Mafia III İçin Harika Şahane Fragman Geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Mafia III İçin Harika Şahane Fragman Geldi

Aile önemlidir. Aile doğduğumuz yer değil, uğruna öldüğümüz şeydir. Mafia III, bu tüyleri diken diken eden sözle müthiş bir fragman yayınladı. Mutlaka izlemelisiniz.

Yeni Mafia III fragmanı sizi heyecanlandırdı mı?

Son düzenleme:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,149
Oynanışı bilmem ama hikaye kesinlikle sağlam olacak.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hikaye sağlam olursa kuşkusuz rakipsiz olur. Ki sağlam olacağı Mafia 2'nin son sahnesinde belliydi. Oyun oynamayan biri olmama rağmen nasıl sabırsızım anlatamam...

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Uygun fiyatlı olursa satın almayı düşünüyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ön siparis ile alacagim büyük ihtimal.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ön siparis ile alacagim büyük ihtimal.

2K Czech kırılması için backdoor oluşturduğu sürece kırıp oynanması helaldir. Piyasaya sürülmeden kırılır merak etmeyin :) Mafia'yı ne kadar sevsem de oyuna asla para vermem net yani.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Böyle bir sacmaligi gercekten yapiyorlar mi?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Böyle bir sacmaligi gercekten yapiyorlar mi?
Hocam 2K Czech ismini korsan kullanıcılara da duyurmak zorunda. Emin ol isim ve sponsorlardan aldıkları parayı hiçbir yerden almıyorlar. Bunun için oyunun kırılabilmesi gerekiyor yoksa sponsor olmuyorlar. Şimdi buraya bilmeyen 2 3 adam gelir benle tartışır hiç merak etmesin şuan hiç işim yok hepsiyle tek tek tartışırım alırlar bohçasını giderler.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Hocam 2K Czech ismini korsan kullanıcılara da duyurmak zorunda. Emin ol isim ve sponsorlardan aldıkları parayı hiçbir yerden almıyorlar. Bunun için oyunun kırılabilmesi gerekiyor yoksa sponsor olmuyorlar. Şimdi buraya bilmeyen 2 3 adam gelir benle tartışır hiç merak etmesin şuan hiç işim yok hepsiyle tek tek tartışırım alırlar bohçasını giderler.

Oyun şirketlerinin korsanı reklam amacı için kullandıkları doğru ama şöle bir durum var şirket öle yaptı diye yinede korsan oynamam ben şahsen uygun bir değeri varsa yine satın alırım 60/70 tl enayilik gibi gelebilir :D ben böle düşünüyorum ama yani adamların kar zarar işlerinden ziyade kendim korsan kullanmayı uygun bulmuyrum .

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Oyun şirketlerinin korsanı reklam amacı için kullandıkları doğru ama şöle bir durum var şirket öle yaptı diye yinede korsan oynamam ben şahsen uygun bir değeri varsa yine satın alırım 60/70 tl enayilik gibi gelebilir :D ben böle düşünüyorum ama yani adamların kar zarar işlerinden ziyade kendim korsan kullanmayı uygun bulmuyrum .
Hocam sen alırsın ama ben almam :) Bazı yazılımcılar veya video oyunu yapımcıları sattıkları oyunun sayısına hiç bakmaz. Oyunun dünya genelinde hiti çok önemli. Ne kadar hit o kadar çok sponsor bi o kadar da para. Korsan kullanıcılar, oyun yapımcılarının bel kemiği olduğu gerçeği bir kenara, kırılması istenmeyen bir yazılımı kırmak gerçekten imkansızdır. Sanal alemin korsan kullanıcıları kınadığı haberleri de hiç samimi değil. Korsan kullanıcılar gerçekten sanal aleme darbe vuruyor olsaydı vay gelecek internet yasalarının haline.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Hocam sen alırsın ama ben almam :) Bazı yazılımcılar veya video oyunu yapımcıları sattıkları oyunun sayısına hiç bakmaz. Oyunun dünya genelinde hiti çok önemli. Ne kadar hit o kadar çok sponsor bi o kadar da para. Korsan kullanıcılar, oyun yapımcılarının bel kemiği olduğu gerçeği bir kenara, kırılması istenmeyen bir yazılımı kırmak gerçekten imkansızdır. Sanal alemin korsan kullanıcıları kınadığı haberleri de hiç samimi değil. Korsan kullanıcılar gerçekten sanal aleme darbe vuruyor olsaydı vay gelecek internet yasalarının haline.

Bu konu devasa şirketler için geçerli olabilir ancak birde zayıf arada kaynıyanlar var şimdi mesela sadece dlc den bile milyar dolarlar kazanan bir EA games korsanı yararına kullanabilir rahatça ancak ufak firmalara zararı büyük korsanın zaten batan iyi şirketler oldu eskiden beri butür şirketlerin yaptığı oyunları özellikle alıyorum ben zaten çok pahallı satmıyorlar maximum 20/30 tl ama hayvani oyun firmaları için dediğinize katılırım son dönemde zaten ubisofta özelikle uyuz oldum 1 sene propagandasını yaptığı dvision resmen çöp kovasına gitti oyunun fiyatı 180 tl dehşet para kaldırıyorlar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,149
Mafia 2 nasıl bitmişti arkadaşlar? Bitirdim ama hatırlamıyorum maalesef :(

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Mafia 2 nasıl bitmişti arkadaşlar? Bitirdim ama hatırlamıyorum maalesef :(

Vito ile Joe yi ayri arabalarla farkli yerlere goturduler. Sonra vito bu durumdan işkillendi.

Son düzenleyen moderatör:

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Oyunu bitiremiyenler olabilir bir spoiler uyarısı iyi olurdu :D

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Çabuk kırılsın ya :/ Bu oyun 170-180 TL'lerden çıkarsa yandık. 50 TL falan olsa neyse.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811

Aynen .