the imam50
Öğrenci
2000 tl altındaki ekran boyutu en fazla 5.2 inç olan akıllı telefonlar içinde sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Ben olsam Iphone SE (Special Edition) alırdım. Apple zaten iyi bir marka . 3 yıl gider . Ve güncelleme desteği de gelir . Tek sorun batarya olabilir ama powerbank vb. Aletlerle çozulebilir2000 tl altındaki ekran boyutu en fazla 5.2 inç olan akıllı telefonlar içinde sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Iphone SE special edition değil (Sorry everyone)Ben olsam Iphone SE (Special Edition) alırdım. Apple zaten iyi bir marka . 3 yıl gider . Ve güncelleme desteği de gelir . Tek sorun batarya olabilir ama powerbank vb. Aletlerle çozulebilir
Sorru everyone mu ? Hahahahaha komikmişIphone SE special edition değil (Sorry everyone)![]()
Şahsen aynı kararsızlıkta kaldım ve özellikle bataryadan dolayı z5 tercihim oldu.S6 veya Z5 diğerler cihazlara bakmayın bile.
Z5C F/P ve uzun ömürlülük açısından ve batarya açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum.Performans ve uzun ömürlülük için kesinlikle SE.
Yok ya onu araştırmıştım Twitter da Apple açıklama yaptığında millet altına yazmıştı çok hoşuma gitmişti benim aklımda öyle kaldı hep bence de öyle.Sorru everyone mu ? Hahahahaha komikmişSpecial Edition onun açılım . Araştır gel
![]()
Bilmediğiniz şeyler üzerinde kesin iddialar atmazsınız o zaman bir dahaYok ya onu araştırmıştım Twitter da Apple açıklama yaptığında millet altına yazmıştı çok hoşuma gitmişti benim aklımda öyle kaldı hep bence de öyle.
Peki neden kesin almayacağın şeyi ankete ekledin? Anketteki amaç senin düşündüğün telefonlar arasında kıyas değil mi? Yoksa ben mi yanlış anladım.İphone almayı hiç düşünmedim düşünmemde.
Ben bu cihazların nerdeyse hepsini değerlendirdim ve şahsi tercihimi z5 den yana kullandım fakat yaklaşık 1 ay bu karar aşaması sürdü. Bu konuda sizlerinde tercihi ne olurdu hemde benim gibi kararsız kalan arkadaşlara karar konusunda yardımcı olabilmek için hazırladım. Gün geçmiyorki 2000 tl altında telefon tavsiyesi için konu açılmasın belki bir nebze fayda olur arkadaşlara. Ekran boyutunu 5.2 ile sınırlı tutmam eleştirilebilir oda şahsi tercihim.Bu ekran boyutundan sonrası telefon olmaktan bir nebze çıkıyor.Peki neden kesin almayacağın şeyi ankete ekledin? Anketteki amaç senin düşündüğün telefonlar arasında kıyas değil mi? Yoksa ben mi yanlış anladım.
Bilmediğim şey değil ki biliyordum sen yazmadan çok önce martta bakmıştım onu telefonu tanıttıkları zaman...Bilmediğiniz şeyler üzerinde kesin iddialar atmazsınız o zaman bir daha![]()
Demek ki yanlış biliyormuşsunuzBilmediğim şey değil ki biliyordum sen yazmadan çok önce martta bakmıştım onu telefonu tanıttıkları zaman...
Yav kardeşim anlamıyor musun Sen Special edition yazmışsın bende dalgasına makarasına sorry everyone yazdım sen diyorsun yanlış biliyorsun yanlış bildiğim yok Bunu en başta açıklamamıştı Apple sonra herkes merak edince açıklama yapmış Tim cook o açıklamanın altına da yazmışlar biz Sorry everyone diye kabullenmiştik diye dalgasına yapmış onlarda bende onu örnek aldım biliyorum Special edition olduğunu.Demek ki yanlış biliyormuşsunuz![]()
Başta desene kardeşim . Bizde burda ciddi bir şey var sanıyoruzYav kardeşim anlamıyor musun Sen Special edition yazmışsın bende dalgasına makarasına sorry everyone yazdım sen diyorsun yanlış biliyorsun yanlış bildiğim yok Bunu en başta açıklamamıştı Apple sonra herkes merak edince açıklama yapmış Tim cook o açıklamanın altına da yazmışlar biz Sorry everyone diye kabullenmiştik diye dalgasına yapmış onlarda bende onu örnek aldım biliyorum Special edition olduğunu.