Söyle Rahatlada Donanım Muhabbeti Yapılmasından Rahatsız mısınız?

Söyle Rahatlada Donanım Muhabbeti Yapılmasından Rahatsız mısınız?

• Evet, rahatsızım

Kullanılan: 15 75.0%
  • Hayır, değilim

Kullanılan: 5 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
evet rahatsızım ve telefon muhabetti yapanaları da sevmiyorum xD

Reaksiyon puanı
5,171

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Yani çok değil ama uzadığı zaman bazen.Biz de yapmışızdır belki zamanında telefon mihabbeti ama bilemiyorum.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Yani çok değil ama uzadığı zaman bazen.Biz de yapmışızdır belki zamanında telefon mihabbeti ama bilemiyorum.
Ada yandex için sisteminin yeterli olduğundan bahsetti ben de yok senin işlemci mobil dedim o yok telefon işlemcisi değildir o dedi sonra da başka şeyler dedi ben de alınmaz dedim ve konunun içinden geçtik böylece. :D

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
bu arada bizim yaptığımız şey yandex vs chrome bunun donanım ile ne alakası var ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 dk bizim değil @Melih Beyefendi sadece. :D

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Bir kişinin bir soru sorması ve cevap alması üzerine bitecekse sorun değil fakat uzarsa çok rahatsız edici hal alabiliyor.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Bir kişinin bir soru sorması ve cevap alması üzerine bitecekse sorun değil fakat uzarsa çok rahatsız edici hal alabiliyor.
yandex vs chrome bölümüne bak zaten chat bölümü yani 5-6 kelimeden sorun olmaz ama @Melih Beyefendi aşırı abarttı. :D yani konu başlığı neden donanım oldu hiç anlamadım.

Evet arkadaşlar başlıktada belirtildiği gibi rahatsız mısınız?
konuyu yandex vs chrome olarak değiştirin bence çünkü donanım ile pek bir alakası yok.

Reaksiyon puanı
5,171
yandex vs chrome bölümüne bak zaten chat bölümü yani 5-6 kelimeden sorun olmaz ama @Melih Beyefendi aşırı abarttı. :D yani konu başlığı neden donanım oldu hiç anlamadım.

konuyu yandex vs chrome olarak değiştirin bence çünkü donanım ile pek bir alakası yok.
Benim başlığı düzenlememe gerek yok insanlar anlaması gerekeni anladı zaten vektör.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836

Ryzen 7 2700 ve Ryzen 5 3600 hakkında bir şey sormuştum sende cevapladın ondan dolayı.

Ekli dosyalar

• l.png
    l.png
    212.8 KB · Görüntüleme: 299

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Sorun ise bunun konu açacak kadar abartılması yani 3-4 mesajdan konu yok olacak değil ya. :D
Öncesindede i5 7500 alınmaz vb konuşmalar geçtiği için açılma ihtimali yüksek 2 cümleye böyle bir oylama açılacağını sanmam. Bende zaten işlemci konusu açıldığı için oraya yazdım.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Öncesindede i5 7500 alınmaz vb konuşmalar geçtiği için açılma ihtimali yüksek 2 cümleye böyle bir oylama açılacağını sanmam. Bende zaten işlemci konusu açıldığı için oraya yazdım.
Aslında @Melih Beyefendi celeronlu bir şeyler söyledi orada ben de celeron mobil dedim 7500 öylesine alınmaz dedim ama bu konu baştan yanlış aşırı abartılan konu donanım değil Yandex vs chrome yani.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Aslında @Melih Beyefendi celeronlu bir şeyler söyledi orada ben de celeron mobil dedim 7500 öylesine alınmaz dedim ama bu konu baştan yanlış aşırı abartılan konu donanım değil Yandex vs chrome yani.
İnternet Tarayıcıları / Web Browser kısmından bir konu açarak orada tartışmanız daha doğru olabilirdi. Söyle rahatla yerine

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
İnternet Tarayıcıları / Web Browser kısmından bir konu açarak orada tartışmanız daha doğru olabilirdi. Söyle rahatla yerine
adam oraya yazdıkça oraya cevap vermek zorunda kalıyor insan :D ama yeni konu açtı iyiki bundan önce profil mesajlarında yazıyordu. :D:D:D

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Vektör sen bunu hergün yapıyorsun.
hergün zaten söyle rahatlaya da yazmıyorum ama arada kaynamış olabilir ama hiç suyunu çıkartacak kadar olmadığına %100 eminim.

sanırım böyle diyorsunuz arada kaynamış tehlikeli bir durum yok.

yandex vs chrome buradan başlamış ama donanım şeyisi ise bence anlamlı değil sadece 1.5-2 sayfa yandex vs chrome olmuş ama bu konu neden açıldı bilmiyorum. xD

en çok merak ettiğim donanım ne alaka? :D

Son düzenleme:

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
<
hergün zaten söyle rahatlaya da yazmıyorum ama arada kaynamış olabilir ama hiç suyunu çıkartacak kadar olmadığına %100 eminim.

