi. işlemcim i3 7100u ram 4gb nivida 920mx ben bunu 16 yaparsam kasmalar azalır mı büyük bir fps artışı beklemiyorum en azından kasma yorulma takılma olanağı azalır mı diye sormuştum ?
  62. Ebussuud Efendi

Türkiyede En Sevdiğiniz Pop Şarkıcısı Kimdir?

ben rahmetli müzeyyen senar'a bayılırdım.Fasıl müziklerini de çok severim.Ama şimdi hiç bulamazsın böyle müzikler dinleyen kişiler
  63. Ebussuud Efendi

haklısınız beyefendi . bende ram yüksetlemk isityorum 4gb ram takılı şu anda ben onu 16gb çıkarırsam etkisi büyük olurmu güçlü oyunlar için geçerli 8-16gb ram isteyen oyunlar için ?
  64. Ebussuud Efendi

Keza benimde böyle bir durumum mevcuttur bende 16gb ram yükseltmeyi düşünüyor işlemcim i 3 7100u 4gb ram nivida 920mx oyunlarda az olsa da performans elde etmek istiyorum... 1592461736 ram için cas hızı aynı olan bir ram almalısınız hatta ve hatta aynı marka olursa dahada iyi olur 1592461810...
  65. Ebussuud Efendi

Zor bir soru ?

Haklısınız.Kaderde ne yazılıysa o oluyor maalesef...
  66. Ebussuud Efendi

Zor bir soru ?

Başınız sağ olsun beyefendi.Allah kimseye ana baba acısını yaşatmasın...
  67. Ebussuud Efendi

İstanbul

Şu anda İstanbul da acayip şimşekler çakıyor Anadolu yakası için geçerli az öncede dolu yağdı...
  68. Ebussuud Efendi

Zor bir soru ?

Doğrudur beyefendi.Allah sabır versin.Başınız sağ olsun
  69. Ebussuud Efendi

Zor bir soru ?

Öyle olsa gerek.Ailemin ölümü beni mahvederdi gerçekten... 1592459458 Rahmetli dedeciğim geldi aklıma 3 yaşımdaydım onu kaybettiğimizde.. Allah kimsenin başına göstermesi ölümü. bir insanı kaybetmek hele ki canından seversen çok zor çok.
  70. Ebussuud Efendi

Zor bir soru ?

Ailendeki tüm ölümleri düşündüğünde, en çok kimin ölümü seni üzmüştü?
  71. Ebussuud Efendi

Ah hanımefendi kalbi temiz olsun,ahlakı olsun edebi tam olsun... gerisi önemli değil zaten.Çehre yüz Tanrının verdiği bir özelliktir zaten
  72. Ebussuud Efendi

Plants vs Zombies Battle for Neighborville

Şimdi sizlere 2 fotoğraf göstermek istiyorum, Sitede bir hata var işlemci görüldüğü üzere yetmektedir ama işlemciyi yetersiz görmüş önerdiği ekran kartı da bir masaüstü ekran kartıdır benimki Laptop'dur. şimdi bir konuya değinmek istiyorum, genellikle günümüzde zaten 4gb yetmediği aşikardır...
  73. Ebussuud Efendi

bf1 oynamak için gerekli olan özellikler

teşekkür ederim siteyi beğendim lakin ets2 bilgisayarım iyi açarken site açamaz demiş herhalde amd tarafına da bakıp yorum yapıyor teşekkür ederim yeniden
  74. Ebussuud Efendi

bf1 oynamak için gerekli olan özellikler

Öncelikle merhabalar benim öyle haşır neşir bir bilgisayarım yok onu söylemek istiyorum, bf1 oynamak istediğimi belirtmek isterim bilgisayarımın özellikleri i3 7100u 4gb ram nivida 920 mx şimdi ben 4gb ramı 16 gb ram'a yükseltmeyi düşünüyorum oyun 4gb çok kasıyor oynayamıyorum.16gb ram...