Yeni Galaxy Note modeli ortaya çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Ne yaparsın işte iPhone alan kendini zengin sanıyor statü artırma aracı görüyor iPhoneu böyle lanet bir telefon işte

iPhone alan kendisini zengin sanıyor durumu benim için geçersiz, param olduğu için iPhone alıyorum

Son düzenleme:

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
iPhone alan kendisini zengin sanıyor durumu benim için geçersin, param olduğu için iPhone alıyorum

Yahu gerçekten bırakın böyle şeyleri.Her şey para mı.Kim ne isterse ve maddi durumu yeterse onu kullansın.Yani tartışmayı büyütmeye gerek yok.Bu arada amacım laf atmak değil.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Yahu gerçekten bırakın böyle şeyleri.Her şey para mı.Kim ne isterse ve maddi durumu yeterse onu kullansın.Yani tartışmayı büyütmeye gerek yok.Bu arada amacım laf atmak değil.

Benim bir şey dediğim yok herkes bütçesine göre alabilir benim bütçem var ben alıyorum herkes alsın demiyorum, telefonu beğendiğim için öneriyorum sadece gerisi alacak kişiye kalmış ve ayrıca zengilik meselesi değil arkadaş iphonesi olan zengin havasına giriyor yorumuna ben bu yorumu yaptım yoksa kendimi üstün görme gibi bi durumum yok.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Benim bir şey dediğim yok herkes bütçesine göre alabilir benim bütçem var ben alıyorum herkes alsın demiyorum, telefonu beğendiğim için öneriyorum sadece gerisi alacak kişiye kalmış ve ayrıca zengilik meselesi değil arkadaş iphonesi olan zengin havasına giriyor yorumuna ben bu yorumu yaptım yoksa kendimi üstün görme gibi bi durumum yok.
Kusura bakmayın yanlış anlamışım.Bu arada bu son dediğinizi doğru buluyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Alt levellerle uğraşmiyorum dedin daha ne olsun

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Dakka başı yeni model ..:)

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Ne cevap verdin sormadı ayıp
Yok şöyle stabil yok böyle stabil den başka

Apocalypse_, Oysaki Android'cilerle tartışmıcağımı kendime prensip edinmiştim ...

Çünkü cevap veremiyorsunuz sürekli kendinizi tekrarliyorsununuz ağzınızdan stabil ve güvenliden başka kelime çıkmıyor

Yine bir geçiştirme cümlesi

Alt levellerle uğraşamıyorum dostum :cool::cool::cool:

Umarım anlamışsındır...

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Anlamadıysan söyle tekrar detaylı anlatırım ;)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Screenshot_20161113-142553.png
Kardeş sende bir sıkıntı mı var ? Başka birisine değil bana diyorsun bunu bana alt level diyorsun hatta android taraftarlarına alt level deyip aşagıliyorsun

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Ekli dosyayı görüntüle 13284 Kardeş sende bir sıkıntı mı var ? Başka birisine değil bana diyorsun bunu bana alt level diyorsun hatta android taraftarlarına alt level deyip aşagıliyorsun

Ya dostum gerçekten anlamak istemiyosun sanırım tamam boşver uzatma boş yere androidcileri aşağıladım tamam oke sorunu olan varsa yazar, yaptığım yorumu nasıl algıladığına bağlı ;)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
daha iphone da telefonun televizyona kablosuz görüntü aktarımı yok yav. ne iphonundan bahsediyorsunuz. androidde tek tuşla telefon ekranımı tv'ye aktarıyorum ve film maç ne varsa izliyorum.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

Yav bu ioscular sadece incinin kabuğunu görüyor.Eğer güncelleme desteği kesilince rom kurmuyosan veya cihaz yorulunca cm kurmuyorsan.Ve sonra samsungun 3 yıldır güncelleme vermediği sürümle karşılaştırma yapıyorsan sana diyceğim hiç bir şey yok....

Ha bide apple zengin telefonu ya
Merak etmeyin sizin verdiğiniz para fazlaysa samsungcularında verdiği boru deyil.Bak samsung note7 de fiyata 700 tl ekledi iphoneye yaklaltırdı ama satışlarda düşüş olmadı.

Ha bide artık millet uyanıyor samsung bu durumda iken bile satışınız azalıyor.

Ümit ediyorum 5 yıl sonra apple azınlık olucak 7 yıl sonrada windows yıl olmuş 2017 hala bu devirde kapalı kaynak sunuyorlar acaba bilgileriniz nerelere gidiyor.windows da applede ikiside bilgilerinizi yaşamak için tereddütsüz veriyor. Ama linuxda ve androidde böyle mi...

Ha bide bu ioscuların havası kadarda bilgisi olsa (sanırım 11 ay falan önce) sizin şu kulüblere yazmıştım geçmişe bakarsan görebilirsin ne kadar bilgili olunduğunuzu:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yav bu ioscular sadece incinin kabuğunu görüyor.Eğer güncelleme desteği kesilince rom kurmuyosan veya cihaz yorulunca cm kurmuyorsan.Ve sonra samsungun 3 yıldır güncelleme vermediği sürümle karşılaştırma yapıyorsan sana diyceğim hiç bir şey yok....

Ha bide apple zengin telefonu ya
Merak etmeyin sizin verdiğiniz para fazlaysa samsungcularında verdiği boru deyil.Bak samsung note7 de fiyata 700 tl ekledi iphoneye yaklaltırdı ama satışlarda düşüş olmadı.

Ha bide artık millet uyanıyor samsung bu durumda iken bile satışınız azalıyor.

Ümit ediyorum 5 yıl sonra apple azınlık olucak 7 yıl sonrada windows yıl olmuş 2017 hala bu devirde kapalı kaynak sunuyorlar acaba bilgileriniz nerelere gidiyor.windows da applede ikiside bilgilerinizi yaşamak için tereddütsüz veriyor. Ama linuxda ve androidde böyle mi...

Ha bide bu ioscuların havası kadarda bilgisi olsa (sanırım 11 ay falan önce) sizin şu kulüblere yazmıştım geçmişe bakarsan görebilirsin ne kadar bilgili olunduğunuzu:)
Note 5 2700 den note 7 3600 den girdi arada 900 TL fark var ve note 7 on sipariş olarak note 5 gibi bir cihazın 2.5 katına ulaşıyor neyin ne olduğunu bu belli eder zaten