yandex vs chrome buradan başlamış ama donanım şeyisi ise bence anlamlı değil sadece 1.5-2 sayfa yandex vs chrome olmuş ama bu konu neden açıldı bilmiyorum. xD

Yapılan işlemci sohbetinden dolayı, uzatmaya gerek yok.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
<

Yapılan işlemci sohbetinden dolayı, uzatmaya gerek yok.
ondan olacağını sanmıyorum çünkü 2-3 sayfa öyle olsa hadi neyse kimse böyle bir şey yüzünden böyle bir konu açıp rahatsızmısınız demez diye düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
5,171

Senin dışında bi bak çevrene sorun çıkaran var mı? Her şeyden sorun çıkarmaya çalışıyorsun. Foruma soru sor, soruları cevapla ara sıra tartışma konuları olursa tartış. Bir insanın neden attığı 10 mesajdan 9u tartışmaya sebep olur ki?

ondan olacağını sanmıyorum çünkü 2-3 sayfa öyle olsa hadi neyse kimse böyle bir şey yüzünden böyle bir konu açıp rahatsızmısınız demez diye düşünüyorum.
Ankete göre forumun %70i rahatsız. Belki forumu dolum noktasına ulaştırmışındır ne dersin?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Kendini 500iq sanan arkadaşlar bazı yerlere yazamadığı için orayı kirletiyor. Zamanında nasıl oranın müzik bölümüne çevrilmesine karşıysak şimdi de donanım bölümüne dönmesine karşıyız. Seni savunacağız söyle rahatla!

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Kendini 500iq sanan arkadaşlar bazı yerlere yazamadığı için orayı kirletiyor. Zamanında nasıl oranın müzik bölümüne çevrilmesine karşıysak şimdi de donanım bölümüne dönmesine karşıyız. Seni savunacağız söyle rahatla!
Hayla saçmalamaya devam ediyorsunuz söyle rahatlada 1.5-2 sayfa yandex vs chrome diye gitti 2dk bir bakın donanım ile alakası yok bırakın atrık şu açık aramayı.

Reaksiyon puanı
5,171
Hocam arkadaş çok olaylı bağıntı kurmak istemiyor anlaşılan. Tüm meseleyi 2 sayfadan ibaret sanıyormuş ayaklarına yatıyor. Ben uğraşmayacağım artık.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bugün söyle rahatla ya girmedim bile... Yandex tartışmasını görmedim. Önceki tartışmalara hitaben demiştim o yazdığımı.Eğer burda birinin açığı aranacaksa ve o kişi sensen emin ol enerjimi harcamam bile vector. Herkes kimin ne mal olduğunu biliyor zaten. İyi forumlar :kissingheart:

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Telefonsa evet, hep aynı konular şu mu daha iyi bu mu daha iyi, kendini geliştirip yeni birşeyler öğreneceğin konu sayısı azaldı telefoncular sayesinde her yerde.

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
İSTANBUL/Sultangazi (Türkiye Cumhuriyeti)
@Administraktör Hocam doğru diyorsunuz. Yandex vs Google ve Intel Celeron @VECTORRR hocamın dediği gibi 1,5-2 sayfa değil. En az 4 sayfa sürdü. Zaten vektör hocam işlemci hakkında sadece AMD'yi savunuyor. Ona göre AMD sorunsuz bir işlemci. Intel'in hiç mi artısı yok? AMD'nin hiç mi eksisi yok? Size soruyorum hocam. Kendiniz yorumlayın. Vektör hocam banlı olduğu zamanlar forum çok sakindi. Hiç bir zaman AMD vs Intel ve Yandex VS Google kavgası olmuyordu. Vektör hocamın banı kalktığı zaman olaylar baş gösterdi nedense.

@Ben Kenobi Hocam ağzınıza sağlık. Hocam forumun şu anda ki halini açıkladınız. Herhalde telefon konusu açanlara ip ban lazım.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
@Administraktör Hocam doğru diyorsunuz. Yandex vs Google ve Intel Celeron @VECTORRR hocamın dediği gibi 1,5-2 sayfa değil. En az 4 sayfa sürdü. Zaten vektör hocam işlemci hakkında sadece AMD'yi savunuyor. Ona göre AMD sorunsuz bir işlemci. Intel'in hiç mi artısı yok? AMD'nin hiç mi eksisi yok? Size soruyorum hocam. Kendiniz yorumlayın. Vektör hocam banlı olduğu zamanlar forum çok sakindi. Hiç bir zaman AMD vs Intel ve Yandex VS Google kavgası olmuyordu. Vektör hocamın banı kalktığı zaman olaylar baş gösterdi nedense.

@Ben Kenobi Hocam ağzınıza sağlık. Hocam forumun şu anda ki halini açıkladınız. Herhalde telefon konusu açanlara ip ban lazım.
sen ne diyorsun? :D

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809

Vektör AMD hater. Nerede AMD savunmuş? Bu arada neden sürekli hocam diyorsunuz merak ettiğim için soruyorum sadece. Hocamsız mesajınız yok çünlü