Yine bir geçiştirme cümlesi
Alt levellerle uğraşamıyorum dostum

Hmm alt level ha iPhone kullanan/savunan hatta fanboyluk yapan üst level mi oluyorAlt levellerle uğraşamıyorum dostum![]()
Güzel prensip. Güle güle kullan.Alt levellerle uğraşamıyorum dostum![]()
Ne yaparsın işte iPhone alan kendini zengin sanıyor statü artırma aracı görüyor iPhoneu böyle lanet bir telefon işteGüzel prensip. Güle güle kullan.
Varsa video atar mısınız?Plus mu hahahahahah
Biri sana note 4ün 6 plusu nasıl ezdigini note 5 in 6s+u nasıl ezdigini anlatmamiş heralde
Note 7 daha beter edecekti ama şansızlık
Ne yaparsın işte iPhone alan kendini zengin sanıyor statü artırma aracı görüyor iPhoneu böyle lanet bir telefon işte
Size katılıyorum.Kullandıklarınız sizin olsun arkadaşlar, bu kadar tartışmaya gerek yok. İsteyen istediğini kullanır, şu şekil yada bu şekil..
Ekli dosyayı görüntüle 13233
iPhone alan kendisini zengin sanıyor durumu benim için geçersin, param olduğu için iPhone alıyorum
Note 4 6+i hız testinde geçiyor note 5 6s+ gerisinde kalıyor ezmeyi genel anlamda söyledim ben herşeyi içine kattigimizdaVarsa video atar mısınız?
Yahu gerçekten bırakın böyle şeyleri.Her şey para mı.Kim ne isterse ve maddi durumu yeterse onu kullansın.Yani tartışmayı büyütmeye gerek yok.Bu arada amacım laf atmak değil.
Kusura bakmayın yanlış anlamışım.Bu arada bu son dediğinizi doğru buluyorum.Benim bir şey dediğim yok herkes bütçesine göre alabilir benim bütçem var ben alıyorum herkes alsın demiyorum, telefonu beğendiğim için öneriyorum sadece gerisi alacak kişiye kalmış ve ayrıca zengilik meselesi değil arkadaş iphonesi olan zengin havasına giriyor yorumuna ben bu yorumu yaptım yoksa kendimi üstün görme gibi bi durumum yok.
Alt levellerle uğraşmiyorum dedin daha ne olsunBenim bir şey dediğim yok herkes bütçesine göre alabilir benim bütçem var ben alıyorum herkes alsın demiyorum, telefonu beğendiğim için öneriyorum sadece gerisi alacak kişiye kalmış ve ayrıca zengilik meselesi değil arkadaş iphonesi olan zengin havasına giriyor yorumuna ben bu yorumu yaptım yoksa kendimi üstün görme gibi bi durumum yok.
video istemiştinizVarsa video atar mısınız?
Alt levellerle uğraşmiyorum dedin daha ne olsun
Kusura bakmayın yanlış anlamışım.Bu arada bu son dediğinizi doğru buluyorum.
Alt level cümlesi diğer arkadaş için bi espriydi sen üstüne alınma
Benden alıntı yaparak yazdınAlt levellerle uğraşamıyorum dostum![]()
Ne cevap verdin sormadı ayıp
Yok şöyle stabil yok böyle stabil den başka
Apocalypse_, Oysaki Android'cilerle tartışmıcağımı kendime prensip edinmiştim ...
Çünkü cevap veremiyorsunuz sürekli kendinizi tekrarliyorsununuz ağzınızdan stabil ve güvenliden başka kelime çıkmıyor
Alt levellerle uğraşamıyorum dostum![]()
Anlamadıysan söyle tekrar detaylı anlatırım![]()
Ekli dosyayı görüntüle 13284 Kardeş sende bir sıkıntı mı var ? Başka birisine değil bana diyorsun bunu bana alt level diyorsun hatta android taraftarlarına alt level deyip aşagıliyorsun
Anlamadıysan söyle tekrar detaylı anlatırım![]()
Onun prensiplerinde söylediğini inkar etmek ve laf çevirmek var. Lütfen ona göre yorum yapalım. Prensipler önemli(!)Ekli dosyayı görüntüle 13284 Kardeş sende bir sıkıntı mı var ? Başka birisine değil bana diyorsun bunu bana alt level diyorsun hatta android taraftarlarına alt level deyip aşagıliyorsun
Note 5 2700 den note 7 3600 den girdi arada 900 TL fark var ve note 7 on sipariş olarak note 5 gibi bir cihazın 2.5 katına ulaşıyor neyin ne olduğunu bu belli eder zatenYav bu ioscular sadece incinin kabuğunu görüyor.Eğer güncelleme desteği kesilince rom kurmuyosan veya cihaz yorulunca cm kurmuyorsan.Ve sonra samsungun 3 yıldır güncelleme vermediği sürümle karşılaştırma yapıyorsan sana diyceğim hiç bir şey yok....
Ha bide apple zengin telefonu ya
Merak etmeyin sizin verdiğiniz para fazlaysa samsungcularında verdiği boru deyil.Bak samsung note7 de fiyata 700 tl ekledi iphoneye yaklaltırdı ama satışlarda düşüş olmadı.
Ha bide artık millet uyanıyor samsung bu durumda iken bile satışınız azalıyor.
Ümit ediyorum 5 yıl sonra apple azınlık olucak 7 yıl sonrada windows yıl olmuş 2017 hala bu devirde kapalı kaynak sunuyorlar acaba bilgileriniz nerelere gidiyor.windows da applede ikiside bilgilerinizi yaşamak için tereddütsüz veriyor. Ama linuxda ve androidde böyle mi...
Ha bide bu ioscuların havası kadarda bilgisi olsa (sanırım 11 ay falan önce) sizin şu kulüblere yazmıştım geçmişe bakarsan görebilirsin ne kadar bilgili olunduğunuzu![]()