Nexus 4 Android L'ye Güncellenecek mi?

mendocino

Rektör
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
11,032
Reaksiyon puanı
81
Puanları
48
Qualcomm nexus 4 ıcın hala güncel driver yayınlıyor, google da geliştirici sayfasında android L için güncel bınary dosyalarını yanı kaynak kodlarını yayınladı nexus 4'un yani güncelleme alması muhtemeldir. Google nın ay hesabı yapacağını sanmıyorum alet kaldırdığı sürece donanıma da destek sürdürükçe güncellenir gıbı gelıyor. Ama tabi güncel telefon nexus5 olduğu için herseyin ilk ona gelmesi normal. Androıd L nexus4e gelsin sonrası olmasada olur zaten alacağını aldı dıyebılırız.
 

kpln04

Profesör
Katılım
2 Ekim 2009
Mesajlar
2,887
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
vermezse google kaybeder arkadaşın dediği gibi millet sırf en güncel androidi kullanmak için nexus alıyor.googlenin bu cihazlara ömür biçmesi bile hata donanım olarak kaldırmadığı zamana kadar nexuslar güncelleme almalıdır
 

furkangunes04

Doçent
Katılım
25 Ağustos 2008
Mesajlar
724
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Yaş
32
Bir yerde gördüm; Android L kütüphaneleri Nexus 4 için yayınlanmış. Ne kadar doğru bilemem ama Nexus 4'e Android L gelmesi kadar doğal bir şey yok.

Sorun şu ki, pahalı cihazlara gelecek mi? :D
 

hasimsahin

Öğrenci
Katılım
21 Ağustos 2013
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Kendi telefonuna Android L'yi sunmayan şirket, diğer bir kaç sene evvelki telefonlara günahını bile vermez. O yüzden Nexus L'yi alacaktır. Almasa zaten Google telefonunu sırf güncel kalsın diye alan müşterilerini kaybeder.
 
Üst