- Reaksiyon puanı
- 15,467
Dun aksam 9 da uyguladim sabah 8 de kalktim bi anahtar ile deneyeyim dedim ekranda belli belirsiz cizik izi kaldi ama belli etmiyor cok detayli bakmazsan maket bicagi ilede denedim ondada cok detayli bakmazsan belli olmuyor yani soyle diyim normal bir telefon ekrani cizilince ekranda o cizik yer gokkusagi gibi gorunurya bunda o yok belli olmuyor acaba yuzeydeki malzemedemi oldu cizik ekrandami onu bilmiyorum cunku mendille siliyosun mendilin islakligi ekranda kuruyor 10 dk sonra kuruyan yuzeyi siliyosun islem tamam yani ekran normal fabrikadan nasil ciktiysa oyle cilet gibi gorunuyor koruyucu surdugum bile belli olmuyor o yuzden biraz tedirgin oldum. Birkac gun kullanacagim eger normal kullanimimda kilcak cizikler mevcut olursa koruyucu takacagim tekrar. Ayrica ekranda dedigim gibi surdugum sivi herneyse hicbirsey belli etmedigi icin telefonun kutudan ciktigi ekran gibi oluyor.
O nano koruyucu toplam 1 gün içinde belli etkisini gösteriyor 24 saat bir zaman içinde yine akşam vakti çizmeye falan dene bu arada parmak izi falan bırakıyor mu ve raddasyonu falan azaltıyor diyor koruyucu normale göre uzun saatler boyunca telefonda vakit geçirdiğinde normale göre başın daha az mı ağrıyor detaylı bilgi verebilirmisin