Söyle Rahatlada Donanım Muhabbeti Yapılmasından Rahatsız mısınız?

Söyle Rahatlada Donanım Muhabbeti Yapılmasından Rahatsız mısınız?

• Evet, rahatsızım

Kullanılan: 15 75.0%
  • Hayır, değilim

Kullanılan: 5 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
@Administraktör Hocam doğru diyorsunuz. Yandex vs Google ve Intel Celeron @VECTORRR hocamın dediği gibi 1,5-2 sayfa değil. En az 4 sayfa sürdü. Zaten vektör hocam işlemci hakkında sadece AMD'yi savunuyor. Ona göre AMD sorunsuz bir işlemci. Intel'in hiç mi artısı yok? AMD'nin hiç mi eksisi yok? Size soruyorum hocam. Kendiniz yorumlayın. Vektör hocam banlı olduğu zamanlar forum çok sakindi. Hiç bir zaman AMD vs Intel ve Yandex VS Google kavgası olmuyordu. Vektör hocamın banı kalktığı zaman olaylar baş gösterdi nedense.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ben Kenobi Hocam ağzınıza sağlık. Hocam forumun şu anda ki halini açıkladınız. Herhalde telefon konusu açanlara ip ban lazım.
bu arada bir konu vardı şimdi linkini atamam ama orada da öyle bir konu var şimdi o konuya ben yazmadığıma göre ve yan hesap açmadığıma göre ....

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
Vektör AMD hater. Nerede AMD savunmuş? Bu arada neden sürekli hocam diyorsunuz merak ettiğim için soruyorum sadece. Hocamsız mesajınız yok çünlü
B
Saygıdan hocam. Burada hiç birimiz adam gibi tanımıyoruz birbirimizi. Hocam demeyince sanki ben karşımdaki kişiye saygısızlık etmiş gibi hissediyorum kendimi.

bu arada bir konu vardı şimdi linkini atamam ama orada da öyle bir konu var şimdi o konuya ben yazmadığıma göre ve yan hesap açmadığıma göre ....
Hocam orada da anca AMD'yi savunmuşsunuzdur. Çünkü hocam siz resmen AMD'nin yapımcısı gibi sanki konuşuyorsunuz.

Vektör AMD hater. Nerede AMD savunmuş? Bu arada neden sürekli hocam diyorsunuz merak ettiğim için soruyorum sadece. Hocamsız mesajınız yok çünlü
Hater?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Söyle Rahatla'da İlk mesajda:
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu.
diyor ve Konu Dışı bölümü açıklamasında:
Bişey gördünüz, ama yukarıdaki kategorilerle alakası yok. Orası, burası
yazıyor, süregelen uzayan tartışmalar için (donanım, telefon, web tarayıcıları, müzik vesaire) hepsinin kategorisi forumda mevcuttur. Bu gibi uzayıp giden tartışmalara girmek/paylaşımlarda bulunmak yerine, ilgili kategoriye konu açılması veya kategori altındaki (varsa) başlığa/konuya yazılması uygun olur.
Kategorisi forumda mevcut olan bu gibi konuları ısrarla "Söyle Rahatla" başlığında tartışmak anlamsız. Tamam belki anlık yaşanan birkaç karşılıklı diyalog olabilir ama söz konusu tartışmaların sayfalarca sürmesi ve/ya benzer tartışmalara sürekli olarak girilmesi Söyle Rahatla'yı amacından saptırıyor; bu durum forum sakinlerini rahatsız ediyor ise, devam ettirilmemelidir.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Konuyu artık uzatmasak daha iyi olur. AMD, vs Intel vb konularda tartışacaklar konularını açıp tartışsınlar.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Aslında uzatılan şey yandex vs chrome iken donanım ile alakalı sorun yaşamak da aşırı tuhaf . :D

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Burada sen başlatmışsın işlemci konusunu.

Ekli dosyalar

• vecctrrr.png
    vecctrrr.png
    81.3 KB · Görüntüleme: 259
Reaksiyon puanı
5,171
Kimin ne açtığı yada kimin hangi konuyu nerelerde tartıştığı önemli değil. Bu konudan çıkarmamız gereken ders uzun soluklu tartışma yaratacak mesajları profillerde yada söyle rahatla konusunda tartışılmasından çoğunluk rahatsız. Artık bu konuları her kim başlatıyorsa yada her kim uzatıyorsa bundan sonra kendine çeki düzen versin lütfen. Burda amacımız suçlu ilan etmek değil. Sadece her yerde donanım ve benzeri konular konuşan üyenin bu davranışından forumdaşların rahatsızlık duyduğunu o üyeye gösterebilmek.

