Kaç winle b3 oldun?Oyunu bırakacağım yakında. Riot sağolsun gold 5 ten bronz 3 e düştüm. Bronz ne kadar iğrenç bir yer. Her oyun afk her oyun trol, noob.
Kaç winle b3 oldun?Oyunu bırakacağım yakında. Riot sağolsun gold 5 ten bronz 3 e düştüm. Bronz ne kadar iğrenç bir yer. Her oyun afk her oyun trol, noob.
Kaç winle b3 oldun?
Hesabım ya EUW'a taşınsın ya silinsin dedim resmen sileriz kardeş sıkıntı yapma dediler
Deaktif edilmesini istedim Westte oynarım bu ara
TmmdırKendi hesabım elmas küme şuan smurf kasıyorum. İsteyen ekleyebilir: iNigga
Komik değil vasat kardeşim.Belirli bi yere gelene kadar ortam rezaletül kepaze dehşetül vahşet katliamül cinayet;Yıllar önce SİLKROAD ONLİNE oynarken 4.sürümde bıkıp bıraktım buna başlayayım dedim ilerleyen zamanlarda ama çok komik geldi bıraktım.
Gencler normal game atıyorum sabah aksam genelde giriyorum isteyen ekleyebilir nick aynı jiraiya06 18 üstü olursa sevinirim, birde haber verin sdn den şu diye.
Oynarız tabi sıkıntı yokBende 3 yıldır oynuyom oyunu fakat dereceli girmediğim için gümüş 2 lerde sürünüyor çar.Beraber oynayabiliriz.Veya yukarıda ki arkadaş ta katılabilir.
Dün silver oldum kurtuldum bronzluktan ahaha [emoji23] solo main
Gold' um ama hala küfürler, afk ler hiç azımsanamayacak şekilde var. Elmas 5' te bile pes edenler var