Sizin tercihiniz hangisi ?

Sizin tercihiniz ne olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

the imam50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2000 tl altındaki ekran boyutu en fazla 5.2 inç olan akıllı telefonlar içinde sizin tercihiniz hangisi olurdu?

the imam50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tercih sebebinizi ve ekran boyutuna uymak kaydı ile listede olmasını düşündüklerinizide yazabilirsiniz.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
2000 tl altındaki ekran boyutu en fazla 5.2 inç olan akıllı telefonlar içinde sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Ben olsam Iphone SE (Special Edition) alırdım. Apple zaten iyi bir marka . 3 yıl gider . Ve güncelleme desteği de gelir . Tek sorun batarya olabilir ama powerbank vb. Aletlerle çozulebilir

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
S6 veya Z5 diğerler cihazlara bakmayın bile.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Apple abi. Uzun süre kullanmak istiyorsan her türlü Apple. Modeli önemli değil SE, 5, 5s, 6,7,8,9.... Adamlar öyle bir telefon yapıyor ki o telefon en az 5-6 sene gidiyor (doğru kullanıldığında tabiki) Ben ilk çıktığında 3GS almıştım bozulalı 2 ay oldu gerisini sen düşün kardeşim... He şu anda telefonum yok ve Apple almayı düşünmüyorum IOS'tan bıktım çünkü. Ama ben senin yerinde olsam zaten küçük ekranlı bir telefon istiyorsun al Apple kullan istediğin kadar. Bir süre sonra IOS'tan güncelleme almamaya başlayacaksın ama fazla canın sıkılmasın o telefon her türlü gider...

the imam50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İphone almayı hiç düşünmedim düşünmemde. Öncelikli sebep İOS olması diğer sebep marka yüzünden cebimden fazla para çıkması.Küçük ekran tercihim fakat ekran göde oranı %60 olan bir ekranıda tercih etmem. vs vs yani sağlamlık uzun ömürlü kullanım tamam ama hem android gibi bir derya varken denizde yüzmem hem o parayı vermem marka için

the imam50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Peki neden kesin almayacağın şeyi ankete ekledin? Anketteki amaç senin düşündüğün telefonlar arasında kıyas değil mi? Yoksa ben mi yanlış anladım.
Ben bu cihazların nerdeyse hepsini değerlendirdim ve şahsi tercihimi z5 den yana kullandım fakat yaklaşık 1 ay bu karar aşaması sürdü. Bu konuda sizlerinde tercihi ne olurdu hemde benim gibi kararsız kalan arkadaşlara karar konusunda yardımcı olabilmek için hazırladım. Gün geçmiyorki 2000 tl altında telefon tavsiyesi için konu açılmasın belki bir nebze fayda olur arkadaşlara. Ekran boyutunu 5.2 ile sınırlı tutmam eleştirilebilir oda şahsi tercihim.Bu ekran boyutundan sonrası telefon olmaktan bir nebze çıkıyor.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Demek ki yanlış biliyormuşsunuz :)
Yav kardeşim anlamıyor musun Sen Special edition yazmışsın bende dalgasına makarasına sorry everyone yazdım sen diyorsun yanlış biliyorsun yanlış bildiğim yok Bunu en başta açıklamamıştı Apple sonra herkes merak edince açıklama yapmış Tim cook o açıklamanın altına da yazmışlar biz Sorry everyone diye kabullenmiştik diye dalgasına yapmış onlarda bende onu örnek aldım biliyorum Special edition olduğunu.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Yav kardeşim anlamıyor musun Sen Special edition yazmışsın bende dalgasına makarasına sorry everyone yazdım sen diyorsun yanlış biliyorsun yanlış bildiğim yok Bunu en başta açıklamamıştı Apple sonra herkes merak edince açıklama yapmış Tim cook o açıklamanın altına da yazmışlar biz Sorry everyone diye kabullenmiştik diye dalgasına yapmış onlarda bende onu örnek aldım biliyorum Special edition olduğunu.
Başta desene kardeşim . Bizde burda ciddi bir şey var sanıyoruz

Reaksiyon puanı
16,128
iphone se al geç yalnız 16gb alma 64gb al 300 aş sağlam olsun.
IPHONE SE 64 GB AKILLI TELEFON UZAY GRİSİ
v2-81133_medium.jpg
v2-81133-1_medium.jpg