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
Kimin ne açtığı yada kimin hangi konuyu nerelerde tartıştığı önemli değil. Bu konudan çıkarmamız gereken ders uzun soluklu tartışma yaratacak mesajları profillerde yada söyle rahatlada tartışılmasından çoğunluk rahatsız. Artık bu konuları her kim başlatıyorsa yada her kim uzatıyorsa bundan sonra kendine çeki düzen versin lütfen. Burda amacımız suçlu ilan etmek değil. Sadece her yerde donanım ve benzeri konular konuşan üyenin bu davranışından forumdaşların rahatsızlık duyduğunu o üyeye gösterebilmek.
Hocam, galiba @VECTORRR hocama tertemiz bir ip ban lazım. Eskiden yaptığınız gibi.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Hocam o şey,insanları boş donanım konusu ile rahatsız ettiğinizi gösteriyor.
ne alakası var söyle rahatla ayrı orası ayrı zaten genellikle açılan yerlerde şikayet edeni de görmedim ve forum kurallarında da profil mesajları ile alakalı bir şey de görmedim sorun söyle rahatlada.

Yani orayla alakası yok söyle rahatla sorunlu yani YANDEX vs CHROME olmamalı ve sadece doonanım mı konuşmak yasak? başka şeyler konuşulur mu acaba?

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
ne alakası var söyle rahatla ayrı orası ayrı zaten genellikle açılan yerlerde şikayet edeni de görmedim ve forum kurallarında da profil mesajları ile alakalı bir şey de görmedim sorun söyle rahatlada.

Yani orayla alakası yok söyle rahatla sorunlu yani YANDEX vs CHROME olmamalı ve sadece doonanım mı konuşmak yasak? başka şeyler konuşulur mu acaba?
Hocam hepsi sizin yüzünüzden! Eğer siz ben tarayıcı değiştireceğim zaman Google'ya geç demeseydiniz bu konu buralara gelmeyecekti!

Reaksiyon puanı
5,171
Hocam, galiba @VECTORRR hocama tertemiz bir ip ban lazım. Eskiden yaptığınız gibi.
Hocam küfür, tekrarlanan ciddi hata yada Türkiye anayasalarına aykırı bir suç olmadığı müddetçe ban atmamaya gayret ediyoruz.

Açıkcası vektör forumu altını üstüne getirsede forum kurallarına aykırı bir iş yapmıyor. Dolayısı ile bu forumdan kolay kolay banlanacak biri değil vektör.

Reaksiyon puanı
5,171
Hocam sorunlu sizsiniz. Siz en iyisi foruma 2 gün girmeyin. Bakın 2 gün forum ne kadar rahat oluyor?
Baştada dediğim gibi sorunlu kişiyi aramıyoruz. Hiçbir tartışmanın sorumlusu tek bir kişi olmaz. Tartışma dediğin iki kişi arasında gerçekleşir. Eğer tartışmanın tüm sorumlusu tek kişiyse bu tartışma genellikle linçe dönüşür.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Vectorrr,
Donanım Bölümü'ne mesaj yazamıyorsun. Bu demek oluyor ki yönetim olarak senin bu konular hakkında yorum belirtmeni istemiyoruz açıkçası. Ve sen bu tartışmaları başka konulara taşırsan sana koyduğumuz yasağı çiğnemiş olursun.
Bana ait bir şirket var adı da Versus Airlines. Bu yasağı çiğnemeye devam edersen geri dönüş bileti olan ya da olmayan bir tatil hak edebilirsin.
İyi Forumlar dilerim.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Vectorrr,
Donanım Bölümü'ne mesaj yazamıyorsun. Bu demek oluyor ki yönetim olarak senin bu konular hakkında yorum belirtmeni istemiyoruz açıkçası. Ve sen bu tartışmaları başka konulara taşırsan sana koyduğumuz yasağı çiğnemiş olursun.
Bana ait bir şirket var adı da Versus Airlines. Bu yasağı çiğnemeye devam edersen geri dönüş bileti olan ya da olmayan bir tatil hak edebilirsin.
İyi Forumlar dilerim.
Hawaii biletleri ucuzmuş diye duydum

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
Vectorrr,
İyi Forumlar dilerim.
THY'ye rakip çıktı. ?

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
Hocalarım şarj %1. Benim adaptör de arızalı. Yakınmak veya dilenmek gibi olmasın ama Turbo Charge de artık yavaş şarj ediyor. Param da 5 kuruşum yok. Gerçekten hocalarım. Bana bir 70 TL'ye GM'nin sitesinden orijinal turbo Charge alır mısınız?
(Bu olay,tamamen gerçektir. Yalakalık yoktur. Fesatlık asla içermez.) (Şarj kablosu ayrı satılıyor imiş.)
@Administraktör
@Utku Cabir

Son düzenleme: