SamsunluDönerci55
Öğrenci
arkadaşlar babaannemin telefonu bozuldu verecek telefonda kalmadı ona kolay kullanılan tuşlu bi telefon almak istiyorum diğer forumlarda ıphone 7 gibi cevaplar aldım etmeyin eylemeyin

Nokia nın tuşlu telefonları var benim bildiğim biraz araştırırsan bulursun.arkadaşlar babaannemin telefonu bozuldu verecek telefonda kalmadı ona kolay kullanılan tuşlu bi telefon almak istiyorum diğer forumlarda ıphone 7 gibi cevaplar aldım etmeyin eylemeyin![]()
Babaannesi HTC 10 mu kullansınO zaman Htc 10 al bak keyfine,o Sense ara yüzünün sadeliği hoparlörleri başka hiçbir Android'te öyle akıcılık bulamazsın.![]()
Kullansın ne oluvericek.Babaannesi HTC 10 mu kullansın![]()
reklam yapıyor hocam foruma babaanne filan çekmeye çalışıyor.Bu bizzat komplodur.Kullansın ne oluvericek.![]()
Amerika'nın oyunları bunlar,paralar kime gidiyor İsraile'e.reklam yapıyor hocam foruma babaanne filan çekmeye çalışıyor.Bu bizzat komplodur.
Bende onun 1200 ı var hala saklıyorumNokia 1203 tavsiye ederim ince narin kibar ve tam yaşlı için uygun telefon hatta El Fener'i dahi var.
Güzel bir tavsiye.Bu televizyonlarda satılan tuşlu nokia varya onun orijinalini alabilirsin
Güzel bir tavsiye.![]()