Yeni Galaxy Note modeli ortaya çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Yeni Galaxy Note modeli ortaya çıktı

Galaxy Note 7'nin ardından herkes Note serisinin akıbetini merak ediyordu. Anlaşılan Samsung'un durmak gibi bir niyeti yok. Yeni Note modeli için ilk bilgilerle karşınızdayız!

Sizin yeni Note modelinden en büyük beklentiniz nedir?

Son düzenleme:

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
inşallah bu seferkini sorunsuz çıkarırlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yeni model bayağı ortaya çıkmış, beyle kabak gibi ortada.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Plus mu hahahahahah
Biri sana note 4ün 6 plusu nasıl ezdigini note 5 in 6s+u nasıl ezdigini anlatmamiş heralde :D
Note 7 daha beter edecekti ama şansızlık

android pişmanlıktır iphone'yi bilirim başka bişey bilmem ben :D :D istersen gönderiyim sana bi tane kullan, kullandıkça sende seversin :D

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
android pişmanlıktır iphone'yi bilirim başka bişey bilmem ben :D :D istersen gönderiyim sana bi tane kullan, kullandıkça sende seversin :D
Galaxy s3 ile aynı zamanda çıkmış iphone 4 şuan kasmaktan ölürken ben s3 ile en son çıkan Android'e sahibim ve heartstone gibi ağır bir oyun oynayabiliyorum.
901e6a77811e474d7bc329c236467d3f.jpg

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bilmediğinden anlamadigindan görmek istemediginden bu sözler
Ben 2.5 sene s4 mini kullandım kasma bilmiyorum root rom işlerine girmedim etrafımda note 3 note 4 ve note 5 kullanıcıları var catir cutur kullanıyorlar ki bende şuan 2 haftalığına 5 ayini doldurmuş note 5 kullanıcısıyım
Dün elime iphone 7 aldım sözde note 5 den iyi biri cihaz
Note 5 den şuan en az 600 TL pahalı neyi iyi biliyor musun arayüzü sadece arayüzü yarım saniye daha hızlı (ki olsun bir zahmet note 5 in 2.3 kati gücünde.)
Batarya mı testini yaptım note 5 önde
Kamera mı note 5 önde
Ekran kalitesi mi note 5 önde valla ben onu bilmem gördüğümü söylerim bana masal anlatma

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
İphonecu kardeş, yolla bana bir tane kullanayim. Hangisini yollayacaksin?

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Galaxy s3 ile aynı zamanda çıkmış iphone 4 şuan kasmaktan ölürken ben s3 ile en son çıkan Android'e sahibim ve heartstone gibi ağır bir oyun oynayabiliyorum.
901e6a77811e474d7bc329c236467d3f.jpg

Bilmediğinden anlamadigindan görmek istemediginden bu sözler
Ben 2.5 sene s4 mini kullandım kasma bilmiyorum root rom işlerine girmedim etrafımda note 3 note 4 ve note 5 kullanıcıları var catir cutur kullanıyorlar ki bende şuan 2 haftalığına 5 ayini doldurmuş note 5 kullanıcısıyım
Dün elime iphone 7 aldım sözde note 5 den iyi biri cihaz
Note 5 den şuan en az 600 TL pahalı neyi iyi biliyor musun arayüzü sadece arayüzü yarım saniye daha hızlı (ki olsun bir zahmet note 5 in 2.3 kati gücünde.)
Batarya mı testini yaptım note 5 önde
Kamera mı note 5 önde
Ekran kalitesi mi note 5 önde valla ben onu bilmem gördüğümü söylerim bana masal anlatma

İphonecu kardeş, yolla bana bir tane kullanayim. Hangisini yollayacaksin?

Uzun yıllar android kullandım, s3,s4, note3 fakat hiç biri bi iphone etmez :) iphone5s+6s kullandım şuanda 7+ kullanıyorum Neyse siz androide devam :(;) :cool::cool::cool::cool::cool:

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uzun yıllar android kullandım, s3,s4, note3 fakat hiç biri bi iphone etmez :) iphone5s+6s kullandım şuanda 7+ kullanıyorum Neyse siz androide devam :(;) :cool::cool::cool::cool::cool:
bilmiyor olsam tamam bana masal anlatma şuan appelın en üst ikıinci cihazı iphone 7 samsungun geçen seneki amiral gemisi note 5 den çoğu yerde geri kalıyor bilmem analtabiliyor muyum

TheIceStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Şuanda abimde 7 plus bende note5 var. Kamerası telefonda daha üstün görünüyordu. Bilgisayarda ve fotoğrafı bastırdığımızda note5 daha öndeydi. Başka da bir fark yok. İkisininde işlemcisi üst düzey ramleri üst düzey. Note5in ne kadar sorunsuz olduğunu sadece kullanıcıları bilir. Ekran farkı zaten ortada. İphoneların yıllardır süregelen sarı ekran sorunu hala çözülemedi ve ahizeden cızırtısıymış vs vs küçük sorunlar hala devam ediyor.

Note5e yeni arayüz ve büyük ihtimalle vulkan desteği geldiğinde stabilliğine stabillik katacaktır. Kaldı ki biri 1800 tl diğeri 4000 tl. Bilmem anlatabiliyor muyum

TheIceStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Fanboyum veya değilim. Bu sadece benim yorumlarım değil. 7 aydır kullanıyorum. Birçok forumdan yaptığım gözlemler ve çevremdekilerin bu bahsettiğim fotoğraflara yorumları.

7 Plus güzel bir cihaz. Fakat parasını haketmeyen bir cihaz.

Reaksiyon puanı
10,315
Yahu niye bu Sam amcanın "elma"cıları bitmiş gitmiş bir telefona bu kadar saldırırlar, hakaret ederler anlamıyorum. Çok mu korkmuşlardı ne?! :D

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Yahu niye bu Sam amcanın "elma"cıları bitmiş gitmiş bir telefona bu kadar saldırırlar, hakaret ederler anlamıyorum. Çok mu korkmuşlardı ne?! :D
Casper VIA e1 ve iPhone 5 kullandım. VIA e1 çok daha iyi geldi bana mis kokuyor okadar yani :) iPhone politikasını değiştirene kadar android devamm. :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Kullandıklarınız sizin olsun arkadaşlar, bu kadar tartışmaya gerek yok. İsteyen istediğini kullanır, şu şekil yada bu şekil.. ;)

2.jpg

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Apocalypse_, Oysaki Android'cilerle tartışmıcağımı kendime prensip edinmiştim ...