Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim 2. Mahmu'da vermem'im sebebi ilk batılıya geçişidir Osmanlı'nın eğitim zorunlu hale getirmesidir okumuş insan sayısını artırmasıdır diğer çoğu padişah ekonomi asker gibi ihtiyaçları karşıladılar.
Çok haklı bir yorum.Babası 2. murad aslında fatihi hiç sevmezdi Alaadini daha çok severdi ama Alaadinin ansız ölümü sonucunda.... her şey gelişmeye başlıyor...
2.abdülhamid iyi bir padişah olsada beyefendi bir o kadar kötü yanı da olmuştur orası kaçınılmaz bir gerçektir.Zaten hiç bir OSMANLI PADİŞAHLARI KUSURSUZ değildir.
Fatihin bir özelliğini sevmezdim oda kardeş katli emridir.Osmanlı için bir felaket oluşturacaktı adeta.Tabi ki amacı bu değildi ülkeyi en iyi şehzade yönetebilmesi için yapmıştır tabi ki ama belki 1. Ahmed Erşed ve Ekber sistemini getirmeseydi fetret devirlerini çok yaşayacaktık aynı kanuni...
Bir anket düşündüm.
internet'e bakmadan cevap veriniz.İşaretledikten sonra hangisi doğrumu diye internet'den araştırınız.Önemli olan bilmek değil öğrenmemek'tir.
18/06/1815 Napoleon Bonaparte, Waterloo'da İngiliz ve Avusturya ordularına karşı yenildi.
18/06/1974 Türkiye'de işadamları ilk kez İzmir'de gösteri yürüyüşü yaptı.
18/06/1993 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Ebulfeyz Elçibey Bakü'yü terketti. Haydar Aliyev Azerbaycan cumhurbaşkanı oldu...
https://tr.wikipedia.org/wiki/Türkiye%27de_Karadeniz_iklimi#:~:text=Batı%20Karadeniz'de%20en%20fazla,700%20mm%20(Samsun)%20arasındadır.
gerekli olan her şey yazıyor burada zaten
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_tea_consumption_per_capita
Ne yazık ki dünyada en çok çay tüketen ülkeyiz.Gönül ister ki en çok çayı da biz üretelim ama nasip değilmiş ben aslında hiç çay sevmem.Yemekte normal zamanlarımda hep su içerim su daha güzel geliyor bana....
Çok haklısınız işin tuhaf tarafı olsa bu gerek
27 temmuz 2017 dolu felaketi yaşandı
27 temmuz 2018 yine dolu felaketi yaşandı
27 temmuz 2019 bekledik ama olmadı...
Bilindiği üzere Kuran-ı Kerimi anlamak 2 ye ayrılır bir doğrudur bilgi verir diğeri düşünme üzerinedir galiba düşünme üzerine yorum yapamadıkları için olsa gerek....
Aslında Tiktok çok kötü değil iyi olanlarıda var ama lakin kötünün yanında iyilerde yanıyor maalesef.
yakın bir zaman önce play storede 1.4 puan almıştı sonra 4.4 geri çıkardılar rezil olmasınlar diye :D
Akasya durağına bayılırım en çokta sevdiğim sahne osma'nın ebesi bölümüdür.
Bu aralar tvibudan yabancı damatı geri sarıp izliyorum hoş bir dizi
cennet mahallesini de çok izlerdim
Komedi dizlerinden çok hoşlanırım aslında.Gülmek ömür uzatırmış.
Keza 1. derece benim içimde geçerli.Benim içim en önemli insan anneannemdir onu kaybedersem ne yapacağımı bilemem gerçekten ama kadar de ne yazılırsa o oluyor maalesef.Hayırlısını dileyelim.
Aslında benimki laptop beyefendi.
işlemcim i3 7100u
ram 4gb
nivida 920mx
ben bunu 16 yaparsam kasmalar azalır mı büyük bir fps artışı beklemiyorum en azından kasma yorulma takılma olanağı azalır mı diye sormuştum ?
haklısınız beyefendi . bende ram yüksetlemk isityorum 4gb ram takılı şu anda ben onu 16gb çıkarırsam etkisi büyük olurmu güçlü oyunlar için geçerli 8-16gb ram isteyen oyunlar için ?
Keza benimde böyle bir durumum mevcuttur bende 16gb ram yükseltmeyi düşünüyor işlemcim i 3 7100u
4gb ram nivida 920mx oyunlarda az olsa da performans elde etmek istiyorum...
1592461736
ram için cas hızı aynı olan bir ram almalısınız hatta ve hatta aynı marka olursa dahada iyi olur
1592461810...
Öyle olsa gerek.Ailemin ölümü beni mahvederdi gerçekten...
1592459458
Rahmetli dedeciğim geldi aklıma 3 yaşımdaydım onu kaybettiğimizde..
Allah kimsenin başına göstermesi ölümü.
bir insanı kaybetmek hele ki canından seversen çok zor çok.
Şimdi sizlere 2 fotoğraf göstermek istiyorum,
Sitede bir hata var işlemci görüldüğü üzere yetmektedir ama işlemciyi yetersiz görmüş önerdiği ekran kartı da bir masaüstü ekran kartıdır benimki Laptop'dur.
şimdi bir konuya değinmek istiyorum,
genellikle günümüzde zaten 4gb yetmediği aşikardır...
teşekkür ederim siteyi beğendim lakin ets2 bilgisayarım iyi açarken site açamaz demiş herhalde amd tarafına da bakıp yorum yapıyor teşekkür ederim yeniden
Öncelikle merhabalar benim öyle haşır neşir bir bilgisayarım yok onu söylemek istiyorum,
bf1 oynamak istediğimi belirtmek isterim
bilgisayarımın özellikleri
i3 7100u
4gb ram
nivida 920 mx
şimdi ben 4gb ramı 16 gb ram'a yükseltmeyi düşünüyorum oyun 4gb çok kasıyor oynayamıyorum.16gb ram...