mirai
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 43
Şunu farkettim siyah renkte elin temizse parmak izi bırakmıyor aksine temizliyor[emoji2]soruyorum hangi renk aldın renk önerin hangisi?
Şunu farkettim siyah renkte elin temizse parmak izi bırakmıyor aksine temizliyor[emoji2]soruyorum hangi renk aldın renk önerin hangisi?
Aynısı takma kafaya böyle şeyleriArkadaşlar sizden rica etsem güncelleme kontrolü yapıp benim gibi ss atarmısınız
Geçmiş olsunarkadaşlar ilk s7 edge ekranını kırdım zannedersem . telefon yere 10 cm mesafeden düştü ve ekranında 3 cm civarında bi çatlak meydana geldi. çok şaşırdım hani edge ekranlar aldığı kavisten dolayı sağlam oluyorlar falan diye duymuştum ama inanmayın çok narinler o kadar yavaş düştüki ilk başta bakmadım bile bişey olmamıştır diye sonradan görünce şok oldum dikkat edin o yüzden.
Düşüş 10cm'den olmuşsa şayet ekranın dayanıksızlığını gösterir ekran jelatini ve kılıfla beraber düşüpte çatlamışsa ona birşey diyemem.arkadaşlar ilk s7 edge ekranını kırdım zannedersem . telefon yere 10 cm mesafeden düştü ve ekranında 3 cm civarında bi çatlak meydana geldi. çok şaşırdım hani edge ekranlar aldığı kavisten dolayı sağlam oluyorlar falan diye duymuştum ama inanmayın çok narinler o kadar yavaş düştüki ilk başta bakmadım bile bişey olmamıştır diye sonradan görünce şok oldum dikkat edin o yüzden.
Bu sorunu benim arkadaşımda yaşamıştı köşesi yere denk geldiyse böyle şeyler olabiliyor köşeleri çok dayanıksız bende almayı düşünüyorum edge ekranı baktım buff kırılmaz ekran yok yani var ama edge ekranı kaplamıyor bende almamıyı düşünüyorum şuanarkadaşlar ilk s7 edge ekranını kırdım zannedersem . telefon yere 10 cm mesafeden düştü ve ekranında 3 cm civarında bi çatlak meydana geldi. çok şaşırdım hani edge ekranlar aldığı kavisten dolayı sağlam oluyorlar falan diye duymuştum ama inanmayın çok narinler o kadar yavaş düştüki ilk başta bakmadım bile bişey olmamıştır diye sonradan görünce şok oldum dikkat edin o yüzden.
Silver en guzel duranıhaklısın ama yinede söyleyin siz![]()
Bu sorunu benim arkadaşımda yaşamıştı köşesi yere denk geldiyse böyle şeyler olabiliyor köşeleri çok dayanıksız bende almayı düşünüyorum edge ekranı baktım buff kırılmaz ekran yok yani var ama edge ekranı kaplamıyor bende almamıyı düşünüyorum şuan
Ya baba işte o kadar para veriyosun telefona 350 bide kasko vermek saçma yap bi kırılmaz jelatin 50 - 60 tl ye sende rahat ol kullanıcı rahat olsun edge ekran almamamın sebebinden biride bubnde sizin gibi düşünüyorum ama teknosadan 350 tl ye bir yıl kasko yaptırcam kırık ekranı karşılıyolar.en azından bir yıl kafam rahat olur
ben orjinal sitesine girdim kırılmaz jelatine baktım yanda yazıyodu not: Yan ekranları kaplamaz diyebuff ların kaplayanları var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum düşen s7 edge de ekran filmi yoktu diğer edge me çektirdim o düşmedi çok şükür![]()
Belli oluyor mu takıldığı ve telefon işini ne yaptınız?buff değilde ben best suit full body çektirdim kenarlarıda kaplıyo ön ve arka 30 tl ye aldım güzel film tavsiye ederim.
Hiç bir sıkıntı yokS7 edge kullanan arkadaşlar mesaj yazmada halen sıkıntı yaşıyorlar mı yoksa alıştılar mı onun dışında edge ile ilgili problem yaşıyan var mı varsa yaza bilir mi ?
sen film diyosun ama ben kırılmaz jelatin diyorumbuff değilde ben best suit full body çektirdim kenarlarıda kaplıyo ön ve arka 30 tl ye aldım güzel film tavsiye ederim.
Amerikada başladı haftaya Avrupa'ya gelir Odinle Çakarlar.S7 ciler hayirli olsun yeni guncelleme ile telefonlariniz fm radyo ozelligi ekleniyor guncelleme dagitimi baslamis 1 haftaya sizede gelir
Turkcell kullanıyorum geçen gün telefonda şebeke var görünüyor ama arama veya İnterneti kullanamadım yarım saat. Onun dışında problem çıkarmadı şimdiye kadar. Sana tavsiyem böyle bir durum olunca başka bir operatörün kartını tak test et.Arkadaşlar merhaba,
S7 ile lte problemi yaşan var mı?
2 adet s7 var her ikisinde de şöyle bir sorun mevcut.
mobil veri ayarlarından LTE/3G/2G otomatik bağlantı seçtiğimde hiç bir bağlantı kuramıyor. mobil veri ayarlarımı 3G/2G yaptığımda bağlantı sağlanıyor. Bağlantı mevcutken mobil veri bağlantı ayarlarımı LTE ye çektiğimde bazen bağlanıyor bazende var olan 3G bağlantısınıda kopartıyor. Eğer LTE bağlanırsa, bir süre bağlantı sorunsuz devam ediyor. Defalarca 542 yi arayarak ayarlarımı kontrol ettirdim her hangi bir kısıtlamanın olmadığı söylendi.Sıfır cihazımı samsung servisine götürdüm test ettiler cihazda bir problem olmadığı belirtildi. Olan bana oldu.
LTE bağlantısını test ettiğim alanda başka telefonlar yine vodafone hat ile bağlantı kurabiliyor.
Ben başka sim kart takınca anlamıştım sorunun benim sim kartımda olduğunu. Bence git direk ver. Nerden almıştın?başka oparatör ile de denedim sonuç aynı. belirli bir süre bağlanıyor. wifi ye geçip çıktın mı sorun oluşuyor. ama her seferinde sorun olmuyor.
Işıklı bir ortamda olabilirsin. Parlaklığı ona göre ayarlıyordur. Bende tema indirdim onda da ilk kapattığında parlak sonradan kısıyorMerhaba arkadaşlar telefonda dikkatimi çeken bir şey oldu Always On Display açıkken yani telefon tuş kilitli masada duruyo bunun kısık bir ışık vermesi gerektiğini biliyorum birden böyle ekranda bi patlama oluyor ( patlama derken ışık sanki birden çoğalıyor ) sizdede oluyormu bu ayarlanabilir bir şeymi ?
Işıklı bir ortamda olabilirsin. Parlaklığı ona göre ayarlıyordur. Bende tema indirdim onda da ilk kapattığında parlak sonradan kısıyorMerhaba arkadaşlar telefonda dikkatimi çeken bir şey oldu Always On Display açıkken yani telefon tuş kilitli masada duruyo bunun kısık bir ışık vermesi gerektiğini biliyorum birden böyle ekranda bi patlama oluyor ( patlama derken ışık sanki birden çoğalıyor ) sizdede oluyormu bu ayarlanabilir bir şeymi ?
vodafone bayiinden.Ben başka sim kart takınca anlamıştım sorunun benim sim kartımda olduğunu. Bence git direk ver. Nerden almıştın?