ÜLKE BATIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Dolar 5.15 olmuş

Kazancımız tl olduğu için gün gün fakirleşiyoruz

Bim,A101 gibi marketler bile aşırı pahalındı.

Zaten araba,ev almak bir hayal oldu.

Hala bu iktidarı destekleyenlere ALLAH hidayet versin.

Özellikle asgari ücret iyice eridi,Yılbaşında en az %25 zam verilmesi gerekiyor.

İsmet Kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Dış ülkelere hiç bir şey satamıyoruz normal bir şey biz hala daire,konut gibi şeylere yatırım yapalım

HOCALPER

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Oy atan arkadaşlarla ne alakası var ? bana bunu açıklarsan sana gerekli açıklamayı yapıcam ben rte oy atmadım ama ne alakaları var çok merak ediyorum.

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
Oy atan arkadaşlarla ne alakası var ? bana bunu açıklarsan sana gerekli açıklamayı yapıcam ben rte oy atmadım ama ne alakaları var çok merak ediyorum.
Alakası şu; RTE bu ülkeyi diğerleri gibi yönetemiyor diye düşünüyor arkadaşlarımız ve RTE yi başkan yapanda vatandaş. Arkadaş onu düşünerek yazmış.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Ekmeği dolarla mı alıyon sen. Bah yüzellibeşi ararın. Ameriganın oyunlarına ganmayın. Yok dolar elden gidiyeah yok kıtlık geliyeah. Hani kıtlık var mı. Benzin 6.5 tl alamıyonmu alıyon. ekmek bi lira alıyon. Bah evlad dış güçler bizim şahlanmamızı mehteri vermemizi galdıramıyo. Hem doları netçen sen! 1 tl 51 angola kvanzası ediyo.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Bu tarz tartışma yaratacak konular olunca bir birinizi kırıyorsunuz, onun için şimdi kilit. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...