Onlarca VPN servisine erişim engellendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
vpn-erisim-engeli-1.jpg

Geçtiğimiz günlerde alınan karar ile VPN servislerine erişimin engellendiği ortaya çıktı. İşte VPN servisleri için erişim engeli kararının detayları!

https://shiftdelete.net/vpn-servislerine-erisim-engellendi

:: VPN servisleri için bu tarz kararlar alınması konusunda ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Birisi engeller diğerleri bozar. Ben giriyorum sizde girin :p benim vpn çatur çutur çalışıyor.
Hem internete aylık 54 lira verecem hemde giremeyecem öyle mi. Öperler adamı....

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Bu ülke her geçen gün daha da yaşanmaz bir hale geliyor. Gerçekten imkanı olan kaçıp gitsin yani modern, demokratik bir ülkeye insan gibi yaşamaya. İstanbul her yer Suriyeli artık sokakta, toplu taşımada Türkçe konuşan duyamaz olduk ne denir bilmiyorum gerçekten nasıl bu hale geldik

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Bu ülke her geçen gün daha da yaşanmaz bir hale geliyor. Gerçekten imkanı olan kaçıp gitsin yani modern, demokratik bir ülkeye insan gibi yaşamaya. İstanbul her yer Suriyeli artık sokakta, toplu taşımada Türkçe konuşan duyamaz olduk ne denir bilmiyorum gerçekten nasıl bu hale geldik
Çok haklısınız. Avrupada evim var benimde , son ana kadar bekliyorum (niye ve neyi bekliyorsam artık ) ...
Hala şu güneş için burdayım. Avrupa'da olmayan güneş Antalya'da var.Global ısınma biraz daha artsın avrupa daha sıcak olacak ve bende taşınacağım o zaman galiba :D

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Engellenemez. Bu kadar basit.
Zaten sıkıntı şu vpn e gerek kalması sen küçüklükten bazı doğru ve yanlışları öğretmezsen sonrasında engellemek gibi saçma çözümler üretmeye çalışırsın.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459

Sanki 10 -20 yıl önce çok daha özgür,ferah bir Türkiye vardı da...

Yiguara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Olan Okul İntirnetine Oldu Desene Kötü Birşey Yaomioruzki Moruq Youtube Spofity İnstagram Twitter Facebook Takiliorduk :(

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Sanki 10 -20 yıl önce çok daha özgür,ferah bir Türkiye vardı da...
En azından 10 yıl önce her şeyin düzelebileceğine dair umudumuz vardı. Şimdi o da kalmadı zaten en çok koyan da bu

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
sansür dedin mi BTK... 1 numara...

yusufdemir55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10

90 ları yaşasaydin asla böyle konuşamazdın.
90'ları yaşadım ben, 80'leri, 70'leri, 60'ları da yaşadım. Nolmuş yani? Nedir bu kadar yasak ülkemizde? Avrupa'da bir çok ülkeyi gezdim dolaştım. Cep telefonu için sim kart alırken evrak istenilmez. Bastırır parayı, sigara alır gibi alırsın büfelerden, benzin istasyonlarından yada marketlerden. Aldığında hat açıktı, telefonuna takar konuşursun. İnternet'e de girersin. VIN satılırdı ven oralardayken. Al, laptopuna tak, istediğin gibi gir internete. Bu durum, Bulgaristan, Yunanistan, Hırvatistan, Sırbistan'da bile böyle. Ama bizde? Yoooook, giremezsini efendim, yasahtır.. Neleri neleri yasaklamadılar. Yotube, twitter, say sayabildiğin kadar. Olağanüstü bir durum oluyor, hemen otorite emrediyor, bakıyorsun Facebook'a, twitter'e girilmez olmuş. Biz bu kadar baskılara layıkmıyız? Bu ülke neden gelişmiyor diye sormayın artık. Bu kadar baskıcı bir ülke gelişmez.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ülkemize canımız feda. Kötü yönetenlere karşı mücadele yerine, ülkeyi terk etmek nasıl bir mantık? Bende dolaştım Avrupa'nın bir çok yerini. Oralara yerleşme imkanımda vardı. Benim vatanım burası.

Son düzenleme:

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
Allah'a şükür adamlar 90'ları yaşamışlar, 2001 krizini görmüşler; yoksa adamların argümanı olmayacaktı. :D