AdminisTraktör
Dekan
Evet arkadaşlar başlıktada belirtildiği gibi rahatsız mısınız?
Biraz mesaj alırsa sabitlenir hocam.Çok rahatsızım. Konu açtım bununla ilgili ve sabitlenmesini istiyorum. Nasıl olacak @Administraktör
Anlayışın için teşekkürler vektör.evet rahatsızım ve telefon muhabetti yapanaları da sevmiyorum xD
Ada yandex için sisteminin yeterli olduğundan bahsetti ben de yok senin işlemci mobil dedim o yok telefon işlemcisi değildir o dedi sonra da başka şeyler dedi ben de alınmaz dedim ve konunun içinden geçtik böylece.Yani çok değil ama uzadığı zaman bazen.Biz de yapmışızdır belki zamanında telefon mihabbeti ama bilemiyorum.
yandex vs chrome bölümüne bak zaten chat bölümü yani 5-6 kelimeden sorun olmaz ama @Melih Beyefendi aşırı abarttı.Bir kişinin bir soru sorması ve cevap alması üzerine bitecekse sorun değil fakat uzarsa çok rahatsız edici hal alabiliyor.
konuyu yandex vs chrome olarak değiştirin bence çünkü donanım ile pek bir alakası yok.Evet arkadaşlar başlıktada belirtildiği gibi rahatsız mısınız?
Benim başlığı düzenlememe gerek yok insanlar anlaması gerekeni anladı zaten vektör.yandex vs chrome bölümüne bak zaten chat bölümü yani 5-6 kelimeden sorun olmaz ama @Melih Beyefendi aşırı abarttı.yani konu başlığı neden donanım oldu hiç anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuyu yandex vs chrome olarak değiştirin bence çünkü donanım ile pek bir alakası yok.
Ryzen 7 2700 ve Ryzen 5 3600 hakkında bir şey sormuştum sende cevapladın ondan dolayı.yandex vs chrome bölümüne bak zaten chat bölümü yani 5-6 kelimeden sorun olmaz ama @Melih Beyefendi aşırı abarttı.yani konu başlığı neden donanım oldu hiç anlamadım.
konuyu yandex vs chrome olarak değiştirin bence çünkü donanım ile pek bir alakası yok.
Sorun ise bunun konu açacak kadar abartılması yani 3-4 mesajdan konu yok olacak değil ya.Ryzen 7 2700 ve Ryzen 5 3600 hakkında bir şey sormuştum sende cevapladın ondan dolayı.
Öncesindede i5 7500 alınmaz vb konuşmalar geçtiği için açılma ihtimali yüksek 2 cümleye böyle bir oylama açılacağını sanmam. Bende zaten işlemci konusu açıldığı için oraya yazdım.Sorun ise bunun konu açacak kadar abartılması yani 3-4 mesajdan konu yok olacak değil ya.![]()
Aslında @Melih Beyefendi celeronlu bir şeyler söyledi orada ben de celeron mobil dedim 7500 öylesine alınmaz dedim ama bu konu baştan yanlış aşırı abartılan konu donanım değil Yandex vs chrome yani.Öncesindede i5 7500 alınmaz vb konuşmalar geçtiği için açılma ihtimali yüksek 2 cümleye böyle bir oylama açılacağını sanmam. Bende zaten işlemci konusu açıldığı için oraya yazdım.
İnternet Tarayıcıları / Web Browser kısmından bir konu açarak orada tartışmanız daha doğru olabilirdi. Söyle rahatla yerineAslında @Melih Beyefendi celeronlu bir şeyler söyledi orada ben de celeron mobil dedim 7500 öylesine alınmaz dedim ama bu konu baştan yanlış aşırı abartılan konu donanım değil Yandex vs chrome yani.
adam oraya yazdıkça oraya cevap vermek zorunda kalıyor insanİnternet Tarayıcıları / Web Browser kısmından bir konu açarak orada tartışmanız daha doğru olabilirdi. Söyle rahatla yerine
Vektör sen bunu hergün yapıyorsun.Sorun ise bunun konu açacak kadar abartılması yani 3-4 mesajdan konu yok olacak değil ya.![]()
hergün zaten söyle rahatlaya da yazmıyorum ama arada kaynamış olabilir ama hiç suyunu çıkartacak kadar olmadığına %100 eminim.Vektör sen bunu hergün yapıyorsun.
Yapılan işlemci sohbetinden dolayı, uzatmaya gerek yok.hergün zaten söyle rahatlaya da yazmıyorum ama arada kaynamış olabilir ama hiç suyunu çıkartacak kadar olmadığına %100 eminim.
sanırım böyle diyorsunuz arada kaynamış tehlikeli bir durum yok.![]()
Söyle Rahatla
O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın ;) Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu ;) Edit : Oyun oynamıyoruz aloo :D :wink: evet şimdi başlıyoruz..forum.shiftdelete.net
yandex vs chrome buradan başlamış ama donanım şeyisi ise bence anlamlı değil sadece 1.5-2 sayfa yandex vs chrome olmuş ama bu konu neden açıldı bilmiyorum. xD
en çok merak ettiğim donanım ne alaka?![]()
ondan olacağını sanmıyorum çünkü 2-3 sayfa öyle olsa hadi neyse kimse böyle bir şey yüzünden böyle bir konu açıp rahatsızmısınız demez diye düşünüyorum.<
Yapılan işlemci sohbetinden dolayı, uzatmaya gerek yok.
