Sizce hangisi?

Bu konuyu okuyanlar

Abdurrizah.66

Öğrenci
Katılım
7 Nisan 2019
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
25
İphone xs max mi huawei p30 pro mu pixel 3 xl mi Samsung Galaxy s10 plus mu düşüncelerinizi yazarmisiniz?
 

Leand

Dekan
Katılım
11 Ekim 2018
Mesajlar
5,276
Reaksiyon puanı
4,375
Puanları
113
yurt dışından alacaksan xs max ama burdan alacaksan s10+ derim çünkü burda xsmax 10k fiyatla satılıyor ve bu yüksek bir rakam.
 

TheTruthHurts

Profesör
Katılım
5 Kasım 2018
Mesajlar
4,312
Reaksiyon puanı
3,139
Puanları
113
İphone xs max mi huawei p30 pro mu pixel 3 xl mi Samsung Galaxy s10 plus mu düşüncelerinizi yazarmisiniz?
İlk olarak şunu şimdiden söyleyeyim: Bütçeyi ele alırsak ve Türkiye’den alacağımızı varsayarsak ortalama olarak s10+,parana göre en iyi seçim olur. Pixel 3 serisi maalesef Türkiye’de satılmıyor.

S10+ çoğu kısımda iyi iş çıkarıyor ama aynı zamansa çoğu kısımda da en iyisi değil.(al-rounder tip bir telefon) Sadece ekranı ve 1080p videosu en iyileri diyebilirim. Diğer kısımlarda en iyisi sayılmasa da büyük ihtimalle seni mutsuz edecek bir duruma düşürmez. Performansı gayet iyi,batarya ömrü olarak ta en iyi ikincidir.

P30 pro ise fotoğraf çekimlerinde ve batarya ömründe öne çıkıyor ama diğer konularda rakiplerinden geride kalıyor. Fotoğrafta çok ama çok iyi. Düşük ışıkta ise tartışmasız en iyisi. Ortalama olarak fotoğraf çekmek için ve uzun batarya ömürlü bir telefon istiyorsan p30 pro en iyi cihaz diyebilirim. Performans ve videoda geride kalıyor.

Pixel 3 xl ise yazılım ve fotoğrafta öne çıkıyor. Yazılımıyla mükemmel kareler çekebiliyor ve bence ana kamerasıyla en iyi fotoğraf ve portre çeken telefon bu. Fakat iyi bir zoom yada (ana kamerasında) geniş açı gibi şeylere sahip olmadığı için p30 pro ortalama olarak öne çıkıyor. Android zaten Google’ın. Pixel 3 serisi de bundan avantaj alıyor: en uzun süre ve en hızlı güncelleme alan android cihaz budur. Bataryası ve tasarımı geride kalıyor. Performansı biraz geride kalıyor ama snapdragon işlemcileri kirin ve exynosa göre oyunlarda daha optimizeli.

Xs max ise daha çok performansı ve 4K videosuyla öne çıkıyor. Yazılımı android değil de ios olduğu için bazılarına göre avantaj,bazılarına göre ise dezavantaj sayılır. En uzun süre güncelleme alan cihaz budur. Ana kamerası hdr ile en iyi dinamik aralığına sahip ve portre modu çok iyi fakat çok kamerası olmadığından ortalama olarak en iyi fotoğraf çeken cihaz diyemem. 4k videoda ve oyun performansında tartışmasız en iyi kaliteyi bu telefon elde ediyor. Bataryada diğerlerine göre geride ve aralarındaki en pahalı cihaz bu. Birde bildiğimiz gibi ios,androide göre çok kısıtlı.
 
Son düzenleme:

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Katılım
21 Mart 2018
Mesajlar
1,172
Reaksiyon puanı
296
Puanları
83
Yaş
42
samsung hariç hepsi güzel iphone xs max pixel 3 xl p 30 pro
 

Melih B.

Asistan
Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
226
Reaksiyon puanı
85
Puanları
28
Yaş
41
Aynen arkadaş güzelce açıklamış, en mantıklısı S10+ diyorum.
 

Son mesajlar

Üst