Tubemate 2.3 - Tubemate youtube downloader

Bu konuyu okuyanlar

naponeon

Öğrenci
Katılım
1 Kasım 2016
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
37
Tubemate 2.3 download size internette mevcut videoları milyonlarca sağlayan bir uygulamadır. Tubemate izlerken ve Android cihazınıza MP4, Flv, 3gp milyonlarca video indirirken komik anlar keyfini çıkarmanızı sağlar. Eğer izleyebilirsiniz böylece Tube Mate Alakaya göre bu videoları emreder:
- En popüler videolar,
- Üst videoları, puan ve
- Üst favoriler.


Tube Mate aşağıdaki kategorilerde Katalogda MP4 videolar sunuyor:
- Filmler,
- Eğlence,
- Komedi,
- İnsanlar,
- Teknoloji,
- Spor,
- Seyahat,
- Evcil,
- Oyunlar, ve
- Arabalar.

Tubemate free download app bir uzantısı olduğunu unutmayın, ancak Vimeo videoları sağlar. Biz Mp4Tube genişletilmiş ve bize MaxiMp4 YouTube ile entegre olmadığını bildirmek izin var.

Tubemate da ilginizi olabilir hangi bir videoyu bulmak için çok güçlü bir arama motoru sağlar. Bundan sonra, videoları izledim ve indirebilirsiniz.Video Eğer çevrimdışı olduğunuzda videoları üremek için girebileceğiniz bir yerel depoda indirilir.

Tüm videolar Mp4 formatında indirilir.


Tubemate arar ve web sitesinden Vimeo gelen videoları getirir.
Tubemate YouTube, Dailymotion, Metacafe, Facebook, Hulu gibi web siteleri ile entegre DEĞİLDİR ... Tüm bu web siteleri videoları indirmek için kısıtlamalar var.
Tubemate Youtube video indirmek olmadığı açıkça belirtilmelidir. Hizmet YouTube koşulları video indirmek için izin vermez.

Eğer herhangi bir video bir telif haklarını ihlal ettiğini tespit ederse, Vimeo sitesinde kendi kaldırılmasını isteyin. Biz hizmet Vimeo koşullarını izleyin.

Bu uygulama YouTube ile entegre değildir!

Download: TubeMote - Android Apps on Google Play
 
Üst