Senin dışında bi bak çevrene sorun çıkaran var mı? Her şeyden sorun çıkarmaya çalışıyorsun. Foruma soru sor, soruları cevapla ara sıra tartışma konuları olursa tartış. Bir insanın neden attığı 10 mesajdan 9u tartışmaya sebep olur ki?hergün zaten söyle rahatlaya da yazmıyorum ama arada kaynamış olabilir ama hiç suyunu çıkartacak kadar olmadığına %100 eminim.
sanırım böyle diyorsunuz arada kaynamış tehlikeli bir durum yok.![]()
Söyle Rahatla
O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın ;) Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu ;) Edit : Oyun oynamıyoruz aloo :D :wink: evet şimdi başlıyoruz..forum.shiftdelete.net
yandex vs chrome buradan başlamış ama donanım şeyisi ise bence anlamlı değil sadece 1.5-2 sayfa yandex vs chrome olmuş ama bu konu neden açıldı bilmiyorum. xD
en çok merak ettiğim donanım ne alaka?![]()
Ankete göre forumun %70i rahatsız. Belki forumu dolum noktasına ulaştırmışındır ne dersin?ondan olacağını sanmıyorum çünkü 2-3 sayfa öyle olsa hadi neyse kimse böyle bir şey yüzünden böyle bir konu açıp rahatsızmısınız demez diye düşünüyorum.
Hayla saçmalamaya devam ediyorsunuz söyle rahatlada 1.5-2 sayfa yandex vs chrome diye gitti 2dk bir bakın donanım ile alakası yok bırakın atrık şu açık aramayı.Kendini 500iq sanan arkadaşlar bazı yerlere yazamadığı için orayı kirletiyor. Zamanında nasıl oranın müzik bölümüne çevrilmesine karşıysak şimdi de donanım bölümüne dönmesine karşıyız. Seni savunacağız söyle rahatla!
Hocam arkadaş çok olaylı bağıntı kurmak istemiyor anlaşılan. Tüm meseleyi 2 sayfadan ibaret sanıyormuş ayaklarına yatıyor. Ben uğraşmayacağım artık.Kendini 500iq sanan arkadaşlar bazı yerlere yazamadığı için orayı kirletiyor. Zamanında nasıl oranın müzik bölümüne çevrilmesine karşıysak şimdi de donanım bölümüne dönmesine karşıyız. Seni savunacağız söyle rahatla!
sen ne diyorsun?@Administraktör Hocam doğru diyorsunuz. Yandex vs Google ve Intel Celeron @VECTORRR hocamın dediği gibi 1,5-2 sayfa değil. En az 4 sayfa sürdü. Zaten vektör hocam işlemci hakkında sadece AMD'yi savunuyor. Ona göre AMD sorunsuz bir işlemci. Intel'in hiç mi artısı yok? AMD'nin hiç mi eksisi yok? Size soruyorum hocam. Kendiniz yorumlayın. Vektör hocam banlı olduğu zamanlar forum çok sakindi. Hiç bir zaman AMD vs Intel ve Yandex VS Google kavgası olmuyordu. Vektör hocamın banı kalktığı zaman olaylar baş gösterdi nedense.
@Ben Kenobi Hocam ağzınıza sağlık. Hocam forumun şu anda ki halini açıkladınız. Herhalde telefon konusu açanlara ip ban lazım.
Vektör AMD hater. Nerede AMD savunmuş? Bu arada neden sürekli hocam diyorsunuz merak ettiğim için soruyorum sadece. Hocamsız mesajınız yok çünlü@Administraktör Hocam doğru diyorsunuz. Yandex vs Google ve Intel Celeron @VECTORRR hocamın dediği gibi 1,5-2 sayfa değil. En az 4 sayfa sürdü. Zaten vektör hocam işlemci hakkında sadece AMD'yi savunuyor. Ona göre AMD sorunsuz bir işlemci. Intel'in hiç mi artısı yok? AMD'nin hiç mi eksisi yok? Size soruyorum hocam. Kendiniz yorumlayın. Vektör hocam banlı olduğu zamanlar forum çok sakindi. Hiç bir zaman AMD vs Intel ve Yandex VS Google kavgası olmuyordu. Vektör hocamın banı kalktığı zaman olaylar baş gösterdi nedense.
@Ben Kenobi Hocam ağzınıza sağlık. Hocam forumun şu anda ki halini açıkladınız. Herhalde telefon konusu açanlara ip ban lazım.