Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sabah aklıma yeni iPhone modelleri çıktı eski modellerde ne tür bir fiyat değişikliği olmuştur diyip sahibindene girip 3G S'ten itibaren ilanlara bakayım dedim karşıma direk bu çıktı :eek:
siz ne düşünüyorsunuz ?
4.5G yi bulundurması görüntülü arama özelliğinin içinde bulunması ön flaşı ve gerçekten fiyatına göre performanslı arka kamerası bence onu f/p ürünü yapıyor :)
Hiç mağazada teşhir ürünü olarak yada bir yerden elinize alıp incelediniz mi acaba ? bence fazlasıyla yeterli :);) bu arada sanırım S6 edge+ almışsınız hayırlı olsun :)
Hayırlısı olsun inşaallah, bu arada 1 aylığına kullanacağınız "dandik cihaz" ne merak ettim :) ha bir de, şey Öhhöm... "P" ler büyük lütfen dikkat edelim. :);)
Jobs'ın hayatını anlatan bir film ve apple'ı anlatan kitap masamın ucunda ve odamın duvarında kocaman bir ısırılmış elma posteri var ama bu sefer cevabım kesinlikle s7/s7 edge :(
Ben yapacaklarına ihtimal vermiyorum çünkü note 7 tanıtımında "note 7'nin en güzel özelliği nedir biliyormusnuz diye sordu hocam :) (seyirci düşünür) note 7 nin kulaklık girişi var... ;)" diyaloğu yaşandı samsung bunu diyip peşine kendileri de kaldırmazlar herhalde :)
4-5 saat değil olay olduğu anda 24 saat pirince gömülü tutmanız gerekiyordu, umarım saç kurutma makinesi tutma gibi bir hata yapmamışsınızdır... bu arada telefonu servise götürmeniz en iyisi bence.
Evet, doğru ama sonuçta annesi kullanacak o fiyata daha iyi android telefon nereden bulabilir ki ? en fazla ios cihazı iPhone 4S bulur ki bence bu daha iyi bir seçim.
Konuda yerim bulunsun, buradaki şeyleri beat yapımında kullanabilrim yada mixlerde kullanırım, olmadı scratch'lerde bu sesleri keser keser kullanırım :D;)
bu arada müziğiniz güzel olmuş :);)
Bu arada discovery'den uzak dur diyoruz da anneniz kullanmayacak mı zaten ? güncelleme bekleyip yapacak hali yok ya nadiren internete girer mesaj yazar bir de arama yapar diye tahmin ediyorum ne olacak ki bulun bir discovery alın diye düşünüyorum şu an :) ama bir yandan da o fiyata nasıl bir...
Aman aman piranha'nın ne tabletinden ne telefonundan ne de mp3 çalarından hayır gelir :)
anneniz bu nşye donuyor parmağımı niye algılamıyor neden sürekli çöküyor demesin sonra :)
benim sistem 6 yıllık falan ekran kartı eskimişti diye msi r7 240 takmıştım topu topu hepsi 300w yemiyordur piyasada yok diye 400 lere bakıyorum sadece :)
Cidid misin :) ilk nesil iPad mini için de var mı? Güncellemeleri denetle tuşuna basıcam ama hayal kırıklığına uğramamak için basmıyorum eğer varsa söyle lütfen basıcam :)
Müdüre gidin olmazsa velilerinizle birlikte gidin halledin saçmalamaya başlarsa direk milli eğitim bakanlığına şikayet edin otırsub yerine öyle bir hakkı olamaz işi ne ise yapmak zorunda.
Evet, güncelleme ile yapılacak kullanıma kapatma olayı böylece değişim programına katılmayanların da katılması sağlanacak can güvenliği sorunu ortadan kalkacak böylece. Bir apple hayranı olarak samsung un eski samsung olmadığı gözle görülür şekilde ortada ciddi bir değişim var.
Durum başlıkta acil tavsiyenize ihtiyacım var... şu an idare edemeyecek durumda pc bazen 2 hatta 3-4 marşta alıyor artık gitmesine fazla bir şey kalmadı. :(
Soğumanıza gerek yok, artık samsung kendine çeki düzen vermeye başladı arrık eski para dışında bir şey düşünmeyen müşteri umurunda olmayan samsung gitti...
Nokia 1200 hemen hemen bütün telefoncularda en az bir tane bulursun kullanmı cidden kolay :);) bu arada geldiğin forumu belli etme ip7 cevabını aldığın yer dh konu dışı değilse bende başka bir şey bilmiyorum :D
Merhabalar, babama iki hafta önce smart style 7 aldık ama şöyle bir sıkıntısı var devamlı olarak uyarı formatında konum bilgisi ile beraber hücre yayını mesajları geliyor (örn : hücre yayını toki, hücre yayını hede hödö mahallesi vb.) beş dakika bakkala gidip gelsek 35 bildirim oluyor ve bu çok...
Tuşta temazsızlık vardır iPhone'ların zayıf noktasıdır oralar. ses açma kapama tuşu ve sesiztuşu 2G den beri düzeltemediler şu tuşu...
Servisine götürün en iyisi.
O zaten touchwhizz de o kadar açılıyor içinde saf android olmadığı için öyle bir özelliği yok eskiden s4 de iki parmakla birden çekilince büyük açılıyordu sadece o kadar mobil veriyi falan görmek için wi fi bluetooth falan yazan yeri sola çekiceksiniz sorun yok :D ha bir de unutmadan hepsini...
Ben daha 6 aylık galaxy j5 kullanıyorum 6.0.1 güncellemesini daha 1 ay önce aldım müthiş kasmıştı sonra bir baktım kendi kendine cihaz akıcı hale geliverdi birden akıyor şu an...
Bu samsung'u anlamak cidden zor.
Hocam ne yaptınız siz yav s6 da öyle bir özellik yok olmasıniçin ip67 sertifikası bulunması gerekiyor s6 bal gibi geçirir suyu okurken içim sızladı nasıl kıydın ona :(
Ücretli olarak limbo diye bir oyun var 1tl fiyatı kesin alın :) ücretsiz olarak kafa topu subway surfears temple run falan standart olsun milli klasik oyunlarımız hatta yer varsa asphalt 8 kur :)
Ha bir de 100 e kadar şarj ettiyseniz yapmanız gereken başka bir şey yok :)
Bildiğim applock...
4 ü diyorsanız o problem antenden kaynaklanıyor el ile kavranırken antenlerin üstü örtülüyordu 4S e fazladan abten koyularak çözülmüştü o sorun zaten fiziksel olarak aralarındaki tek fark o zaten :)
Verildiyse affola :( bayağı yazdım bulamadım...
sitenin adı "Wayback Machine" sitenin adresini yazıyorsunuz ve istediğiniz zamandaki haline bakabiliyorsunuz :)
bu sitenin adresi :
Internet Archive: Wayback Machine
bu da sdn nin 2007 deki hali :D :
ShiftDelete.Net - SDN Forum (Beta)
Rootlanıp silindiğini gm servisi bilmiyorsa evet devam ediyor yanlız şöyle bir problem yaşadınız ve bu roota dayalı diyelim, işte o zaman geçmiş olsun.
32 ideal ama 16 nın bu çağda gereksiz olduğunu düşünüyorum bende iPad mini 16GB var iki fotoğraf çekeyim üç oyun oynayayım 3-5 tanede müzik dinleyeyim diyorsunuz direk doluyor hafıza.
Apple resmi sitesinde "simsiyah" olarak lanse edilen ve şu lansımandaki tanıtımda kullanılan yeni siyah şu renge hasta oldum ya yok böyle bir renk :)
edit : adı "JetBlack" miş :)
5C askında ucuz değil "renkli" çünkü C nin açılımı "cheap" değil "colorful" :)(apple'ın kendi açıklaması bana saldırmayın :)) bana kalırsa en kötü 5S alın çünkü şu an 5C için en iyi tanım "çağın gerisinde" ama renklerine hastayım şu nalet cihazın :);)
Bilindik marka alın ne olur ne olmaz :) orjinal usb kablosu kullandığınız sürece powerbankın cihaza zarar verme işi tamamen hurafedir iPhone 6 da Lityum-İyon batarya bulunur cihaza fazla amper falan yüklenmez yada batarya patlamaz cihaz kendi ihtiyacı olanı kadar alır ve şarj %100 olduğu zaman...
Sizin işiniz çok kolay her şeyinizi iCloud a yükleyin zaten yeni iPhone'nunuzu ilk açtığınızda size "yeni bir iPhone okarak ayarla" ve "iCloud yedeklerimi al" diye iki seçenek sunacak yedeklerimi al dersiniz işlem tamam :) (bu arada hayırlı olsun yeni iPhone'ununuz) esas zor iş benim zordan öte...
