- Reaksiyon puanı
- 1,459
Telefona ait renkler tema ve arayüz bilgilendirme videosu.Benim favorim mavi olan sizinkisi hangisi .
Benim de pembemsi ve mavi olan hoşuma gitti. Teşekkürler paylaşım için.Telefona ait renkler tema ve arayüz bilgilendirme videosu.Benim favorim mavi olan sizinkisi hangisi .
Bence v20 konusunda haklısın evet ama v10dan daha güzel duruyor bence.Bu cihazda V10 ve V20'nin o karizmasından zerre eser yok.
Bilemiyorum bendede kaan abinin blue coral muhabbetinden sonra başladı mavi lacivert falanŞu ahşaplı temalara hastayım arkadaş ya. Sanırım fetiş var bende buna karşı
Bir daha bakBence v20 konusunda haklısın evet ama v10dan daha güzel duruyor bence.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bilemiyorum bendede kaan abinin blue coral muhabbetinden sonra başladı mavi lacivert falan
Sen bir daha bakBir daha bak Ekli dosyayı görüntüle 28313
Bir daha bak
Sidik yarışı yapmayın gençlerSen bir daha bak
Ben 4 bin i göZden çıkardımlg v30 un bu güzel lacivert rengi için ne kadar para vericez acaba????
Sen para verip vermemeyi değil bir çok markanın yaptığı gibi türkıyeye getirmeme olasılığını düşün inşallah gelir ne diyeyim.lg v30 un bu güzel lacivert rengi için ne kadar para vericez acaba????
ülkeye gelmese bile hb den satar zatenSen para verip vermemeyi değil bir çok markanın yaptığı gibi türkıyeye getirmeme olasılığını düşün inşallah gelir ne diyeyim.
Edit:Ayrıca eğer araştıracaksan söyleyeyim "moraccan blue" diye geçiyor.
Hayır telefon geleck ancak mavi modeli gelmeyebilir hb ninde uğraşacağını sanmamülkeye gelmese bile hb den satar zaten
g6 nın butun renkleri var s 8 ın fanan da var inş v30 da da hepsi olurHayır telefon geleck ancak mavi modeli gelmeyebilir hb ninde uğraşacağını sanmam
Ayneng6 nın butun renkleri var s 8 ın fanan da var inş v30 da da hepsi olur
Mavi ve gümüş s8 yokg6 nın butun renkleri var s 8 ın fanan da var inş v30 da da hepsi olur
S8 in mavisi mi varMavi ve gümüş s8 yok
Birde gümüş denilen zaten orkide grisi değil miS8 in mavisi mi var
S7 gümüşü ve S7 Edge mavisi var s8de bir deS8 in mavisi mi var
--- Gönderi Güncellendi ---
Birde gümüş denilen zaten orkide grisi değil mi
S8'in mavisi geldi hepsiburadaya zaten . Kim ne derse desin V30 'u bende beğendim . Samsung mükkemmel buna diyecek bir şey yok kardeşimle değişimli olarak S8 Plus' ı kullanıyorum çok iyi , şuan V10 'a tekrar geçiş yaptım cihaz kalitesiz hissettirmeye başladı , kamerasının kalitesi bile çoook gerisinde S8'in ama S8 de ön kamera çok dar geliyor (birde iPhone boyutu var bunun o açıyla ne yapıyorlarsa artık) neyse baya dar geliyor açısı selfie için V10'u S8'e tercih ederim her ne kadar S8 daha iyi çeksede açı önemli benim için . Bu yüzden V30 alcam ama açıları kısmışlar acayip normal telefondan farkı kalmamış her ne kadar geniş deselerde V10 ya da V20 deki geniş açı yok o yüzden biraz düşündürtüyor .S7 gümüşü ve S7 Edge mavisi var s8de bir de
7 Plus'dan S8 Plus'a ondan da Note 8e gecen biri Note 8in çok daha farklı hissettirdiğini söylüyorduS8'in mavisi geldi hepsiburadaya zaten . Kim ne derse desin V30 'u bende beğendim . Samsung mükkemmel buna diyecek bir şey yok kardeşimle değişimli olarak S8 Plus' ı kullanıyorum çok iyi , şuan V10 'a tekrar geçiş yaptım cihaz kalitesiz hissettirmeye başladı , kamerasının kalitesi bile çoook gerisinde S8'in ama S8 de ön kamera çok dar geliyor (birde iPhone boyutu var bunun o açıyla ne yapıyorlarsa artık) neyse baya dar geliyor açısı selfie için V10'u S8'e tercih ederim her ne kadar S8 daha iyi çeksede açı önemli benim için . Bu yüzden V30 alcam ama açıları kısmışlar acayip normal telefondan farkı kalmamış her ne kadar geniş deselerde V10 ya da V20 deki geniş açı yok o yüzden biraz düşündürtüyor .
Mavi rengine bayıldım V30 'un yakın bir zamanda alamam imkanı yok ama şuan bir telefon alsam V30 olurdu bu . Note 8 çok iyi cihaz ama S8 'in üstüne pek koyamamışlar (koymalarıda biraz zor olurdu) ama en azından stereo hoparlör ve parmak izi okuyucusunn yerinin değişmesi gerekiyordu .
Uzun zamandır foruma yazmıyorum düzgün , pixel 2 nin tek kamerası bokeh efekti veriyor çok güzel buda ilgimi çekti , hem geniş açı hem bokeh versin yeni telefonlar artık ! Gerçi tek kamerayla geniş açıda veriliyor .
--- Gönderi Güncellendi ---S7 gümüşü ve S7 Edge mavisi var s8de bir de
Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı7 Plus'dan S8 Plus'a ondan da Note 8e gecen biri Note 8in çok daha farklı hissettirdiğini söylüyordu
hiç sorma beeeeGel artık v30 valla gözüm yolda gönlüm darda kaldı ilk defa bu kadar )