Telefon sıkıntısı

Bu konuyu okuyanlar

WitcKing38

Öğrenci
Katılım
15 Nisan 2019
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
19
Babamdan telefon istemiştim derslerinde cok iyi babamin borçları vardı bitince alacağız söz dedi bende tamam dedim borçları bitti iki ay geçti dedim babama almam dedi abime dedim babamı ikna et diye oda gitmiş kendi çok kötü bir telefon almış telefon 9 senelik siz düşünün şimdi babam diyor ki üniversiteyi kazan "belki" alırız dedi ve ben lise 1 deyim
 

sksjjahdjs

Asistan
Katılım
28 Kasım 2018
Mesajlar
195
Reaksiyon puanı
69
Puanları
28
Kendi telefonumu lise 3'e giderken almıştım. Yıl 2014'tü. Sebebi ise sınıfta olan bitenler ve verilen ödevler ne hikmetse WhatsApp'ta konuşuluyordu, mecbur kalınınca ailemden telefon istemiştim. 649 TL'ye aldık bir telefon. Üniversiteye gidince daha iyisini alırız dedik. Şansıma ilk üniversitemde başarı bursu aldım ve o bursla yeni bir telefon aldım. Önceki telefonu şu an babam kullanıyor.

Elimdeki telefonu ailemle iletişim kurmak dışında hiç kullanmıyorum bile. Bana göre gereksiz bir cihaz. Bilgisayarımdan bakıyorum internete, ek olarak telefona ihtiyaç yok bence.

Sana gelirsek kardeşim, telefonu ne için istiyorsun onu düşünmen gerek. İletişim kurmak için istiyorsan her telefon sana uyar, yok ben internette takılacağım, fotoğraf çekeceğim ve oyun oynayacağım diyorsan orta seviyeli bir telefon sana fazla bile.
 

EtiJhin

Doçent
Katılım
2 Ağustos 2017
Mesajlar
524
Reaksiyon puanı
147
Puanları
43
Yaş
24
11.sınıfım telefonum yok gerekte duymuyorum.Kullanmanın temel amacı haberleşme ise tavsiye edebilirim.
 
Üst