Netflix Geldi ama Kota Yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Netflix Geldi ama Kota Yok!

Netflix, genişleme ve yerelleşme planı içerisinde Türkiye'deki fiyatlarını güncelledi ve Türk dizilerine de kapıyı araladı. Ancak, ufak bir sorunumuz var. Netflix'in 4K yayınları var ama bizde kota yok!

Son düzenleme:

maximus01982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Tutar. Birde internet yerel sağlayıcılarla veya kendi internet sağlayıcı hizmetini kurarak netflix için sınırsız hız ve kotaya takılmama gibi tarife anlaşmaları yaparlarsa, tadından yenmez. İnşallah maçlarıda netflix alır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yayında da yazdım Türk telekom (Nasil Türkse kan emiciler) AKKSİZ 3.5 AKKli 2.5 mpbs İnternetim var Hdyi zor izliyorum Ne Ultra Hdsi
Paketin ücreti 50 tl Ttnet 100 mpbs var 130 tl gibi birşey 100 mpbs benim İnternetim in 33 katı tam
Birde Turkcell süper online nin 100 mpbs paketi var 100 tl gidiyoruz biz parasını verecez adam bana ne diyor biliyor musunuz?
Alt yapı yok Türk Telekom altyapısı en güçlü şirket yıllardır kanımızı emen şirketin altyapısı yok döşemiyor. Niye ?
Bana 3 mpbs İnterneti 50 tl sokmak varken niye 120 tlye 33 kat internet versin Allah Allah sanki fiyat 33 kat artıyorda ben haksızım 33 kat fiyat vereyim gelsin döşeyin fiberi
Arkadaşlar AKKYİ geçmeden 3.5 mpbs bakın yanlış okumadınız 3.5 mpbs 50 GB akk Ben internet alıcam diyorum ver bana iyi neti diyorum bana alt yapı yok diyor.Yillardir emdiği kanlarla yapsa ya o altyapıyı . Yapmaz yapmaz bu iş daha karlı
Beyler iyi okuyun 3.5 mpbs 50 GB
Ben bunla HD yi zor izliyorum HD nerde ultra HD söyleyin bana böyle şartlarda o Netflix tutar mı söyleyin