Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ama hocam bi sinirlendimi evde felekat kopar bide tırnakları uzun oldumu...
1611485914
Veterinere baktırın inşALLAH sağır deyildir.
1611486168
Kedi veterinerden gelince bi buaruya yazarmısın durumu merak ediyorumda. (hayvanları sevdiğim için)
200 tl daha açıp bunu öneririm
https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-amd-ryzen-7-4700u-8gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20vg006wtx-p-HBV0000187W5Y?m
Sadece oyun oynamayı severim pubg gibi oyunlar oynuyorum ve pubg da bu silahın hoşuma gitdiği için pp me ekledim.
1611069887
İleride bırakırım öğretmenler de oyun oynayabilir yani değilmi?
Foruma ilk başladığımda bilgilerimin gizli kalmasını istedim ama buranın hiçte düşündüğüm gibi obir yer olmadığını görünce bilgilerimi paylaştım yaşımıda niyeyse değiştirmiyorum?
Bence sen sınavına çalış liseye gidince başlarsın lgs se sonrasında pişman olmanı istemem Hangi öğretmen ister.
Ama sen illa öğrenecem diyorsan C# ile başlamanı öneririm
bence deyil
1610799394
hem şifreyi kendiniz kırabilirdiniz tek ihitiyacınız olan bi pc ve usb
1610799419
yotubede bu konu hakkında binlerce video var zaten.
@HicGuleceğimYoktu bu işerden anlar
ben fazla anlamam ama güzele benziyor ama ben olsam konu açarım 4000 tl ye daha iyi bir sistem toplarım yani daha iyi sistem toplanabilir.
1610797973
konu açsan daha iyi olur daha iyi sistem toplanır.
resim 1 mb den fazla olduğu için yüklenmemiş.
1610796458
hızlıresim bu sieye girin orada fotoyu oraya yükleyin sana bi link vericek o linkide buraya yolla.
o zaman sende yakınınıza git bir kaç gün orada kal ailen senin nerede olacağını bilmediği için pişman olabilirler ama bunu da teyzen gile filan gidip yap ve teyzen çocuğunuz burada demesin
ha senin mesele ayrı.
1610793869
kardeşim gönül bu kim bilir sokakda gezerken gönlün ona hayran kalacak.
1610793913
ALLAH senin kaderinide ayarlamıştır elbet.
anlaşılan bana göre pskolojisi bozukluğu var
1610788297
bi psikoloğa gözükse bi rahatlasa
1610788394
yani empati kur pskolejisi bozuk olabilir bi psikoloğa gözükse onun açısından faydalı olur belk sana iyi davranmaya başlar
(Konuyu yanlış yeremi açtım bilemedim eğer yanlış yere açsıydam modarötörlerden ricam doğru yere taşırmısınız.)
Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak. Masaüstünde bir uygulamayı başka bir yere götüremiyorum hemen eski yerine geliyor ne yapmam lazım.
Arkadaşlar en küçük kardeşim 7.sınıfa gidiyor sizce karneyi ne yapsın biliyorsunuz meb açıklandı sınav olanların sınavları iptal bu durumda derse katılımdan verilecek ama isteyen veliler çocuğun yazılı olduysa olduğu yazılanların da katılmasını istiyor yani ya karneyi seçecek ya da ders içi...
Arkadaşlar en küçük kardeşim 7.sınıfa gidiyor sizce karneyi ne yapsın biliyorsunuz meb açıklandı sınav olanların sınavları iptal bu durumda derse katılımdan verilecek ama isteyen veliler çocuğun yazılı olduysa olduğu yazılanların da katılmasını istiyor yani ya karneyi seçecek ya da ders içi...
Merhaba arkadaşlar ben kulaklık alacam fps oyunlarında ses kasacam son ses bass lı müzik dinleyecem sizce hangisi?
Ghost Led Işıklı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı T4-9009
Polosmart Pgm05 Phoenix 7.1 Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah
Polosmart Pgm10 Armor Gaming Kablolu Kulaküstü...
https://www.trendyol.com/polygold/led-isikli-klavye-ve-mouse-seti-oyuncu-gamer-set-pg8017-p-36385875
sizce kılavyede alıcamda bu ikisini tek set alsam olurmu kılavye ve mause nasıl?
Arkadaşlar bügün bir konu açılmıştı payaday 2 hediye ediyorum diye bende istedim verdi adam bana instegram dan annen güzelmi yazdı annenin bacaklarını atsana sana gta 5 verecem dedi
Tabi benim öğretmen olduğumu bilmiyor hemen instagramdan takibi bıraktım ve buraya döndüm arkadaşlar içimizde...
zaten öğretmen adayıyım atanma bekliyorum sana tyt ayt savaşcısıyım dememin bir sebebi var orasıda sır kalsın neyse artık kendimi açıklayayım ben atanma bekliyen bir öğretmenim herkes bana yaş diye sormasın
1609569466
niye üzgün işareti attın
ama onlar senin için ders anlatıyor vazgeçin bu kafalardan bak berat 6. sınıfsın bu kafadan vazgeç ileride pişman olursun
1609568572
bak ileride pişman olursun eğer 2.dönem sınav olursa yazılı esnasında sen kağıta kağtta sana bakacak