Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Şimdi bende gold var ben memnunum o güzel hissiyatı veriyor ama parmak izi bırakır ama diğer renklere göre belli etmez. En iyisi gidip tüm renk seçeneklerini bir eline al ölç tart. Biz burda ne söylersek boş önemli olan senin sevmen.

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sizden rica etsem güncelleme kontrolü yapıp benim gibi ss atarmısınız

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160502-112341.png
    Screenshot_20160502-112341.png
    139.6 KB · Görüntüleme: 734

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ilk s7 edge ekranını kırdım zannedersem . telefon yere 10 cm mesafeden düştü ve ekranında 3 cm civarında bi çatlak meydana geldi. çok şaşırdım hani edge ekranlar aldığı kavisten dolayı sağlam oluyorlar falan diye duymuştum ama inanmayın çok narinler o kadar yavaş düştüki ilk başta bakmadım bile bişey olmamıştır diye sonradan görünce şok oldum dikkat edin o yüzden.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Isıtılmış cam olduğu için biraz sağlam tabi ama düşen zemine düşüş hızına darbeyi alan yere göre değişir. Köşeden çarpmışsa etki büyük olur kenardan değerse enerji yayılır ve etkisi azalır. Geçmiş olsun :(

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar ilk s7 edge ekranını kırdım zannedersem . telefon yere 10 cm mesafeden düştü ve ekranında 3 cm civarında bi çatlak meydana geldi. çok şaşırdım hani edge ekranlar aldığı kavisten dolayı sağlam oluyorlar falan diye duymuştum ama inanmayın çok narinler o kadar yavaş düştüki ilk başta bakmadım bile bişey olmamıştır diye sonradan görünce şok oldum dikkat edin o yüzden.
Geçmiş olsun

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Düşüş 10cm'den olmuşsa şayet ekranın dayanıksızlığını gösterir ekran jelatini ve kılıfla beraber düşüpte çatlamışsa ona birşey diyemem.

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Bu sorunu benim arkadaşımda yaşamıştı köşesi yere denk geldiyse böyle şeyler olabiliyor köşeleri çok dayanıksız bende almayı düşünüyorum edge ekranı baktım buff kırılmaz ekran yok yani var ama edge ekranı kaplamıyor bende almamıyı düşünüyorum şuan

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
buff ların kaplayanları var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum düşen s7 edge de ekran filmi yoktu diğer edge me çektirdim o düşmedi çok şükür :)

mzf1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunu benim arkadaşımda yaşamıştı köşesi yere denk geldiyse böyle şeyler olabiliyor köşeleri çok dayanıksız bende almayı düşünüyorum edge ekranı baktım buff kırılmaz ekran yok yani var ama edge ekranı kaplamıyor bende almamıyı düşünüyorum şuan

bnde sizin gibi düşünüyorum ama teknosadan 350 tl ye bir yıl kasko yaptırcam kırık ekranı karşılıyolar.en azından bir yıl kafam rahat olur

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S7 edge kullanan arkadaşlar mesaj yazmada halen sıkıntı yaşıyorlar mı yoksa alıştılar mı onun dışında edge ile ilgili problem yaşıyan var mı varsa yaza bilir mi ?

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
bnde sizin gibi düşünüyorum ama teknosadan 350 tl ye bir yıl kasko yaptırcam kırık ekranı karşılıyolar.en azından bir yıl kafam rahat olur
Ya baba işte o kadar para veriyosun telefona 350 bide kasko vermek saçma yap bi kırılmaz jelatin 50 - 60 tl ye sende rahat ol kullanıcı rahat olsun edge ekran almamamın sebebinden biride bu

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
buff ların kaplayanları var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum düşen s7 edge de ekran filmi yoktu diğer edge me çektirdim o düşmedi çok şükür :)
ben orjinal sitesine girdim kırılmaz jelatine baktım yanda yazıyodu not: Yan ekranları kaplamaz diye

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
buff değilde ben best suit full body çektirdim kenarlarıda kaplıyo ön ve arka 30 tl ye aldım güzel film tavsiye ederim.