3-4 sene kullanırsın aonra her iPhone gibi değişirsin, o konuda ios da android de aynı onu diyenler s3 mini s4 falan kullanıyordur muhtemelen yada diğer eski samsung modellerini...
Bende geç olduğunu düşünüyorum iPhone 9 varken 7 alınmaz zaten yavaş yavaş kasmayada başladı ki apple ios 17 nin ip7 ye gelmiyeceğini açıklamışken 7 alınmaz...
Tamam tamam vurma :D
Bazen gözlerinden kaçabiliyor hemen onayı basıyorlar, ben sırf denemek için duvarı çekip attım satılık beyaz boyalı temiz duvar diye hemen onaylandı ama bir hafta sonra farkedip sildiler :);) :D
Adil mi oldu bu şimdi ? senin bakır kabloların kaldırmıyor diye ben niye kota duldurup seninle aynı hıza düşüyorum ?
ha unutmadan şunu da diyeyim bakır kablo işinin palavra olduğunu yazmıştım buraya... hepsi kar işi telekomun yalanlarına kanmayın.
Şahsen apple'dan hiç beklemediğim bir hareket, kesin ilgi mi bu ? iPhone 2G çıktığında üstüne oturtabileceğimiz bir dock çıkıyordu 3G de ayrıca satılmaya başlanmıştı bu da öyle olmasın ?
Sirinin itici sesi dışında hiç bir eksiği yok arada abuk subuk şeyler söyleyip trollüyorum :) Cortananın sesi bana daha tatlı geliyor oda ülkemizde yok :(
O paraya kime verebilecek ki ? en fazla 30₺-50₺ arası fiyata yaşlı dedelere olmadı askere gidecek birine verebilir bende üç tane vardı biri yaşlı bir dedye ikisi askere gidecek birine gitti 30 ar ₺ den vermiştim :)
Akk bir kar elde etme yöntemidir, bu sayede önümüze bir sürü paket sunuyorlar (örn : 50gb akn+adsl 60₺ 70gb akn+fiber 90₺ 100gb akn+fiber 120₺ gibi) bu sayede daha çok para verenin daha çok akn si olur bu şekilde ekstra kar ediyorlar çünkü öyle olmasa herkes en ucuz paketi seçerdi ve daha az kar...
Everybody look to their left
Everybody look to their right
Can you feel that, yeah
We're paying with love tonight
It's not about the money money money
We don't need your money money money
We just wanna make the world dance
Forget about the price tag
Ain't about the uh cha-ching cha-ching
Ain't...
Yanlış anlamışsın neye inandığı önemli değil istediğine inansın ama bu arkadaş saygı çerçevesi dışında eylemlerde bulunup canı istediği gibi islama sövüyor sorun orada.
İyi sen gene kullanmışsın o kadar :) ben ömür billah elimi sürmedim bir tek okulda bilişim dersleri için f klavye veriyorlardı ona da işaret parmaklarımla teker teker tuşları yarım saat arıya arıya basıyordum :D
Onuda geçtim adam ateist (yanlış anlaşılmasın neye inandığı önemli değil asıl olay=>) ve kafasına göre islama atıp tutuyor biz ona bir şey deyince ban yiyoruz. Türkçeye önem veriyorlar ama adları bile "Technopath?!?!" sayın Recep baltaş kardeşe "saygılı ol" dediğim için bir sene önce ban yedim...
Merhabalar, 2010 senesinde alınmış Casper super silent technology kullanıyorum, şu ana kadar sadece ekran kartını MSİ R7 240 olarak değiştirdim windows 7 de bütün driver'lar vardı windows 10 a yükseltince bütün driver'lar uçtu bu driver'lardan pek anlamam bana gğncel ve stabil driver'ların...
Sorum başlıktaki gibi düğmeye basıyorum ışık yanıyor fanlar çalışıyor ama ramlerden bip sesi gelmiyor ekrandada gelmiyor bir süre böyle yanıp kendine restart atıyor ancak öyle çalışıyor bunun sebebi nedir ve nasıl çözerim ?
Geçen apple'ın sitesinden otomatik olarak etkinlik ayarlamıştım bugün saat 20:00 ı gösteriyor iPad üzerinden canlı izlemek istiyorum iPhone 7 yi biri linkini atarsa çok güzel olur :)