Buraker55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
S7 edge ye güncelleme geldi denildi bende neden yok

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 ciler hayirli olsun yeni guncelleme ile telefonlariniz fm radyo ozelligi ekleniyor guncelleme dagitimi baslamis 1 haftaya sizede gelir

erdemtpz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
S7 ile lte problemi yaşan var mı?
2 adet s7 var her ikisinde de şöyle bir sorun mevcut.
mobil veri ayarlarından LTE/3G/2G otomatik bağlantı seçtiğimde hiç bir bağlantı kuramıyor. mobil veri ayarlarımı 3G/2G yaptığımda bağlantı sağlanıyor. Bağlantı mevcutken mobil veri bağlantı ayarlarımı LTE ye çektiğimde bazen bağlanıyor bazende var olan 3G bağlantısınıda kopartıyor. Eğer LTE bağlanırsa, bir süre bağlantı sorunsuz devam ediyor. Defalarca 542 yi arayarak ayarlarımı kontrol ettirdim her hangi bir kısıtlamanın olmadığı söylendi.Sıfır cihazımı samsung servisine götürdüm test ettiler cihazda bir problem olmadığı belirtildi. Olan bana oldu.
LTE bağlantısını test ettiğim alanda başka telefonlar yine vodafone hat ile bağlantı kurabiliyor.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar merhaba,
S7 ile lte problemi yaşan var mı?
2 adet s7 var her ikisinde de şöyle bir sorun mevcut.
mobil veri ayarlarından LTE/3G/2G otomatik bağlantı seçtiğimde hiç bir bağlantı kuramıyor. mobil veri ayarlarımı 3G/2G yaptığımda bağlantı sağlanıyor. Bağlantı mevcutken mobil veri bağlantı ayarlarımı LTE ye çektiğimde bazen bağlanıyor bazende var olan 3G bağlantısınıda kopartıyor. Eğer LTE bağlanırsa, bir süre bağlantı sorunsuz devam ediyor. Defalarca 542 yi arayarak ayarlarımı kontrol ettirdim her hangi bir kısıtlamanın olmadığı söylendi.Sıfır cihazımı samsung servisine götürdüm test ettiler cihazda bir problem olmadığı belirtildi. Olan bana oldu.
LTE bağlantısını test ettiğim alanda başka telefonlar yine vodafone hat ile bağlantı kurabiliyor.
Turkcell kullanıyorum geçen gün telefonda şebeke var görünüyor ama arama veya İnterneti kullanamadım yarım saat. Onun dışında problem çıkarmadı şimdiye kadar. Sana tavsiyem böyle bir durum olunca başka bir operatörün kartını tak test et.

erdemtpz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka oparatör ile de denedim sonuç aynı. belirli bir süre bağlanıyor. wifi ye geçip çıktın mı sorun oluşuyor. ama her seferinde sorun olmuyor.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
başka oparatör ile de denedim sonuç aynı. belirli bir süre bağlanıyor. wifi ye geçip çıktın mı sorun oluşuyor. ama her seferinde sorun olmuyor.
Ben başka sim kart takınca anlamıştım sorunun benim sim kartımda olduğunu. Bence git direk ver. Nerden almıştın?

gurhan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar telefonda dikkatimi çeken bir şey oldu Always On Display açıkken yani telefon tuş kilitli masada duruyo bunun kısık bir ışık vermesi gerektiğini biliyorum birden böyle ekranda bi patlama oluyor ( patlama derken ışık sanki birden çoğalıyor ) sizdede oluyormu bu ayarlanabilir bir şeymi ?

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba arkadaşlar telefonda dikkatimi çeken bir şey oldu Always On Display açıkken yani telefon tuş kilitli masada duruyo bunun kısık bir ışık vermesi gerektiğini biliyorum birden böyle ekranda bi patlama oluyor ( patlama derken ışık sanki birden çoğalıyor ) sizdede oluyormu bu ayarlanabilir bir şeymi ?
Işıklı bir ortamda olabilirsin. Parlaklığı ona göre ayarlıyordur. Bende tema indirdim onda da ilk kapattığında parlak sonradan kısıyor

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Işıklı bir ortamda olabilirsin. Parlaklığı ona göre ayarlıyordur. Bende tema indirdim onda da ilk kapattığında parlak sonradan kısıyor